Şimdi Ara

★ CITROËN C4 CACTUS ★ (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
25
Favori
83.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divxcimcime -- 27 Mart 2019; 10:28:42 >
  • 2015 Model 37,000 KM'de Lansman rengi (Sarı-Yeşil) 1,2 Feel Cactüs ile aranıza katılmış bulunuyorum..
    Uzun zamandır ilk defa bir araç beni bu kadar heyecanlandırdı..
    Şu ana kadar gördüğüm en büyük eksiklik vites geçişlerindeki titreme ve arka camların tam açılmaması..
    Bazı arkadaşlar yazılım yüklenmesinden bahsetmiş..Feel araçlara Navigasyon yüklenmesi yapılabiliyor mu bilmiyorum servise soracağım..
  • yaristen sonra bu araca gecilir mi acaba

bir de araba 1000 kgmis. acaba ruzgarlarda cok baskı yiyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mario gomeeeeeez

yaristen sonra bu araca gecilir mi acaba

bir de araba 1000 kgmis. acaba ruzgarlarda cok baskı yiyor mu ?
    yaris kullanmadım ama test sürüşüne çıkmıştım almaya düşünürken bence kesinlikle geçilir , tek olumsuz yani kronik yarı viteslerdeki olay o da açıkcası çok da kafaya takılacak bir şey değil yokuş dışında çok da sizi üzmüyor aslında . onun dışında görünüşü tipi olsun sevene baya güzel geliyor yani ben 301 2017 model kullanıyorum eşime aldım fakat bu araça bindiğim de çok keyif alıyorum ve çok rahat ediyorum özellikleri koltukları falan çok rahat kesinlikle tavsiye ederim şehir içi 5 lt yaktı ama yokuşlu bir yerde oturuyoruz o yüzden çoğunluk eşim kısa mesafe iş ev yaptığı için muhtemelen öyle çıkıyor çünkü forumlarda 4.5 civarı şehir dışı 3 3.5 diye okumuştum 1.6 dizel için tabi bence gayet de güzel start stop u güzel çalışıyor gayet verimli . Başka sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışayım .

• Bu araç bence önümüzdeki senelerde tekrar bumperlı üretilecek.

• yuxexes_kz Y kullanıcısına yanıt
    Benim bakım süresi geldiğinden yanmış service. Motor arıza da belli bir hızı geçince verdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar sevgili cactus sevenler size bir sorum olacaktı gündüz ledlerinden sağ taraftakinin iki led yanmıyor böyle bir sorun yaşayan var mı ?

• Panthér kullanıcısına yanıt
    İyi günler bunun tam adı ne ve nette bulunuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkrtfb

İyi günler bunun tam adı ne ve nette bulunuyor mu?
    Servis harici var mı bilemiyorum? Aracı değiştirdiğim için araştırmadım, öyle kaldı. Akşam bakayım, detaylı fotoları var ise konuya atarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim 🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkrtfb

Teşekkür ederim 🙂
    Sadece bunlar var. PSA nın ürünü ama mutlaka yan sanayisi vardır.

★ CITROËN C4 CACTUS ★
    ★ CITROËN C4 CACTUS ★
    ★ CITROËN C4 CACTUS ★

• Çok teşekkür ederim

• yuxexes_kz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun neymiş? Çözüldü mü ya da tekrarladı mı?

Benzer yolda kalma hikayeleri yasayan başkaları da var mı acaba?

• eaydinbrs E kullanıcısına yanıt
    Uzerinden aylar gecti bir daha hic tekrarlamadi. Arizadan sonra 10.000km yol da yaptim. heralde yakitta pislik vardi diye dusunuyorum artik.

