Şimdi Ara

CITROEN- ADDBLUE DEPO SORUNU. PİŞMAN EDEN MARKA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
9
Favori
54.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
260 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peugeot Citroen bu ikisine bulasmican hic geregi yokken sirf eglence olsun diye ariza cikariyor hemde duzgun kullandigin halde bizim arkadasdada Citroen var ulan beyni yanmis oyle dediler sifir beyin getiriyorlar uymuyor fransadan parca istiyorlar geliyor olmuyor 7ay araba yatti resmen en son gelen parca uydu ama arabadan sogudu adam satti yok parasina 1 gun bile evin onunde gormek istemiyorum arabayi diye 20 bin ucuza verdiydi sinirle galericiye sonra ucuza sattigina pisman olduda yapcak bisey yok artik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 8 yıl C4 kullandım 3 yıldırda 3008 kullanıyorum şunu artık net anladım foruma bakıp araba alınmaz içine sinen beğendiğin arabayı alacaksın 11 yıldır PSA grubu kullanan birisi olarak sıfır sıkıntı yaşadım PSA nın hakkına giremem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfg12

Ben 8 yıl C4 kullandım 3 yıldırda 3008 kullanıyorum şunu artık net anladım foruma bakıp araba alınmaz içine sinen beğendiğin arabayı alacaksın 11 yıldır PSA grubu kullanan birisi olarak sıfır sıkıntı yaşadım PSA nın hakkına giremem.
    Tamamen bu konudan bağımsız konuşuyorum, dediğinizde %100 haklısınız bu foruma bakarak araba alınmaz neden mi;
    - Fransızlar --> Sakın bulaşma çok arıza çıkarır, teneke.
    - Opel -> Çakma Alman, kronik sorunlu sürekli arıza çıkarıyor.
    - Volkswagen -> Dsg saatli bomba alınmaz, donanım fakiri, başka markaya bak.
    - Honda -> Kronik göçüklü, 20 yıllık atmosferik motor uzak dur.
    - Toyota -> Ruhsuz tasarım fakiri, malzeme kalitesi yalıtımı çöp, hybrid'in mtvsi kazık uzak dur.
    - Fiat -> Çöp oğlu çöp uzak dur, sadece dizel motoru iyi o da rakiplerine göre biraz fazla yakıyor ayrıca benzinlisi yağ yakıyor uzak dur.
    - Skoda-Seat -> Vw grubunun en alt markaları ayrıca dsg bunlarda da var uzak dur. Çakma vw alma.

Eveet elimizde ne kaldı? Subaru ve Mazda işte bu 2 markayı alabilirsiniz bu foruma göre

• Öncelikle çok geçmiş olsun. Geçtiğimiz aylarda aynı sorun ile servis yolunu tuttum.

Önce motor ışığı yandı, sonrasında motor+bakım yandı , en son olarak da adblue+motor+bakım yandı. 100-200 km sonrada 1100 km sonra araç çalıştırılamaz uyarısı belirdi.

Aracın 2.sahibiydim. 8000 km de satın aldım. Bu sorun ile servise gittim ve aracın garanti süresinin geçtiği , ilgili parçanın masrafının 4000 TL olduğu bilgisi verildi. Yabancı forumlardan araştırdığım, adblue tankının sonu belli bir rakam ile bitenlerde bu sorun oluyormuş.

citroen in servis sayfasına girdim. bir baktım garanti tarihi meğer aracın ülkeye giriş tarihinde başlıyormuş :D Servisten aracın garanti tarihinin aracın satış sonrası teslim tarihi olarak güncellenmesi talebinde bulundum. hooop aracın garantisi 6 ay daha uzadı.

Garanti uzayınca adblue tankı garanti kapsamına alınarak değişim sağlandı.
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/pra7so

nisan ayında citroen grubuna artık BAYRAKTAR bakmıyor. PSA ya devredildi. Bu sebeple garanti işlemleri daha müşteri odaklı. Siz aracı serviste bırakıp garanti için talep açtırın. Bu süre zarfında da ikame araç talep edin.

NOT: aracımın hiç bir bakımı serviste yapılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janavar® -- 1 Kasım 2019; 23:24:3 >

• Adblue deposunu iptal ettir sende. Olmasi lazımdı öyle birsey

• Aldığınız adblue kalitesiz olma ihtimali nedir?

Ben yurt dışındaki araçlara bakıyorum bizim benzinliklerse dönen dolap yüzünden bizdeki araçlar daha çabuk ömrünü tamamlıyor aynı üç kağıt adblue da olamaz mı?

• carteryusuf kullanıcısına yanıt
    Selamlar, öncelik ile 800KM 'de olan bir aracınız var.
    İkincil olarak ise yeni kullanicisniz.
    Bence servisler ile muhatap olmadan evvel Citroen destek hattını arayarak bir durumu anlatıp şikayet kaydı açılmasını ve geri dönüş sağlanmasını isteyin.

Eğer bu bilinen bir hata ve diğer tum ortak modellerde varsa bunun ile ilgili teknik bülten yayınlanmıştır.

Aracinizin sase numarasindan bunun değişiminin gerektiği bir yerde çıkıyor olmalı, servisler Garanti isinde ne kopartabilirsem kar mantığı güder.

Mümkünse birden fazla bayiden fikir alin.
    Peugeot ve Eurorepar dahil.

Hatta kullanilmis bir depo alip elinizdeki pompa ile de degistirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 2 Kasım 2019; 8:16:16 >
  • Türkiyede en iyi otomobil markası Toyotadir.

• Bu durum en son modellerde de devam ediyor mu? 3008, C5 vs.

• Geçmiş olsun .
    Dizel her zamanki gibi pişmanlıktır.

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Aslında böyle şeylerin yasak olması lazım. Arabayı muayeneden de geçirmemeleri lazım üzerine de tespit edilirse bir AdBlue deposu fiyatı kadar da ceza yazmaları lazım ki insanlar akıllansınlar.

• lordofx5 L kullanıcısına yanıt
    O 10 senelik Audi'nin çıkardığı arızalara para yetiştirinceye kadar da yeni bi Citroen/Peugeot araba alırsın

• Addblue olayını çıkaranlar, bireysel kullanıcıları dizelden caydırmak için tasarladığını düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordofx5 L kullanıcısına yanıt
    Güvenlik olarak aynı segmentteki bir Peugeot ile Audi arasında abartılacak bir fark yok. Otobanda denk gelsem ne olacak kimle niye yarışıyım egomu tatmin etmek gibi bir derdim yok. Ayrıca Volkswagen ve Audi araçlar çok sorun çıkardıkları gerekçesiyle ABD'de tercih edilmiyor bu yüzden ikinci el fiyatları da dibi görüyor. Ama her nasılsa Türkiye'de herkes VAG hayranı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.