Şimdi Ara

★ CITROËN C4 CACTUS ★ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.130
Cevap
26
Favori
84.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun şimdiden. Tanıdık mı yoksa kıran kırana pazarlık mı yaptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 Cactus'ler EAT6 ile mi gelecek ? Bilginiz var mı ?
  • aracımın 30.000 bakımı geldi bakım fiyatı hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Sağolun.Yok tanıdık değil ilk gidişimizde nakit son 90 demişlerdi ertesi gün tekrar gittiğimizde bin lira daha düşürdük

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

2018 Cactus'ler EAT6 ile mi gelecek ? Bilginiz var mı ?

2018 de makyaj yiyecek, o arada EAT6 ile gelse çok iyi olur. Tabi arka fren de kampana ve el freninden kurtulsa iyi olur.
  • Furkanl44 F kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler yarın Ataşehir Citroen'e uğrayacağım. Shine olduğunu gördüm tam olarak ek paket ve özellikleri yazar mısınız renk de dahil olmak üzere.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Yabancı kaynaklardan okudum hocam. EAT6 ile geleceği kesin sanırım. Arabadan anlamıyorum, ilk arabam olacak. Yazdıklarınızı o yüzden anlayamadım. Tavsiye eder misiniz bu aracı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Yabancı kaynaklardan okudum hocam. EAT6 ile geleceği kesin sanırım. Arabadan anlamıyorum, ilk arabam olacak. Yazdıklarınızı o yüzden anlayamadım. Tavsiye eder misiniz bu aracı ?

2018 de makyaj operasyonu geçirecek, o makyajla beraber EAT6 nın gelmesi gerek.

Arka frenler disk değil kampana, onlar da revizyon geçirse iyi olur.
    El freni de kocaman ve şekilsiz, otomatik park freni olsa ve o park freni ile kolçak altı kapaklı göze dönüşse çok daha faydalı olur.

Ben hem benzinli hemde dizel Cactus aldım kullandım. Bu kullandığım süreler içinde bana sıkıntı yaratmadı, keyifli bir araç olarak görüyorum. Tabi kişiden kişiye değişen beklenti ve ihtiyaçları karşılama meselesi var, sizin işinize ve hesabınıza uyuyor ise alıp kullanılabilir.

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Ek olarak basamak,üst çıtalar deri ortası kumaş koltuk(rekleri kendimiz seçtik)kartel koruma ve boya koruma diğer özellikler shineda olan şeyler bide cam tavan var araçta ama bize ekstra denmedi cam tavan için

• ★ CITROËN C4 CACTUS ★

★ CITROËN C4 CACTUS ★

hayırlı uğurlu olsun hocam. aracın deri koltuklarının da resmini alabilir miyiz?
  • zoraet Z kullanıcısına yanıt
    sağolun.Koltuklar henüz yapılmadı araç pazartesi teslim olucak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun. Koltukların sonradan yapıldığını bilmiyordum. Füme rengi var mıydı aracın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 18 Ekim 2017; 21:49:34 >
  • tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın ön yan camlarada film yaptırın bence daha güzel görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanl44

Ek olarak basamak,üst çıtalar deri ortası kumaş koltuk(rekleri kendimiz seçtik)kartel koruma ve boya koruma diğer özellikler shineda olan şeyler bide cam tavan var araçta ama bize ekstra denmedi cam tavan için

Hayırlı olsun.

Bu deri(yani suni deri) koltukların fiyatı çıkarılsa acaba ne kadar olurdu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Hayırlı olsun.

Arkadaş almış ama bence çok kullanışlı ve dahası güzel olmayacak insallah pişman olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Arkadaş almış ama bence çok kullanışlı ve dahası güzel olmayacak insallah pişman olmaz

BEnce bu araç için gereksiz yere para kaybı olur, hem de daha sıcak/terleme yapar.

• Herkese selam,

Aranıza 2014 model 1.2 Feel ile yeni katıldım, araçta navigasyon yok servisle görüşüp yükletip yükletemeyeceğimi sordum ve olumlu cevap aldım, fakat ekstradan monitörün arkasına navigasyon için bir beyin takılıyormuş, bunu tavsiye edermisiniz?

bunun dışında sonradan gidip serviste orjinal herhangi bir donanım veya aksesuar taktıran var mı?(yan basamak gibi, park yardım sistemi gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fassili

Herkese selam,

Aranıza 2014 model 1.2 Feel ile yeni katıldım, araçta navigasyon yok servisle görüşüp yükletip yükletemeyeceğimi sordum ve olumlu cevap aldım, fakat ekstradan monitörün arkasına navigasyon için bir beyin takılıyormuş, bunu tavsiye edermisiniz?

bunun dışında sonradan gidip serviste orjinal herhangi bir donanım veya aksesuar taktıran var mı?(yan basamak gibi, park yardım sistemi gibi)

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Aracınızın özellikleri (km/hasar vb gibi)ve fiyatını yazabilirseniz ilgilenen arkadaşların işine yarayabilir.
    Bence navigasyon için para vermeyin, çünkü aracın çok kullanışsız bir navisayonu var bu yüzden değmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

BEnce bu araç için gereksiz yere para kaybı olur, hem de daha sıcak/terleme yapar.

gerçi tekrar okuyunca yanları deri ortası kumaş demiş arkadaş ben tümünün deri olacağını düşünmüştüm şu halde güzel olabilir

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.