Şimdi Ara

Citroen C4 incelemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açmış olduğum ilk otomobile dair web sitesinde yeni bir otomobilin incelemesini yaptım siteye üye olan bir arkadaşla beraber. C4'ü inceledik. şuradan bakabilirsiniz:

http://otomobilinisec.net/citroen-c4/

Ayrıca isteyen arkadaşlarda üye olup, kendi yazılarını yayınlayabilirler... Yorumlarınızı bekliyorum

• Güzel bir site olmuş elinize sağlık. Favorilerime ekledim, yorumlarımı görürsünüz mutlaka.

Saygılarımla.
  • Evet murat hocamla birlikte bir sürüş izlenimi yaptık..Son derece tarafsız yazdığımı belirtmek isterim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: firsttrue

Güzel bir site olmuş elinize sağlık. Favorilerime ekledim, yorumlarımı görürsünüz mutlaka.

Saygılarımla.

Mutlaka bekliyoruz...
  • C5'inde sürüş izlenimlerinizi bekleriz..
  • Güzel bir site, ellerinize sağlık. Ancak c4 incelemesinde dikkatimi çeken bir yanlış var, yazınızda 4 airbag olduğunu belitmişsiniz, c4 ün en baz modelinde bile 6 airbag standart.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sualptanyel

Güzel bir site, ellerinize sağlık. Ancak c4 incelemesinde dikkatimi çeken bir yanlış var, yazınızda 4 airbag olduğunu belitmişsiniz, c4 ün en baz modelinde bile 6 airbag standart.

Kendi aracımı yazdım zaten..Aracımda 2005 1.6 hdı 92 hp manuel sx..4 airbag var..
  • Kusura bakmayın ama siz daha kendi kullandığınız aracı tanımıyorsunuz, sizin aracınızda; sürücü ve yolcu (2) + yan (2) + tavanda bulunan perde (2) hava yastıkları olmak üzere toplam 6 adet hava yastığı bulunmakta. Bu durum c4 ün tüm modelleri için aynıdır. 1.4 benzili olanda da 6 tane hava yastığı vardır 2000 vts de de. Buyrun citroenin resmi web sitesi;

http://www.citroen.com.tr/?step=4&page_id=181&id=BB5A5H3N5 donanım kısmına bakalım lütfen...

Ha siz sürücü, yolcu, yan ve perde olarak 4 düşünüyorsanız onu bilemem tabii. Ancak bu bakış açısı yanlış olur.

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

Güzel bir site, ellerinize sağlık. Ancak c4 incelemesinde dikkatimi çeken bir yanlış var, yazınızda 4 airbag olduğunu belitmişsiniz, c4 ün en baz modelinde bile 6 airbag standart.

Kendi aracımı yazdım zaten..Aracımda 2005 1.6 hdı 92 hp manuel sx..4 airbag var..

• quote:

Kusura bakmayın ama siz daha kendi kullandığınız aracı tanımıyorsunuz, sizin aracınızda; sürücü ve yolcu (2) + yan (2) + tavanda bulunan perde (2) hava yastıkları olmak üzere toplam 6 adet hava yastığı bulunmakta. Bu durum c4 ün tüm modelleri için aynıdır. 1.4 benzili olanda da 6 tane hava yastığı vardır 2000 vts de de. Buyrun citroenin resmi web sitesi;

http://www.citroen.com.tr/?step=4&page_id=181&id=BB5A5H3N5 donanım kısmına bakalım lütfen...

Ha siz sürücü, yolcu, yan ve perde olarak 4 düşünüyorsanız onu bilemem tabii. Ancak bu bakış açısı yanlış olur.

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

Aracım 2005 model SX donanıma sahip ve 4 havayastığı var..Benden daha iyi mi bileceksin sanki

• Arkadaşım sen bu konuyu biraz daha araştır istersen, sana laf anlatmakla uğraşamıyacam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sualptanyel -- 28 Aralık 2008; 13:44:45 >
  • Off

Bana inanmıyosun bari git sahibinden.com daki ilanlara bak..Sen gibilerle uğraşacak vaktim yok..Yarın okulun var ayrıca git yat hadi..

http://www.sahibinden.com/yillarca_kullanin_dizel_52_000_km_hatasizWQQaXQQ10453091WQQpXQQdisplayitem

• Cevap yazmayayım diyorum ama öyle şeyler yazıyorsun ki dayanamıyorum

1. si saygı sınırlarını aşıyorsun, "yarın okulun var hadi git yat" dediğin adam yüksek lisans mezunu iki çocuk babası bir mühendis

2. si 2006 model 110 dizel bir c4 sahibiyim ve bu araç benim 2. c4 üm. ilk c4 üm benden daha mı iyi tanıyacaksın dediğin 92 dizel di ve evet malesef senden daha iyi tanıyorum...

