Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pklzm71

2012 aralık ayında aldım. 2 sene olacak, kullanıyorum aracı. memnun muyum; bu fiyata alabileceğim en iyi arabayı aldığımı düşünüyorum. öncelikle aracı linea, clio, Accent ile kıyaslayın. hoplayıp zıplamayın. kalite olarak bunların hiçbirinin altında kalmaz. yakıt, performans ve yol tutuşa gelince, kusura bakmayın hepsini sollar. isteyene resmini gönderirim şehir içi 4.8 lt 100 km ortalamasını. 1.6 dizel bir motor için Allah'ını seven böyle bir ortalama söylesin. comfor plus benimki, 39bine almıştım, dolar 1.7 tl di. şimdi 2.1 tl. yani %20-25. aracın fiyatıda 40binlerden 50binlere geldi. çünki dolar arttı. yani meraklısına ben elysee'den memnunum, satma planım da yok. ha şu motor sesi tribine, dizel aracın motor sesi yüksektir zaten, ama dizel kullanmış bir çok arkadaş elysee'nin sesinin bir dizel için gayet uygun olduğunu söylediler.
    eyvallah.

Size bir sorum olacak. Benim aracım 13.500 km'de ve ilk bakıma az kaldı.

Şu an şehir içi ortalama 6.5 l / 100 km yakıyor. Esasen kış lastikleri ile bile 5.6 yakarken kıs lastiklerini söktüğümde 5.1'e düşmüştü ancak son 2 aydır ortalama 6.5 ortalama.

Gittiğim yollar hep aynı, sürüşüm ise hafif agresif ama daha önce de agresif sürerdim ve 6.0 ve üstünü hiç görmemiştim.

Bakım yaklaşınca normaldir, bakım sonrası düzelir diyorlar. Sizin başınıza böyle birşey geldi mi?

• Henüz 1hafta oldu alalı.Şehir içi Antalya'da 100tllik mazot koydum bugün yakıt uyarısı verdi.4,8lt ortalama .380km yaptım.60km daha gider diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mb66333

Henüz 1hafta oldu alalı.Şehir içi Antalya'da 100tllik mazot koydum bugün yakıt uyarısı verdi.4,8lt ortalama .380km yaptım.60km daha gider diyor.

Ahanda işte klima da açıktır bu mevsimde Antalya'da. Ben şehir içi az agresif kullansam 7,4 lere çıkıyor klima açıkken. Klima kapalıyken de 5.8'lerde.
  • 3.99 TL den aldığım mazot ile deposunu 175 liraya doldurup Samsun'dan yola çıktım. Batuma gittim ve dönüşte Termede doldurdum. Klima sürekli açık. Şehir geçişleri hariç hız sabitleme ile sürekli 115 km de kullandım. 950 km yol yaptım. Bence 1000 km de yapardım ama dönüş gece saat 2 civarı olduğu için kendimi riske atmayayım dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 03.09.2014 tarihinde İzmir-Malatya arası 1250 km.yol yaptım araç ta 4 yolcu full bagaj (arka koltuğun bir kısmı bile dolu) 100 km.sürati gecmedim yakıt 4.2 ortalama ile 18 krş.yaktı (103 TL ye 570 km.) motorini 4,44 ten aldım. İzmir çıkışında kadoil'den 3,95 doldurmuştum depoyu bu fiyata göre 16,60 krş. yakıyor hız yapmayalım para cepte KALSIN
  • varol64 V kullanıcısına yanıt
    varol arkadaşa katılıyorum ve ilave ediyorum . hız yapmayalım güvende kalalım hız yapmayalım etrafı daha net görelim. gittiğimiz yolu daha iyi algılıyalım . hız yapmayalım varacağımız yere daha dinç varalım . citroen c-e biz de alacağız bu hafta . selamlar.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Son 1,5 yıl içinde sıfır araç satın almış araç sahiplerini kapsayan bir araştıma var, araçlar hakkında fiker ve beklentilerinizi belitiyorsunuz, sohbet eşliğinde geçiyor, Amaç Tüketicinin fikrini almak.
    Araştırmaya katılan katılımcıya da 150 TL bir çok markada geçen H.çeki hediye ediyoruz.

Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen bana PM atın.
  • brkrn B kullanıcısına yanıt
    43000 tl punto? 75ps clio? aveo ya zaten girilmez yakında şahin parasına satılır. 0.9 arabaya bineceğime bisiklete bineym daha iyi:)bu arabalar bu fiyatsa elysee 60000 tl eder bence.bu arada kullandığım araç 1.4 tdci fiesta. bir alman yada japon etmesede o paralara alıncak bir araç kesinlikle.herkesin görüşü ve zevki kendine tabiki.saygılar...
  • 1.2 benzinli aracim var lpg taktirmayi düşünüyorum. En iyi marka sizce hangisi?

