Bildirim
citroen c4 kasa değişimi nezaman
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bugün benim aklımdan da geçti. hemen kasa değiştirmezler.yemeği ısıtıp,üzerine biraz sos döküp tekrar servis yaparlar.yani makyajlarlar.ama ne zaman onu bilmiyorum. -
Büyük ihtimal bu sene makyaj görür 2010da da belki kasa değiştirir. -
C4 sedanı yeni cıktı..
kasa degiştirmezler ve bu kasanın kaymağı 2 yıl daha gider... -
bencede 1-2 yıl gider -
quote:
Orjinalden alıntı: 2ileri1geri
C4 sedanı yeni cıktı..
kasa degiştirmezler ve bu kasanın kaymağı 2 yıl daha gider...
+1 -
Sedanını çıkarttıkları için kasa değişmez makyajı da yakın zamanda yapacaklarını sanmıyorum. Hele bi sedanın üstünden 1 yıl geçsin. O zaman bişeyler yaparlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Sedanını çıkarttıkları için kasa değişmez makyajı da yakın zamanda yapacaklarını sanmıyorum. Hele bi sedanın üstünden 1 yıl geçsin. O zaman bişeyler yaparlar.
hatchback e makyaj gerekir bence yine degözler alıştı çünkü artık eskisi gibi ilgi çekmiyor..
-
quote:
Orjinalden alıntı: cardinal636
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Sedanını çıkarttıkları için kasa değişmez makyajı da yakın zamanda yapacaklarını sanmıyorum. Hele bi sedanın üstünden 1 yıl geçsin. O zaman bişeyler yaparlar.
hatchback e makyaj gerekir bence yine degözler alıştı çünkü artık eskisi gibi ilgi çekmiyor..
Orası ayrı. makyaj gerekiyor 3 - 4 yıldır aynı kasa piyasada diye biliyorum bende. Makyaj şart ama Sedanını çıkarttıkları için ona yanaşırlar mı acaba? Mesela Astra 2007'de makyaj yedi. Sonra Sedanı çıktı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X