Şimdi Ara

CITROEN- ADDBLUE DEPO SORUNU. PİŞMAN EDEN MARKA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
9
Favori
54.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
260 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adblue çoğu markanın başına bela , benim de mercedes de 2 tanesi arıza verdi 8 bin tl parca parası işcilik haric 450 tl ye dpf yi temizleterek çözdüm
  • Pejo ve citroen bunlar saatli bombadır. Mekanik ve elektronik olarak devamlı arızalanırlar. Yedek parçadan fransızlar yolunu buluyor. İllede fransız isterseniz renault daha sorunsuz arabalar üretiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • add blue nedir yaa
  • aynı sorun bende de olmuştu. arıza hatası verdi hiç bir şey söylemeden servise götürdüm. depo değişti 1 kuruş ödemedim. istemeye hakları da yoktu zaten sözü bile edilmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Ford

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aman hocam sen pug sahibi olarak bunları ne hakla dersin adamı taşlarlar burada vw fan byu olursun

• Ayni sorun benim 308imde de oldu. Garanti sirasinda servis bakimini biraktigimdan iyi niyet isletemeyiz dediler serviste. Musteri hizmetlerini arayarak bu sorunun internette bir cok yerde kronik sorun olarak gectigini ve yetkili servis haricinde koydugum adblue sivisinin yalnizca bir sarf malzemesi oldugunu soyledim. Silecek suyunu bile serviste mi koymam lazim diyerek bu gerekceyle kronik sorunun tamir edilmemesini sikayet etsem bilirkisinin beni hakli bulacagi fikrimi ilettim.

Tekrar belirteyimz garanti ve iyi niyet garantisi disinda olmama ragmen yalnizca 311 TL iscilik bedeliyle garantiden degisim yaptilar. Hatta aracimda katalizorun de geri cagirmasi oldugunu tespit edip onu da degistirdiler.

Bence servisle cok oyalanmadan musteri hizmetleriyle cozmeye calisin, internette insanlarin garantiden cozduklerini gordugunuzu falan da bastira bastira iletin. Umarim sorununuz cozulur.

Bu arada aliexpresste falan 6 7 $a satilan bluetooth OBD II cihazlarindan alip telefonunuza da Torque uygulamasini kurabilir ve 1100km.de bir service isigini sifirlayabilir, yeni bir 1100 km kazanabilirsiniz. Biraz hamallik ama araci cok kullanmiyorsaniz 1100 km.de bir bu islemi yapmak varken bence 4000 TL vermeye gerek yok.

• Adblue iptal yap

• szymek61 S kullanıcısına yanıt
    Konular karışmasın.
    Yeni 3008 de garantiden değişen kronik adblue sorunu BULUNMUYOR. (3 sene lik mazisi var tabi sadece)

eski 3008 e birşey diyemem kullanıcılara sormak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 2 Kasım 2019; 18:42:6 >
  • kazanova7488 K kullanıcısına yanıt
    ciddi mi diyorsun şaka mı anlamadım

• JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Ben de bu formu takip ederim bundan dolayı Subaru İmpreza aldım çok memnunum. 😃

• Öncelikle geçmiş olsun.Mutlaka olumlu sonuçlanır,merak etmeyin.Ayrıca Peugeot-Citroen kötüleyenler otomobilden gram anlamıyor.
  • Ömrünün sonuna gelen dizel motorları Adblue, DPF gibi soruna yatkın sistemlerle hala satmaya çalışıyorlar. Markadan bağımsız bir durum bence.

• 8 yıldır Peugeot kullanıyorum. Taş gibi bir kez arıza yapmadı.

• uyaran kullanıcısına yanıt
    Peugeot varken Renault mu alınır?

• quote:

Orijinalden alıntı: mvd23

Peugeot varken Renault mu alınır?
    pejo son yıllarda idare eder.
  • PSA grubu sorunlu degildir , her markada bu tarz problemler yasanir. Sizin sanssizliginiz garantinizin bitmis olmasi 5 yil PUG kullandim cok kucuk problemler disinda canimi sikan bir problem yasamadim, olanlari uzatmadan parca degisimi ile ucretsiz cozduler. Arkas maalesef asiri paragoz bir firma eskiden Unallar Peugoet idi ve her konuda daha makul bir servis sunuyorlardi.Arkas ile olan tum tecrubelerim olumsuz gerceklesti.
  • IPSOS a gore oyle degil , bu algi 90`lar da sanayi ustalarindan yayildi aslinda Onno ustanin bunu aciklayan bir videosu vardi.Son donem Fransiz otomobilleri gayet kaliteli , parasina gore sunduklari makul. Bence Koreliler de gayet basarili hatta bir adim otede dahi diyebilirim. Almanlar tabi daha yuksek kalitede araclar uretiyorlar , parca ve iscilik olarak ve bunun sonucunda fiyat olarak daha yuksek bir seviyedeler.
  • "Burası Türkiye, emisyon skandalı yaşayan VW sorunlu araçlarını burada satsın diye devlet elinden geleni yapıyor."

Devlet bu araçlar satsın diye ne yapmış bilgilendirir misiniz?

"Yani bırakın iptalinden ceza yazmayı, ödüllendirilmesi gerekir. Ayrıca muhtemelen motorun standart salınımı da gereken standartların oldukça altındadır."

Adblue katkılı sistem zaten standardı tutturmak için var. Bu sistemi iptal ettiğinizde olması gereken değerin 5-10 katı NOx salınımı yapar araç.

"Sonuçta ülkede birçok 2000 ve altı model araç var ve bu araçların salınımı çok daha fazla. O araçlara izin veriliyorsa AdBlue iptali yapılan araçlara hiçbir şey yapma hakları olamaz."

Bahsettiğiniz gibi bir durum olsa ülkede hiçbir alanda iyileşme göremezsiniz. 2000 öncesi araç var diye mevcut araçları iptalle onların seviyesine indireceksek 10 sene sonrada bu kadar iptal araç var yenilere birşey yapılmaz deriz.

• Granddde kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle ,onda bile birşeyler var ama bu kadar hayati değil ,sonra scotty kilmeri taşlarlar adam toyota diye bağırıp duruyormuş deliymiş te ,adam yürüyen tecrübe 40 yıllık tecrübesi var ,burda yazanın neyi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 2 Kasım 2019; 21:29:13 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.