Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: calyante

dostum bu fiyatı nerden aldın. şehir ve bayi bildirirsen sevinirim.

Citroen ni antalya gunlas bayiinin alanyadaki şubesinden aldım. 20000 TL sıfır faiz kredi toplam 48.500 ocakta teslim alacam tekrar bandrol ödememek için. Ama pazartesi görüştüğümde 1000 TL zam geldi demişti satıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde Citroen sahibi olmak isterseniz uygun fiyat ve Ödeme Koşulları ile yardimci olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Ya sen yazınca, bakmak geldi aklıma: http://tr.euroncap.com/tr/results/citroen/c_elysee/552.aspx
    Dacia bile 3 yıldızı geçemiyordu, Sanderoyla 4e ulaştı.

Edit: yanlış anlamayın moral bozmak için değil ama bu nasıl bir sonuç?

Daha önce konuşulmuştu sanırım, Euroncap 2014 yılı itibariyle test sisteminde değişiklik yaptı. Bu değişiklik testlerin zorlaştırılması mı yoksa puanlamanın değişmesi mi tam bilmiyorum ama 2014'te test edilen araçların puanları farklı geliyor. Tabiki bu durum C ve üstü sınıf daha pahalı araçlar için farketmiyor, onlar zaten 5 yıldızı daha zor da olsa alıyor. Ha bizim araçlar tabiki öyle aman aman sağlam değilse de 2014 öncesi testi yapılan Dacia'nın Sanderosu ile de kıyaslanmaz.

Bakın en ÇARPICI ÖRNEK 2014'te yapılan test sonucunda RENAULT MEGANE (ki bizim araçtan çok daha pahalı) bile 3 YILDIZ almış durumda;
    http://tr.euroncap.com/tr/results/renault/megane/555.aspx

Mesela daha önce 5 yıldız alan Opel Corsa ve Mini Cooper da daha önce 5 yıldız alırken 2014 testlerinde 4 yıldız almışlar;

http://tr.euroncap.com/tr/results/opel_vauxhall/corsa.aspx

http://tr.euroncap.com/tr/results/mini/cooper/569.aspx

• Arkadaslar Istanbulda yetkili saticidan 2014 Citroen C-Elysee 1.6 HDi Exclusive Dizel'i 45.000 TL'ye kadar indirttim.

Satin almak isteyenler mesaj atsin.
    Su an yaklasik 48.000'e veriyorlar bu araci fakat bir cok bayide stok kalmadi.
  • Herkeze iyi günler citroen c-elysee 1.6 hdi almayı düşünüyoruz yakıtı hakkında internette yeterince bilgi var ama aklıma takılan parça kalitesi nasıldır oturaklı bi araba mı yani viraj kabiliyeti filan nasıldır biyerden duymuştum ama doğrumu bilmiyorum hafif oldugunu ve bunun için virajlarda sıkıntı oluyrmuş yüksek hızlarda kontrol biraz zor oluyormuş tabi dediğim gibi nekadar doğru bilmiyorum ve son olarak bagaj hacmi nasıl kullanan kişilerden yorumlar bekliyorum şimdiden yapacagınız yorumlar için teşekkürler hepinize saygılar
  • Merhaba arkadaşlar citroen bayii filo Satışı sorumlusuyum tüm araç almak isteyen herkese yardimci olurum

• Dacia ile kıyaslamak çok yanlış, kendi şahsi aracım Dacia Sandero,
    Şirketten de C-Elysee verdiler. Arasında dünyalar kadar fark var.
    Benim arabanın içinden geçer C-Elysee.
  • Bende bu ay c-elysee alarak 3. ****le aranızdayım.

Araç çok güzel zaten sayfalarca iyi özellikleri yazılmış.
    Yakıt olarak hemen hemen aynı kullanım koşullarında c-elysee c3 e göre 0.5 litre daha fazla yakıyor.
  • Arkadaşlar bende 0 Dizel Exclusive alarak aranıza katıldım...
  • 07.01.2015 TARİHİNDE bende 0 Dizel Exclusive alarak aranıza katıldım...Arkadaşlar
  • thedeparted kullanıcısına yanıt
    Tam memur arbasi olmus. Tabi herkes bir insignia dizele veya vw passat volvoya veya audi mercedes vs ve uzerine binmek ister ama 50 bin lira butceye adam gibi dizel sedan ancak bu citroen peugeot gurubunun uretimi olan arac var.

Dizel motor ses yapiyor. bu her aracta boyle. gulu seven dikenine katlanir mantigi. Ama uzun yolda dizel motorun sesi adami da cok yoruyor.

Fiat linea dizele bindim, motor aynen kucaginizda. Hic begenmedim fiAti

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Tam memur arbasi olmus. Tabi herkes bir insignia dizele veya vw passat volvoya veya audi mercedes vs ve uzerine binmek ister ama 50 bin lira butceye adam gibi dizel sedan ancak bu citroen peugeot gurubunun uretimi olan arac var.

Dizel motor ses yapiyor. bu her aracta boyle. gulu seven dikenine katlanir mantigi. Ama uzun yolda dizel motorun sesi adami da cok yoruyor.

