Şimdi Ara

Citroen C3 /ilan yorumu/sorular/yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Citroen C3 - Kullanıcıları / Fan Kulübüne yazdım fakat fazla mesaj olduğu için görülmeyebilir diye konu açtım.
    bu araçlar kaç bin km ye kadar gidebiliyor bunu da ek olarak sormak istedim . teşekkür ederim şimdiden herkese :)

fan kulübe şu şekilde yazdım:
    "
    selamlar, bende c3 düşündüm fakat temiz bulamıyorum.
    bir ilanı size de danışmak istedim, henüz konuşmadım bulunduğum ile de 9 saat falan mesafede.
    resimden anlaşılabileceği kadarıyla sizce gidip bakmaya değebilir mi?
    yardımcı olursanız sevinirim.
    araç ilanı:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-boyasiz-aile-arabasi%2Cihtiyactan-acil-186121418/detay

edit: arkadaşlar araç sahibi ile konuştum. Beyefendi birine benziyordu. Resimde görünen çamurluklardaki sıkıntıdan bahsetti.
    Beni endişelendiren km si . Araç sahibi motorunun iyi olduğundan bahsetti.
    Yalnız Şöyle bir sıkıntı varmış ustası akışmetreyle ilgili bir şey yapmış sanırım orda bir sorun varmış. Çekişten düştüğünü söyledi. (tam anlamadım oraya lehim falan yaptırmış çözülmemiş sorun) Servise götürmüş 0 parçasına 650 tl fiyat fransadan getirtiriz denilmiş.

Kafamı kurcalayansa şu oluyor serviste expertize soktuğumda kaporta durumu net belli olucak fakat motor durumu bu akışmetre yüzünden net olarak ölçülebilecek mi?

motoru için bana net bir şey söylenebilir mi?

akabinde tanıdık bir ustamı aradım km si yaklaşmış motor isteyebilir 2-3 bin tl den aşağıya çıkamayız akışmetreninde büyük ihtimal değişmesi gerekir dedi.

durum böyle olunca 20bin tl ye falan gelicek bana.

sadece akışmetre sorunum olacaksa hadi önemli değil fakat arafta kaldım bu km yüzünden, bu sevdadan vaz mı geçmeliyim

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    "

• o fiyata 2005-2006 modellerini de bulursun. bu araca göre km'si daha az olanları da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C4 EASY Lütfen yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.