Şimdi Ara

CITROEN- ADDBLUE DEPO SORUNU. PİŞMAN EDEN MARKA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
9
Favori
55.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
260 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam c4 picasso sahipleri sadece işçilik ödeyerek degistirdi bence servisi biraz sıkıştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ftrhüseyin kullanıcısına yanıt
    baya sıkıştırdım siz merak etmeyin. hatta ben oradaylen c4 picasso vardı ücretsiz değişim oluyordu. neden dedim benim aracıma olmuyor diye. psa bazı modellere ücretsiz bazı modellere belli indirimlerle değişim tanımlatmış sistemden. saçmalık ötesi yani.
  • Hocam c4 Picasso sahipleri sadece işçilik ödeyerek degistirdi bence servisi biraz sıkıştırın.Ankara Ata citroenle görüştünüz mü?

• carteryusuf kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çifte standart hoş olmamış.

• Yeni kasa 3008 te var mı ki bol şikayet acep dayıkızına alıcağdık

• Değiştirdikten sonra yine tekrarlarsa belli bir zaman sonra ? Boktan iş ...
  • Yeni 3008 lerde de var mı bu sorun acaba?

• ecay kullanıcısına yanıt
    Ben ilk onlarda duymuştum adblue depo sorununu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • add blue değil, AdBlue (marka) veya DEF veya bildiğimiz üre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 1 Kasım 2019; 16:53:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteryusuf

Servis sensör tamir etmiyor işte . Direk depo değişimi diyor . Servisler böyle zaten . Sensörlerin sürekli bozulması normal mi :) tamir edilemez diyor servis kesin parça değişecek diyor . Belgeler elimde .
    Bu sorun bu kadar yaygınsa yetkili servis haricinde bu işe kesin çözüm bulmuş birileri vardır. Araştırdınız mı?
  • Bu arada kısa bir aratırma ile sorunun çoğu Avrupa ülkesinde geri çağırma ile giderildiğini öğrenebiliyoruz. Türkiye gibi tüketici haklarının sözde olduğu yerlerde ise ses yok.
  • neden 301? bide bizde de 2018 bluehdi 301 var adblue yok sanırım bizde? baska bildiğiniz ya da aydinlatmak istediğiniz kronik sorun vb bir sey var mi ?

• ecay kullanıcısına yanıt
    Eski kasa 2015 te bluehdi motor/ eat6 vitese geçiyor, yeni kasa da aynı motor/ vitesle çıkıyor. İlk çıkan bluehdilarda şikayet fazla. Onlarda da yeni takılan depolarda pek şikayet yok fakat uzun vadede ne olur bilinmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

neden 301? bide bizde de 2018 bluehdi 301 var adblue yok sanırım bizde? baska bildiğiniz ya da aydinlatmak istediğiniz kronik sorun vb bir sey var mi ?
    Amortisör, yağ kaçırma problemi, su eksiltme kronik. Misal aracın su seviyesine kesinlikle bakın. Arabada hararet göstergesi de yok. Yani araç direk hararet yapar uyarı vermeden.

• Yetkili servis yakalayınca öper zaten. Özel servis ne diyor fiyat olarak? Şaşmazda Cemal usta var. Ben c4 ü hep ona götürürüm. İşin piridir. Dürüsttür. Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolanka -- 1 Kasım 2019; 21:45:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne malı?

• Şuan araç tavsiyesi diye konu açsaydın , forum mevcut aracını önerecekti öyle düşün

• Reno hariç diğer tüm fransızlar çöptür sürekli sorun üstüne sorun bir kere 307 aldım 7 ayda başıma gelmeyen kalmadı zararına sattım

• Benimde 3008 aracım adblue arızası ve 1100 km sonra araç çalışmayacak uyarısı verdi. Tam da tatildeyim o zaman ve önümde 1600 km yol var. Resmen 15.000 km deki araba ile yolda kalacaktım. Servise götürdüm. Adblue deposu değişecek ama parça yok 1 hafta sonra gelir dediler. Parça 15 gün sonra geldi. Garanti kapsamında ücretsiz değiştirdiler ama faturada 4500 TL yazıyordu. Garantisi olmasa bu parayı ödeyecektim. Parayı boşverin araç çalışmıyor yolda kalıyor kontak basmıyor. Tam rezillik. Düşünki haftasonu servis kapalı arabayı çalıştıramıyorsun.

• L30N kullanıcısına yanıt
    — Arac 100km hizdan sonra 130 lara kadar balans seklinde titreme ve direksiyon sallantisi.
    Cevap : arac kiralık. Sert girilen çukurlar lastiğin balansini bozar. Hatta janti bile yamultabilir. Bu tek bir sert çukur geçişinde dahi olabilir.
    — arka sag lastikde 20psi hava kalmis sensor uyari vermedi
    Cevap : arac kiralık. Nasıl ayarlandığı, basından ne geçtiğini bilmiyorsunuz.
    — Arac start-stop sistemi en uzun suruslerde bile hic devreye girmedi.
    Cevap : akü zayıflamışsa yapabilir.
    — kontagi acmadan direk arabayi calistirinca motor ariza isiginin yanmasi va tekrar calistirana kadar ekrandan kaybolmamasi
    Cevap : akü zayıflamışsa yapabilir.

Kiralık arac ile sağlamlık değerlendirmesi yapılmaz.

Not : hiç pejo aracım olmadı. Almayı düşünmüyorum.

Konu sahibi arkadaş bence derhal tüketici hakem heyetine başvurun. Anladığım kadarıyla aracınız yetkili servis bakımlı. Aynı arıza birçok araçta gerçekleşmiş ve internette kayıtları mevcut. Thh ne başvurduğunuzda bu parçanın sizin tarafınızdan bozulmasının imkansız olduğunu, aynı sorunun birçok araçta yaşandığını belirtin. Bence sorununuzu sizin lehinize cozeceklerdir. Ama biraz uğraşmanız gerekecek. Yada sineye çekip sanayide yaptıracaksınız. Bir daha da gitmem servisinize diye şikayet vara yazı yazacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.