Şimdi Ara

CITROEN ARIZA YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aracım citroen nemo 1.3 70 bg 2015 model km 150.000 km.. genel bilgiler bu şekilde.. şimdi gelelim aracın arızasına herkes başka birşey diyor kafa çok karışık tecrübe eden aynı arızayı yaşayan varsa buyursun..

Araç yolda giderken hızlanırken anlık çekiş düşüyor ağır hareket ediyor genel olarakta çekişte zayıflık var hafif yokuşlarda bile bayılıyor ama benim bahsettiğim bazen vites geçişinde bayılıyor bazende düz yolda giderken gaza yükleniyorum performans vermiyor böyle arabalarda gazi köklenince bi performans hissedersin ya işte bunda hissedemiyorum araç hızlanmıyor gazi kokleyince hızlanmıyor yokuşlarda bayılıyor basit bir yokuşu 4. Viteste çıkamıyorum daha önce böyle değildi.. kimisi hava akis metresi arızalı diyor kimisi oksijen sensoru diyor kimisi egr kimisi dpf diyor hepsi ayrı ayrı para istiyor hele biri dpf için wurth ilacı katip bagirtmak için 350 tl para istiyor durum budur başına gelen varmı arıza neyden dolayı olabilir.. arabanın genel performansı da düşük atık değil.. Ama bazen hiç gitmez oluyor yorumları bekliyorum..

Son bir not hava akis metresinin kablosunu çıkarttım arabayı öyle kullandım araba neyse o sanki hava akis metresi hiç fayda etmiyor bağlıyken de aynı performans alıyordum çıkardım yine aynı performansı aldım buda bana hava akis metresi arızalı diye mantık kurduruyor ama bilemiyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabayı bi arıza tespit cihazına bağlayıp kod fln var mı baktınız mı? En kötü ihtimal yetkili servise gidip arıza tespiti yaptırın ve çıkan maliyete göre yaptırıp yaptırmayacağınıza karar verirsiniz. Eğer maliyet fazla gelirse en azından arıza tespiti ücretini öder çıkarsınız, dışarıda daha uyguna yaptırma şansınız olur. Her kafadan bir ses çıkacağına nokta atışı değişim yaparsınız deneme yanılmadan daha masrafsız olur?

Eğer sorun dpf de ise yüksek devir, düşük viteste 20 dk fln kullanın bakalım bir değişiklik olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themat34 -- 23 Temmuz 2019; 19:21:46 >
  • Cihaza baglattim arıza çıkmıyor..
    Dpf için yüksek devir düşük vites kullandım değişen birşey yok birde bu araç uzun yol aracı dpf kolay kolay tikanmaz hep devirli kullaniliyor

• Yardim

• Bana egzos tikali gibi geldi egzosu actir bak katalitik veyahut egzos tikanmis olabilir egzos tikandiginda arac sagirlasir ve sicaklarda motorun isisi artar dusuk vites yuksek deviri zaten uygulamissin hava akismetresinide iptal edip denemissin

Ben egzosun problemli oldugunu izlenimine kapildim sen git egsozcuya soktur zaten belli eder katalitige susturuculara baktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo ya baktır birde, turbo da da sorun olabilir.

• Tum hortumlara baktirin , vakvak varsa onada baktirin catlama acilma falan varsa bi yerden hava aliyor olabilir . Yeterli vakum ve basinc yok gibi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daewoo tekleme yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arabanın hava akis metresi denen parçasını iptal ettim arabada hiç birşey degismedi bu anormal değil mi? Hava akis metresi sokulduğunda güç düşmesi lazım değil mi bende düşmesi aynı kaldı bu normal mi acaba zaten hava akis metresi çalışmıyor diye mi güç düşük olabilir.?

• ...

• fransız aracları sureklı garıp arızalar cıkartırlar o nedenle arızayı dogru tespit edebılecek ustayı bulmak cok onemlıdır. Degılse deneme aynılma yontemıyle gidersenız sıfır sandık motor parası harcarsınız. O nedenle bulundugunuz ılde usta arastırmasına baslayın derım
  • Bulunduğum il kahramanmaraş ve burada yeniyim..
    Her usta farklı birşey diyor ne yapaacgim bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mesakurne

Bulunduğum il kahramanmaraş ve burada yeniyim..
    Her usta farklı birşey diyor ne yapaacgim bilmiyorum
    Adım otoya gittin mi maraş sanayidekiler çok fazla teknik ve detaylı bilgiye sahip değiller adım otoya git derim yetkiliye otogar karşısında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 24 Temmuz 2019; 13:27:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.