Şimdi Ara

Citroen Berlingo Kaporta Göçüğü Nasıl Düzeltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba öncelikle.Citroen berlingo aracımın araba değmesiyle kaportasında resimlerdede göründüğü gibi göçük meydana geldi.Bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar? ilgilenenlere şimdiden teşekkürler

Citroen Berlingo Kaporta Göçüğü Nasıl Düzeltebilirim? Citroen Berlingo Kaporta Göçüğü Nasıl Düzeltebilirim? Citroen Berlingo Kaporta Göçüğü Nasıl Düzeltebilirim?
    buda normal hali

Citroen Berlingo Kaporta Göçüğü Nasıl Düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnum44 -- 7 Şubat 2014; 14:22:03 >

• takip.
  • Çubuk slikonun ucunu ısıt, göçük olan yere yapıştır. Donduktan sonra hızlıca cek.
    Boya konusunda birşey diyemem ama boya gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbrsgn

Çubuk slikonun ucunu ısıt, göçük olan yere yapıştır. Donduktan sonra hızlıca cek.

boya gerektirmesinden kastınız silikon ile meydana gelebilecek bir kalma mı ? ya da kalkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

quote:

Çubuk slikonun ucunu ısıt, göçük olan yere yapıştır. Donduktan sonra hızlıca cek.

boya gerektirmesinden kastınız silikon ile meydana gelebilecek bir kalma mı ? ya da kalkar mı ?

Hocam komşunun corolla gli aracı vardı kapıda hafif göçme olmuştu.
    Dedim böyle böyle düzeltebiliriz, oda sorumluluk bana ait yap dedi.
    Silikonun ucunu ısıttım göçüğün dibine yapıştırdım, baya bi kuvvetle çekmiştim göçük düzelmişti.
    Boyada zerre birşey olmamıştı. Tamponun boyalar(hele ki yeni arabalarda) daha hassas oluyor, hem katlanmalarda
    hemde silikonu çekerken boya kalkabilir.

• O tampon silikon ile çekilemez. O bölge ısıtılıp çekilecek. Sıcak hava tabancanız varsa kendiniz deneyin ama bence riske girmeden servise götürün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

quote:

Hocam komşunun corolla gli aracı vardı kapıda hafif göçme olmuştu.
    Dedim böyle böyle düzeltebiliriz, oda sorumluluk bana ait yap dedi.
    Silikonun ucunu ısıttım göçüğün dibine yapıştırdım, baya bi kuvvetle çekmiştim göçük düzelmişti.
    Boyada zerre birşey olmamıştı. Tamponun boyalar(hele ki yeni arabalarda) daha hassas oluyor, hem katlanmalarda
    hemde silikonu çekerken boya kalkabilir.

Boya kesin gidermi acaba hocam ? kaporta plastik bide

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel mokka tavan boyası atıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Boya büyük ihtimal gider, ama naparsanız yapın riskli olacaktır. Kaş yapayım derken, göz çıkarırsınız.
    Tampon yerinden hafif oynamışa benziyor.
    En güzeli servise götürün.
  • quote:

Boya büyük ihtimal gider, ama naparsanız yapın riskli olacaktır. Kaş yapayım derken, göz çıkarırsınız.
    Tampon yerinden hafif oynamışa benziyor.
    En güzeli servise götürün.

anladım hocam teşekkürler yardım için
  • sıcak hava tabancası ile ısıt kendiliğinden yerine gelir.
  • up
  • saç kurutma makinasıyla ısıtmayı dene geriye atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

saç kurutma makinasıyla ısıtmayı dene geriye atabilir.

denicem hocam.saolun
  • Geçmişolsun öncelikle fotoğraflandırdığınız yer kaporta yani saç değil, plastik tampondur.

sıcak hava tabancası bulabilirseniz daha çabuk ve etkili olacaktır fakat yoksa saç kurutma makinası ile iyice ısıtın alttarafan göçük yere ulaşabilirseniz sıcakken bastırsanız boyayada zaravemeiş olursunuz. Eğer ulaşamazsanız ısıtmaya devam edin kendisi çıkacaktır ama boyabozulabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.