• Arkadaşlar merhaba, 2015 model ,48 binde,shine paket 1.2 cactus ile Antalya'dan aranıza katıldım. Önceki arabam 2015 wolkswagen 1.6 DSG otomatik şanzıman blumotion paket golftü.. Ailemizin büyümesi özellikle bebek arabasınin ciddi sorun olması ile aslında sedan bir araba alma düşüncem. Hanımın hayır bu olacak demesi ile son buldu.
    Şimdi dört günlük izlenimim şanzıman ciddi sıkıntı, özellikle 1-2 geçişleri baya baya hissettiriyor.. Sizlerde de böyle mi?Motorun 1.2 olmasına rağmen 8 litreleri altına dusemedim. Antalya'da yaşadığım için klima hiç kapanmıyor. Bu sarfiyat normal mi?
    Bunun dışında şık, güzel, 48 binde,kazasız boyasız temiz bir araç.
    Son bir sorum Antalya'da bakım için onerebileceginiz bir servis varmı? Yetkili servis serka otomotiv rutin yağ bakımı için 800 lira istedi, onereceginiz bir servis yoksa oraya götürucem. Hoş özel veya resmi farketmez benim için, işlerini düzgün yapsınlar yeter.. Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

Arkadaşlar merhaba, 2015 model ,48 binde,shine paket 1.2 cactus ile Antalya'dan aranıza katıldım. Önceki arabam 2015 wolkswagen 1.6 DSG otomatik şanzıman blumotion paket golftü.. Ailemizin büyümesi özellikle bebek arabasınin ciddi sorun olması ile aslında sedan bir araba alma düşüncem. Hanımın hayır bu olacak demesi ile son buldu.
    Şimdi dört günlük izlenimim şanzıman ciddi sıkıntı, özellikle 1-2 geçişleri baya baya hissettiriyor.. Sizlerde de böyle mi?Motorun 1.2 olmasına rağmen 8 litreleri altına dusemedim. Antalya'da yaşadığım için klima hiç kapanmıyor. Bu sarfiyat normal mi?
    Bunun dışında şık, güzel, 48 binde,kazasız boyasız temiz bir araç.
    Son bir sorum Antalya'da bakım için onerebileceginiz bir servis varmı? Yetkili servis serka otomotiv rutin yağ bakımı için 800 lira istedi, onereceginiz bir servis yoksa oraya götürucem. Hoş özel veya resmi farketmez benim için, işlerini düzgün yapsınlar yeter.. Teşekkürler..
    Tek kavrama yarı otomatik, normal.

8lt biraz fazla. Ben de Antalya da klima ile 6.5-6.8lt gibiydi.

Özel servis ile yetkili servis arası fiyat farkı fazla değil ise, yetkili servisi kullanın.

• Arkadaşlar benim de 40,000 km bakımım geldi..
    1,2 2015 Feel kullanıyorum..Bazı arkadaşlar yetkili serviste yazılım yükseltme gibi işlemlerden bahsetmişlerdi..Var mı tecrübesi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divxcimcime -- 29 Mayıs 2019; 16:3:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Tek kavrama yarı otomatik, normal.

8lt biraz fazla. Ben de Antalya da klima ile 6.5-6.8lt gibiydi.

Özel servis ile yetkili servis arası fiyat farkı fazla değil ise, yetkili servisi kullanın.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam, bir arkadaşımda da Picasso var, Akdeniz sanayide yaşam Citroen varmış çok methediyor orayı. Birde oraya sorayım, yakıt konusunuda serviste sorarım,bakımdan sonra biraz düşer muhtemelen. Siz cactusu verdiniz sanırım, Bmw görüyorum imzanizda?

• quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

Teşekkürler hocam, bir arkadaşımda da Picasso var, Akdeniz sanayide yaşam Citroen varmış çok methediyor orayı. Birde oraya sorayım, yakıt konusunuda serviste sorarım,bakımdan sonra biraz düşer muhtemelen. Siz cactusu verdiniz sanırım, Bmw görüyorum imzanizda?

Alıntıları Göster
    Hem bakım sonrası hemde araca alıştıkça yakıt değerleri de oturacaktır.

1.2 shine ve 1.6 shine aldım kullandım, şimdi 118i var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Hem bakım sonrası hemde araca alıştıkça yakıt değerleri de oturacaktır.

1.2 shine ve 1.6 shine aldım kullandım, şimdi 118i var.

Alıntıları Göster
    1.16 joistic viteslerine bakıyordum bende. Bir tane bulduk beğendik,arabaya bakmaya gittik galeriye. Yanında cactusu gördü hanım,bu olsun dedi o oldu.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.