Şimdi Ara

Citroen c4 alıyorum lütfen yorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar foruma yeni değilim. Başka hesaplarda kullandım 10 yıldır takip ediyorum.

2010 model citroen c4 sxpk 1.6 hdi tiptironik f1 şanzuman 64000 km de muayenesi 2014 3 parça lokal boya 32.350 TL'ye anlaştım. Pahalı mı uygun mu yorumları alabilir miyim sağolun.

ekspertizde motor gücü %81
    sapma oranı %2.3 çıktı.

• Vallahi şahsi fikrimi ben olsam almam neden dersen eski kasa bence biraz daha köy yeni kasa al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasa almalısın o fiyata daha güzel arabalar var bide tiptronik vites sıkıntılı diyolar
  • Bilmediğimden soruyorum. 64bindeki araç icin %19 motor kaybı normal midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yckocer

Arkadaşlar selamlar foruma yeni değilim. Başka hesaplarda kullandım 10 yıldır takip ediyorum.

2010 model citroen c4 sxpk 1.6 hdi tiptironik f1 şanzuman 64000 km de muayenesi 2014 3 parça lokal boya 32.350 TL'ye anlaştım. Pahalı mı uygun mu yorumları alabilir miyim sağolun.

ekspertizde motor gücü %81
    sapma oranı %2.3 çıktı.

1.6 HDI 92 HP METALİK GRİ COMFORT (17000 KM'DE 1 YILLIK SERVİS BAKIMLI) DS4 almak için satıyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-orijinal-servis-bakimli-c4-1.6-hdi-comfort-92-hp-118227087/detay

• aracı aldınızmı bilmiyorum ama bu eski kasa oluyor değilmi yeni kasa değil .. birde otomatik yani çift kavramalı sistem değil ,vites geçişleri sıkıntılı
    dizel motor ünitesi başarılı fakat bu şanzımanlar artık demode oldu ve bazen çok sık arıza yapıyor devamlı yazılım atmak gerkiyor
  • Yeni C4 te tam otomatik vites yok ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.