Şimdi Ara

Citroën C5(Tourer) Hidroaktif-2.0 HDi 163 PS incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En son 109 bin liraya ikinci el görmüştüm bugün bir yerde aracı inceleme fırsatım oldu ilk olarak 2008 çıkışlı bir aracın bu kadar dolu olması beni şaşırttı ilk defa duyduğum donanımlar var.

2.0 HDi 163 PS 340 N/m tork var.

4 metre 77 santim uzunluğunda.

1 metre 86 santim genişliğinde.

(Güncel Passat'tan 3 santim daha geniş)

2 metre 81 santim dingil mesafesi var.

1 metre 45 santim yüksekliğinde .

Fabrikasyon 245/45 R18 alaşım jantlara sahip 71 litre yakıt alıyor.

Diz hava yastığı dahil olmak üzere ön yan perde hava yastıkları var.

Çift bölgeli polen ve koku filtreli tam otomatik kliması var,far,silecek,görsel destekli tampon sensörlerine sahip.

Elektrikli,ısıtmalı,masajlı,hafızalı sürücü koltuğu var. (C4 Exclusive gibi.)

Yanlardaki iki dikiz aynasıda içerdeki ayna gibi karartmalı.

Yılına göre çok iyi ,MP3,Bluetooth,USB CD çalar var Bi-xenon farları yıkamalı ve virajda bir far daha yanıyor multimedya sisteminde navigasyon var 2008 yılına göre çok çok iyi.

EBA ABS ASR ESP EBD destekli yeni nesil Hidroaktif süspansiyona sahip.

Aracı zamanına göre düşününce süspansiyon faktörü ile birlikte ben Mercedes C-E serisindende BMW 5 serisindende daha iyi bir araç olduğunu düşünüyorum tekrar ifade edeyim tamamen öznel düşüncemdir başka biri Renault Broadway kullanıp Fransızlar çöptür C5 berbattır diyebilir benim gibi biride 4 tekerin birini sökünce 3 tekerle giden tek firma Citroën'dir der ve bunu 1955 yılında yaptı der.

BMW için 3'e 5'e bakmadım bonkör olmak lazım .

C5'e geri dönersem zamanının ötesinde bir araç bir sefer içinde seyahat etmiştim özellikle iç mekan kalitesi ve koltukları beni benden almıştı.

Premium araçlara özgü bir şekilde halı kaplı torpido vs.,kısmi yumuşaklığı olmayan tamamen Buna kauçuğundan yapılmış göğüs ve kapı üstlerine sahipti koltuk ve kapı döşemeleri hissedilir seviyede B7 C4'ten ayrıldığı kısımlardı.

Aracı almayı düşünenlere de rastlıyorum arkadaşlar 2 yıla yeni kasa gelecek,C4,C5,DS 3,DS 4,DS 5 Picasso(Spacetourer) hepsi yenilenecek alacaklar alsın ama 2 yıl sonra bomba gibi araçlar geliyor C4'ün gelmesini 8 yıldır bekleyenler var dile kolay,Passat bu süreçte 3,Golf 2.5 kasa değiştirdi o yüzden C4 satışları düştü. Maalesef ****da Corolla kullanan bir arkadaşın satış rakamları yüzünden kendi aracını bahsettiğim C5'ten daha iyi gibi lanse ettiğine bile şahit oldum.

2009 yılında Citroën Türkiye pazarında en çok C4 ondan sonra C5 satıyordu hatta 2004'te Citroën 13 bin VW 37 bin araç satmıştı 2015'te ise VW 139 bin Citroën 26 bin ...

eskiden Seat Skoda'nın 4-5 katı araç satıyordu Peugeot'un saçma politikalarının neticesinde C serisinin canı okundu Opel'i almalarıda bence iyi olmadı VW'i pek sevmiyoruz ama Citroën'in VAG grubuna geçmesini isterdim en azından harcanmazdı adamın en çok sattığı iki araç gelmiyor artık C-elyée ve C3 var onların varisi olarak...

Dünya geneli eski nesil C4'ün 6 yılda 2 milyon 300 bin adet satıldığınıda göz ardı etmeyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 11.6/100 nedir abi ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu arabayı çok beğeniyorum.Keşke ulkemizede gelseydi var bolca satılsaydı.Tam bir Avrupa aile aracı.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Keşke hocam uzun yolda kullanmak isterdim özellikle süspansiyonu muazzam konforlu

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

11.6/100 nedir abi ya?
    1595 kilogram .

1400 kilogram altı 1.4 Passat değil herhalde.

• SW araç ne olursa olsun tutmaz bizde...SW yerine yandan sürgülü araçları alırlar...
  • Bir süre 1.6 e-HDI MCP Dynamique kullandım. O bile gayet konforluydu. Ön koltuklar çok güzel sarıyor.

2.0 dizel + tam otomatik + Hydractive ile çok keyifli olacağı da aşikar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belli bir seviyenin üstündeki araçların bence diğerlerinden farklı özellikleri olmalı, hidroaktif süspansiyon bunun çok güzel bir örneği. Bunun dışında bir HUD, diğerlerinde olmayan yeni teknoloji bir far sistemi tercihimi etkileyecek etkenlerden. Yoksa bugün git BMW veya Mercedes hatta Audi bak, hepsinin teknik özellikleri, sağladıkları konfor, vb üç aşağı beş yukarı aynıdır.
  • Şu aracı nedense çok beğeniyorum.Keşke gelmeye devam etseydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridden0513 R kullanıcısına yanıt
    2 senesi kaldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.