Şimdi Ara

CiTROEN C4 2009 ALDIM NASIL ARAC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2009 Model 1.6 Sx Pk Tam Otm Vites 82 Binde 33 Bine aldim. Tamponlar Degismis Sadece.
    Kapi kollarini ve Bagaj Kolunu Krom Yaptim Hepsi 65 Tl Tuttu. Merak Ettiginiz Sorular Varsa Yanitlayabilirim.
    Sizce Nasil Arac Arkadaslar.
    Dijital Klima , Yagmur Sensoru , Far Sensoru . Sis Fari , Park Sensoru On arka Kol dayama 16 inc Celik Jant Esp, Hiz sabitleyici Hiz sinirlayici BVA Sanziman Vites Gecisleri Sarsintisiz hissetirmiyor. Yokusta kacirma yapmiyor. Aklima Gelenler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 3 Ağustos 2016; 1:00:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun. Araç çok temiz duruyor. Citröenin bu modellerini genelde hep bakımsız görüyorum. Sizinki çok diri maşallah.
  • Kazasız belasız inşallah. Aracın çok temiz duruyor ve modelli . Citroen çok konforlu ve donanımlı arabadır. Mekaniği çok sağlam ama elektronik sıkıntı yaratabilir. Aracının özellikle motor bölümünü hiç yıkatma derim. Yeniden iyi sürüşler.
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam. Arac ilk Sahibinden Ve Servis duzenli yetkili servis bakimli oldugu icin baya diri bir arac. Ben bukadar Iyi olacagini dusunmuyordum. Virajlarda guven veriyor arac

• Rabbim kaza bela ceza vermesin hocam. Araç çok temiz duruyor.

• Hayırlı olsun. Çok yakın arkadaşımda 2006 model 1.6 Hdi fullü var ve arabası 330 bin km de. Hala binmeye devam ediyor. Açıkcası bu kadar sağlam çıkması beni şaşırttı.

B sınıfı parasına C sınıfı dolu araç almışsınız , güle güle kullanın.
  • 3-4 resimle aracın diri olduğunu nasıl anladınız:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç temiz duruyor maşallah allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın inşallah.

Bu paraya bu kadar donanım harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 3 Ağustos 2016; 0:08:54 >
  • vet147 V kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam. Arac Guven veriyor B sinifi parasina C sinifi aldim gercekden. 10 Lt yakiyor sikisik trafikde Klima acik . Artik onuda gormezden gelcez ;) Dusunen arkadaslara Tavsiye ederim BVA Sanziman Baya sorunsuz bir sanzimanmis

• Ilerleyen zamanlarda bi de tup taktirirsiniz bedava gezersiniz arac cok diri duruyor hayirli olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun ufak bir inceleme yaparsan makbule gecer.Eski kasanin internette hic incelemesi yok.Fotografli veya video kaydi seklinde olabilir.Google a clio-1 incelemesi yazarsan cikan tek inceleme bana ait referans alabilirsin

• FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Baktınız çok can yakıyor , lpg bağlarsınız hocam en kötü
  • Hayırlı olsun hocam

• guzel arac hocam gule gule kullanin. foto atmasaydin keske

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

guzel arac hocam gule gule kullanin. foto atmasaydin keske

Forumun laneti
  • Hayırlı olsun. Temiz görünüyor, güle güle kullanın. Biraz daha tecrübe edindikten sonra video foto inceleme bekleriz.

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler Resimler büyük cikmis.Düzenleyip tekrardan ekleyeceğim En kisa süredede Video çekerim.

ALLAH Daha iyilerini sizlere nasip etsin
  • Orta konsoldaki ufak kapaklı göz kapağı bozuluyor, kapanmıyor. Haberin olsun

Hayırlı olsun aracınız. Önceden baktığım araçtır kendisi.

• ben foto görmedim
  • 2008 ne oldu? Paranı verdiler mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.