Şimdi Ara

★ CITROËN C4 CACTUS ★ (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.130
Cevap
26
Favori
84.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada şu arabayı şu hale getirenlerede selam olsun

★ CITROËN C4 CACTUS ★

★ CITROËN C4 CACTUS ★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Hoca çalıştığımız yerden sorunca çenemiz düşmüş

Bende şimdi yeni bir hastalık başladı ve fark ettim ki yanlız değilim.

Ne bu hastalık, uzun yolda cactus kardeşliği

Sık uzun yol yaptığım için bazen yolda bir cactus le denk geliyoruz gayrı ihtiyari hızlar kendiliğinden eşitleniyor ve o araçla önlü arkalı gitmeye başlıyoruz

Gerçekten keyifli bir otomobil.

2 hafta önce ordudan samsuna kadar beraber geldiğimiz 52 plakalı beyaz cactus sürücüsü aramızdaysa selamlar.

Pazartesi günüde giresun yolundan ordu merkeze kadar beraber geldiğimiz (ben ordu merkeze girdiğim için ayrıldık) kahverengimsi cactus sürücüsünede ayrıca selamlar.

Alıntıları Göster
    aynı hastalık bendede var yolda cactus gördümmü hemen arkasına yada yanına geçiyom,hoşuma gidiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Bu arada şu arabayı şu hale getirenlerede selam olsun

haklısın bizim eski kasalar daha güzel,araba çirkinleşti cactus lükten çıktı.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa daha cok hosuma gitti hocam :)
    Kesinlikle hocam ya. Bayide gidip canlı gördüm. Canım cactüsün tüm karizması çizilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: campos67

Yeni kasa daha cok hosuma gitti hocam :)
    Eskisini beğeniyormusunuz?

ikisi de bence guzel, kendine has tasarimlari var. Ama eski kasadaki eklentilere pek isinamamistim.

Bu aracin asil farkliligi bence kokpit tasarimi. Analog hic bir gosterge yok, dugme yok, her sey ekran ustunden.

Ama 2018 modeldeki suspansiyon sistemi ve konforlu koltuklar guzel durmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: campos67

ikisi de bence guzel, kendine has tasarimlari var. Ama eski kasadaki eklentilere pek isinamamistim.

Bu aracin asil farkliligi bence kokpit tasarimi. Analog hic bir gosterge yok, dugme yok, her sey ekran ustunden.

Ama 2018 modeldeki suspansiyon sistemi ve konforlu koltuklar guzel durmus.
    O eklentilere ısınamadığınız için yenisini beğenmeniz normal hocam. Ben yenisinin ön ve arka tasarımlarını beğeniyorum keşke yanlardaki airbump ve tavan rayları sabit kalsaydı bence çok daha hoş olurdu.

• Merhaba arkadaşlar, 2018 Cactus kullanan arkadaşlardan yorumlarını almak istiyorum. ÖZel mesaj atarsanız telefonda 5dk konuşabilir miyiz? Teşekkürler şimdiden.
  • Eski kasa cactüs kullanıcısı olarak 2018 modelini bayide görüp test ettim. iç mekan ön koltukların ayrılması haricinde aynı. Yani eski modelle birebir iç mekan. Motor seçenekleri aynı. Araç eat tam otomatik şanzımanla lanse edildi ama bayide gördüğüm feel donanımında etg6 şanzıman vardı. sanırım sadece shine donanımda eat var. aracın dışı makyajlanmış bence eskisi daha güzel ama tercih meselesi. araçtaki en büyük yenilik süspansiyon sisteminin yenilenmesi. Ama benim bir kullanıcının bu farkı anlaması zor. ben yeni kasada daha radikal yenilikler beklerdim böyle bir modelden.
  • Benzinli 1.2T feel/shine EAT6 gözüküyor. Dizel versiyon ETG.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Son 1 haftadır eco mode devreye girmiyor ne kısa mesafede ne uzun mesafede. Bilgisi olan var mı acaba? Sorun neden kaynaklanabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukumi -- 22 Aralık 2018; 8:57:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukumi

Merhabalar. Son 1 haftadır eco mode devreye girmiyor ne kısa mesafede ne uzun mesafede. Bilgisi olan var mı acaba? Sorun neden kaynaklanabilir?
    Bir arıza varsa birçok çok şeyden kaynaklanıyor olabilir, en basitinden sigortası atmıştan tutun aracın beyninde bir sıkıntı olmuşa kadar gider servise gidilmeden bence birşey söylemek arıza ile ilgili birşey söylemek zor.

Ama ilk bakılması gereken şey nedir derseniz aküdür bence, akü zayıflamışsa start stop çalışmayabilir.

• Uzun zamandır fotoğraf atmamıştık, bugünden bir kare gelsin.

★ CITROËN C4 CACTUS ★

Bi C4 forumunda klima highda çalışırken eco mode un çalışmayacağını yazmışlar, mantıksız geldi ama denedim işe yaradı :) hâlâ mantığı nedir çözemedim ama neyseki problem çözülmüş oldu.

• quote:

Bi C4 forumunda klima highda çalışırken eco mode un çalışmayacağını yazmışlar, mantıksız geldi ama denedim işe yaradı :) hâlâ mantığı nedir çözemedim ama neyseki problem çözülmüş oldu.
    klimadan maximum verim istendiği için ss çalışmaz bu normal ama benim anlamadığım siz sürekli klima maximumda mı kullanıyordunuz.

Klimayı çoğu zaman unutuyorum açıkçası açık mı kapalı mı diye. high da kalmış demek ki,sıkıntı olur mu ki?

• quote:

Klimayı çoğu zaman unutuyorum açıkçası açık mı kapalı mı diye. high da kalmış demek ki,sıkıntı olur mu ki?
    Genel olarak olmaz (ufak tefek teknik detaylar var ama çokta önemli değil) ama sesi çok rahatsız edici oluyor sesi nedeniyle 1 hafta iyi dayanmışsınız.

Yalnız fan olarak düşük ayarda derece olarak high kastetmiştim, o sebeple farkedememişim.

• quote:

Merhabalar. Son 1 haftadır eco mode devreye girmiyor ne kısa mesafede ne uzun mesafede. Bilgisi olan var mı acaba? Sorun neden kaynaklanabilir?
    Büyük ihtimal aku.

Aküyü ölçtü run %80 'nın altındaysa aküyü değişin düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.