Şimdi Ara

Citroen C3 2009 Model 195 binde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanıdık bir arkadaşta citroen c3 2009 model 1.4 dizel var araç 20bin km önce motor yapılmış 3-4 bin tl masraf edilmiş tüm bakımları tanıdığım bir usta tarafından yapılmış
    araçta hasar kaydı gözükmüyor ancak boya ve değişen yerleri var aracı bugün kullandım dolaştım çalışması yol tutuşu frenleri iyi gözüküyor ben yinede aracı ustaya götüreceğim arkadaş kendine bmw aldığı için satıyor sizce bu arabaya 17.500 tl verilir mi ?
    araçta almadan ekstra bir masraf çıkarsa kendisi karşılayacağını söyledi çünkü tüm bakımlarını yeni yaptırmış değerli yorumlarınızı bekliyorum
     Citroen C3 2009 Model 195 binde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert252 -- 30 Ocak 2016; 1:25:39 >

• 1.4 HDİ 70 HP motor ise kolay kolay 200 bin kmde bitmez motor. Önceki sahip(leri) hiç bakmamış. Ya da km düşürülmüştür.
  • Arabanin genel durumunu bilemem. Ancak resimde olmus de gomeni yok gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgari ücretlinin 4-5 senede zar zor biriktip alacağı araba işte bu, yazık insanımızın haline ya. Gerçekten bunu mübah görüyorlar bize. Alacak çakalların elinden sonra uğraş dur biryerinde hasar motor gitmez sonra şanzıman uğraş dur. Otomobil piyasası çok yüksek. Ve 2. Elde kaliteli ve güvenilir bulmak çok zor heleki ucuz arabalarda çakal çok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba belliki hor kullanılmış, çok istisnai bir şey olmadıkça 175 binde motor rektefe olmaz. HDİ için konuşuyorum bu arada.

Tabi motor toplanmışsa sizde beğenmişseniz alabilirsiniz. Sonuçta rektefe gördü at çöpe gibi bi durum yok. Temiz toplanmışsa, fiyat da uygunsa alın.
  • aracı antalyadan almışlar gelirken suyuna bakmadıkları için bu yolda motor yemiş yen yapılmış 17 bin tlye göre nasıl sizce alınsa zarar edilir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.