Fiat linea dizele bindim, motor aynen kucaginizda. Hic begenmedim fiAti

Bu araçta da aynen motor kucakta gibi gidiyorsunuz. Ama inanın uzun yol hiç yormuyor. Yol tutuşu olsun, motorun çekiş gücü olsun, hele bir de cruze control ile giderken sadece direksiyon elinizde (ani duruş kalkışlar dışında hız artırma ve eksiltmeyi de direksiyon kontrolünden yapıyorum) gidiyorsunuz. Yol yorgunluğu falan olmuyor...

• Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Bu fiyata alınabilecek dizel ve sıfır km araç yok. Ben tüketimi ve donanımı beğendim.
    Motor sesi dizele göre normal. Rahatsız etmiyor. İçi çok geniş. Motor atak. Vitesler sorunsuz.
    Şu ana kadar tek sorun yol tutuş. Virajlara biraz hızlı yada sert girersen esp devreye giriyor.
    Sakin ve dikkatli kullanmalı, limitleri zorlamamalı.
    Ben bu fiyat seviyesinde dizel araç düşünenlere bu aracı şiddetle tavsiye ederim...
  • thedeparted kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim. peugeot ile en üst versiyon arasında 400 lira oynuyor. Citroen daha pahalı. ancak bu kasa araştırmama göre citroen mühendisleri tarafıdan, citroen otomobili yapmak için tasarlanmış, peugeot da sadece ufak değişikliklerle kendine entegre etmiş.

Yani bu kasanın citroene daha çok yakıştığını söyleyen sadece ben değilim.

Bu seviyede dizel almak için 3 seçeneğiniz var:

Clio, polo gibi küçük sınıf otomobil alacaksınız
    Hafif ticari alacaksınız
    ya da bunu alacaksınız.

Küçük sınıf aile otomobili değil. Şehir içi gezmesi için uygun.

Ticari aracın fiyatı uygun ama yılda 2 kez tüvturka gitmek gerek ve bu işlem pahalı, düşük vergi dilimine binekler 3 yılda düşerken bunlar 6 yılda düşüyor, köprülerden birini kullanamıyorsunuz, hız konusunda normal bineklere göre 10 km düşük.

Geriye bu kalıyor. Dizel, düşük yakıyor, geniş. Tabi bu araçla hız yapılmaz. Otobüs kullanıyormuşçasına temkinli gitmek gerek ki zaten canını seven herkes bu şekilde seyretmeli. Motor sesi için keçe uygulaması yapılıyormuş. Bir de bazı firmalar ses yalıtımı yapıyorlar. ziebart mesela. İşe yaradığını söyleyen de var, paranın boşa harcandığını söyleyen de. Bu uygulamaya Bir kez şans verilebilir diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar ben ilk kez bu araba ile uzun (4.5 mt) bir sedana bindim ve ilk kullandığımda bana da virajlarda sanki savrulacak gibi geliyordu. Aradan 1.5 yıl geçince ve alışınca, aracın limitlerini öğrenince yol tutuşu beni gerçekten çok memnun etti.

Sanıyorum siz de ilk kez bu kadar uzun bir araca bindiniz ve daha alışamadınız, zira aracın yol tutuşu gerçekten mükemmel. Ha çok rüzgarlı havalarda ve yanınızdan büyük araç geçtiğinde rüzgardan etkileniyor, o da yüksek olduğundan ileri geliyor ama virajlarda çok güven veriyor.
  • Şirkette kiralık 5 aracın değişim vakti geldiği için araçlara bakıyoruz. her bir araç ayda ortalama 5.000 km yapıyor ve yakıt tasarrufu ön plana çıkıyor. euro 5 motorlu linea verdiler 3-4 günlüğüne test için, bu yeni motor ile linea eskisine oranla çok daha atak ve daha üst hacimli bir araç gibi ivmeleniyor. Lakin yakıt tüketimi yüksek. Citroen ile arada şehir içinde 1.6 lt fark var ki bunu çevreden araştırdığımız dada citroenin gazyet az yaktığını söylüyorlar. Bu arada bir arkadaşada ful donanım 2. eline bakmaktayız. Sonuç olarak yakıt tüketiminden ötürü citroene karar verdik.
  • Şimdilerde exclusive fiyatları nasıl acaba merak ettim. Fiyat takibi yapan var mı?
  • Selamlar. Ocak ayından bu yana C-elysee 1.6 dizel kullanmaktayım. 3 yıllık punto macerasından sonra genelde memnunum. 2 noktada sıkıntı var. Yol tutuş ve cam açma düğmelerinin yeri. Bu düğmeleri oraya tasarlayan mühendisin kafasını kırmak lâzım.

• Arkadaslar arka koltuk nasil yatiyor. Model atraksiyon..
    Ben bulamadim.
    Lutfen yardim.
  • Biraz geç oldu muhtemelen halletmişsinizdir ama başka merak eden olursa diye kullanma kılavuzundan kopyaladım.
     Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.