3. c4fanclub.com un kurulduğu günden beri üyesiyim ve yakından takip ediyorum ve c4 ün kullanım kitapcağını yazabilecek durumdayım...

4. sü senin araştırmadan anladığın 2. el oto ilanlarına bakıp referans almaksa ve c4 inceleme yazısını da bu şekilde hazırladıysan vay haline, ben sana bir sürü yanlış donanımla verilmiş ilanlar bulayım istersen o siteden..Benim belki ikna olursun diye referans gösterdiğim citroen resmi sitesi, sen tutmuşun belki de kendine ait olanı ilanı referans olarak sunuyorsun

Ve son olarak yolun bir gün citroen servisine düşerse teknik danışman arkadaşlara bir sor bakalım kullandığın araçta kaç airbag varmış, yok ben o kadar dayanamam diyorsan citroen müşteri hizmetlerini ara veya bir plazayı.Belki onlar sana sx ve sxpk donanımın her ikisinde de 6 airbag olduğunu öğretir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sualptanyel -- 28 Aralık 2008; 19:29:48 >

• Merhabalar,

Bende sırf meraktan Citroen in ingiltere ve fransa sitelerine baktım ve net bir şekilde istisnasız tüm versiyonlarda 6 airbag standart görünüyor . Yani tartışılacak bir durum yok bu konuyla ilgili . Bu arada biraz sakin olmakta fayda var , sonuçta konu bir otomobille ilgili yani sadece keyif işi......
  • quote:

Cevap yazmayayım diyorum ama öyle şeyler yazıyorsun ki dayanamıyorum

1. si saygı sınırlarını aşıyorsun, "yarın okulun var hadi git yat" dediğin adam yüksek lisans mezunu iki çocuk babası bir mühendis

2. si 2006 model 110 dizel bir c4 sahibiyim ve bu araç benim 2. c4 üm. ilk c4 üm benden daha mı iyi tanıyacaksın dediğin 92 dizel di ve evet malesef senden daha iyi tanıyorum...

3. c4fanclub.com un kurulduğu günden beri üyesiyim ve yakından takip ediyorum ve c4 ün kullanım kitapcağını yazabilecek durumdayım...

4. sü senin araştırmadan anladığın 2. el oto ilanlarına bakıp referans almaksa ve c4 inceleme yazısını da bu şekilde hazırladıysan vay haline, ben sana bir sürü yanlış donanımla verilmiş ilanlar bulayım istersen o siteden..Benim belki ikna olursun diye referans gösterdiğim citroen resmi sitesi, sen tutmuşun belki de kendine ait olanı ilanı referans olarak sunuyorsun

Ve son olarak yolun bir gün citroen servisine düşerse teknik danışman arkadaşlara bir sor bakalım kullandığın araçta kaç airbag varmış, yok ben o kadar dayanamam diyorsan citroen müşteri hizmetlerini ara veya bir plazayı.Belki onlar sana sx ve sxpk donanımın her ikisinde de 6 airbag olduğunu öğretir.

Tamam o zaman..

Benim C4 teki hiçbir direkte aırbag yazısı yok..Toplam 4 tane aırbag ibaresi var..

Hergün bindiğim aracı senden iyi biliyorum emin ol!

• airbag ibaresi yazmayan yerlerde de airbag var adetteki karmaşada bundan dolayı çıkıyor, hatta fan clubdaki birisi inanmayıp serviste üstündeki döşemeyi söktürtmüştü gözümle görmeden inanmam diye. ben bir c4 pert ettiğim için airbaglerin 3 tanesini açtırttım arabanın kapılarının orda yazmasa da 2 tarafta da 2 şer airbag var yani arabanın yanlarında 4 tane önünde de 2 tane var yani toplamda 6 tane.
  • arkadaşlar öncelikle merhaba tartıştığınız konu bana gerçekten garip geldi.c4 te 6 airbagın standart olduğunu kanıtlamak isterdim ama elimde fotoğraf yok.Bizimde c4 ümüz var 1.4 sx modeli ve bu araçta da 6 airbag var.geçenlerde servise gittik ve kazalı bi c4 vardı sağ taraftan ağır bir darbe almış arka sağ ve ön sağ kapıdaki perde hava yastıkları patlamıştı.buna göre araçta her 2 tarafta olmak üzere 2-2,4 tane perde,sürücü ve yolcu olmak üzerede 2 tane airbag var yani toplamda 6 tane umarım açıklayıcı olmuştur.
    iyi forumlar...
  • tamam arkadaslar 1 sayıyı bu kadar büyütmeye gerek yok isteyen istediğine inansın kırıcı sözler söylemeye gerek yok. fazlasını ben vereyim airbaglerinde 6 ya tamamlıyalım kapansın olay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.