Şimdi Ara

Citröen C4 2005-2011 fiyat aralığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1. nesil C4 hb arabalarını arastırıyorum 1.6 benzin-tüplü 180bin- 240bin civar ufak tefek değişen (kapı gibi) lokal boyalı araçlar 170bin TL yede var 240bin TL yede. aklım çok karısık uygun verıp masrafına mı bakmalı. yok masrafsız olur dıye yuksekmı vermelı (tabi kazık da yenebılır. bu piyasanın ortası makül fıyatı yokmudur. yani lafın özü bu araçların piyasası sizce kacadır.

•  1 üst kasa olan 2011/2014 modelinin 1.6 e-hdi 92bg olanlarına bakın ve yıllar boyu eşşek niyetine kullanın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 25 Ağustos 2022; 15:17:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen nisanda aldım arabayı o zaman 140-160 arası dediğiniz arabanın temizini bulabiliyordunuz 2013 e-hdi aldım usta özellikle bundan al demişti sağlam motor hem performanslı hem az yakıyor ama baya pahalı mozat fiyatlarıda aldı başını gidiyor eski arabam 207 1.4 lpg liydi ara olduk.

1.6 atmosferlik 150-180 arası bulun bence daha fazlada etmez iyi pazarlık yapın birde lpg için uyumlumu onu araştırmak lazım peugeth-citreon subaplar alüminyum oldğunu için lpg de hemen eriyor masraf çıkarabilir pek uyumlu değil eski 207 de değişmişti örneğin bunu iyi araştırıp baktırmak lazım.

c4 lerin konforlu gidişi güzel symbol cliodan vs den 2 gömlek üstünüdür mutlu eder ama temizini bulmak lazım.

• şunu eklemek istiyorum zamanında baya araştırmış biri olarak vti motor olanlardan uzuk durum dizel araçları ne kadar sorunsuz ve iyise vti ler bir o kadar sıkıntılı belki 5-6 iyi ustayla görüştüm o ara hiç biri kesinlikle alma dedi bilginiz olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.