• Mrh arkadaşlar bende aracımı satıyorum ilanda yayında şuan 8500 km de 12.03.2014 trafik çıkışlı. Atraction paket 1.2 benzinli Orjinal boyasız bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigaLi_34 -- 11 Aralık 2014; 10:36:29 >
  • 2013 Toyota Auris kullanıyordum. Citroën c-elysée ' i görünce hayran kaldım ve aracımı takasa verip citroën c-elysée aldım( tam dolu modeli). Sanıyorum ki verdiğim en iyi kararlardan biri olarak hayatımda kalacaktır. Uzunca bir zamandır site üzerinde yazılan tüm yazıları okudum. Araç parasının karşılığını veren bir araçtır. Almak isteyenlere kesinlikle öneririm. Araç hakkında yazılması gereken çok konu var ama gerek görmüyorum. Bilen ne dediğimi iyi bilir Toyoto dan inip, buna bindim, hiç pişman değilim. Bu araç, Toyoto'dan, çok daha iyi bir araç.
    Bu paraya çok ama çok iyi. Aynı parayı boş bir gaz tenekesine verip Polo'ya biniliyor.
    Satırlarımı ciddi alıcılar okuyorsa hiç düşünmeyin ALIN. derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Yılmaz Tuncer -- 13 Aralık 2014; 22:38:11 >
  • C-elysee dizel exclusive kredisiz 47000 kredili 48500 anahtar teslim fiyat nasıl? Karar aşamasındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 13 Aralık 2014; 21:33:57 >
  • Ahmet Yılmaz Tuncer foruma yeni kayıt olup sadece bu mesajı yazmışsınız, aracın bayisi çalışanı olabilirsiniz gibi geldi bana, bende düşünüyorum bu arabayı, az yakıyor özellikler iyi, sağlamlık az gibi, kullnanlardan görüşleri alalım.

• Ahmet Yilmaz Tuncer bildiğin avaz avaz fake diye bağırıyor.

Ben de 14 aydır 1.2 vti Confort plus var ve auristen çok daha iyi desem ağzımdan çıkana kulağım inanmaz.

Ayrica sirket araci olarak 4yil Corolla comfort mmt d4d kullandim. İkisini karsilastiracak yeterli bilgide mevcut yani.

Bu arada su anda da sirket araci olarak jetta kullanıyorum poloya gaz tenekesi demek icin 1teneke gaz icip kafayi bulmak lazim.

Son olarak kullanici olarak c-elysee tavsiye eder miyim? Bütçesi bu arabaya yeten ve geniş az yakan yeteri kadarda konforlu bir arac isteyenler icin bu paraya en iyi f/p oranini sunan araçlardan biri derim.
    Servisi yaygin parçası ucuz sayilir işletme maliyeti cok düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnskc -- 18 Aralık 2014; 20:48:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnskc

Ahmet Yilmaz Tuncer bildiğin avaz avaz fake diye bağırıyor.

Ben de 14 aydır 1.2 vti Confort plus var ve auristen çok daha iyi desem ağzımdan çıkana kulağım inanmaz.

Ayrica sirket araci olarak 4yil Corolla comfort mmt d4d kullandim. İkisini karsilastiracak yeterli bilgide mevcut yani.

Bu arada su anda da sirket araci olarak jetta kullanıyorum poloya gaz tenekesi demek icin 1teneke gaz icip kafayi bulmak lazim.

Son olarak kullanici olarak c-elysee tavsiye eder miyim? Bütçesi bu arabaya yeten ve geniş az yakan yeteri kadarda konforlu bir arac isteyenler icin bu paraya en iyi f/p oranini sunan araçlardan biri derim.

2013 C-Elysee sahibiyim ve arabamı çok seviyorum. Ama Auris 2013'e de bindim. Araba'nın gidişi ne güzel öyle yağ gibi akıyor resmen. Ses izolasyonu ise çok iyi.

Gerçekten arkadaş ne amaçla bunu yazmış anlamak mümkün değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orijinalden alıntı: tnskc

Ahmet Yilmaz Tuncer bildiğin avaz avaz fake diye bağırıyor.

2013 C-Elysee sahibiyim ve arabamı çok seviyorum. Ama Auris 2013'e de bindim. Araba'nın gidişi ne güzel öyle yağ gibi akıyor resmen. Ses izolasyonu ise çok iyi.

Gerçekten arkadaş ne amaçla bunu yazmış anlamak mümkün değil...

Aslinda auris ve c-elysee yi karşılaştırmak başlı başına bir yanlış.

Biri C segment hb

Biri B segment sedan

Aslinda ben linea, 301 ve c-elysee için B+ diyorum.

Yeni bir ara sınıf, bence özellikle Türkiye, Ortadoğu, kuzey Afrika ve Asya icin ortaya cikarilmis bir segment. Bu tanımlama daha once yapilmismidir bilmem ama B plus sinifa ek araç aklina gelen varsa soylesin.

• C elysee ornegin euroncap testlerinde c sinifi olarak gecmekte ama b+ giibi birsey :D
    biz jette otomatik benzin alicaktik 56 binmi 60 binmi neydi 32 krs yakiyodu kmd bide cok yakiyordu sehir ici filan ondan c elysee 1.2 benzin bmp exclusive aldik hatami yaptik sizce ?

• eğitmen 6734 E kullanıcısına yanıt
    Cruze peşindeyim kaç aydır, düşçeğine yükseliyor nasıl bir arz talep var anlamadım bu ülkede!
  • AlreadyTR kullanıcısına yanıt
    Ya sen yazınca, bakmak geldi aklıma: http://tr.euroncap.com/tr/results/citroen/c_elysee/552.aspx
    Dacia bile 3 yıldızı geçemiyordu, Sanderoyla 4e ulaştı.

Edit: yanlış anlamayın moral bozmak için değil ama bu nasıl bir sonuç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 23 Aralık 2014; 20:43:13 >
  • merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    dostum bu fiyatı nerden aldın. şehir ve bayi bildirirsen sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.