Şimdi Ara

Citroen C4 mü Skoda Rapid Spaceback mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

50 bin TL ye 2012 - C4 - 52000 bin - dizel otomatik mi? yoksa 55 bin verip Rapid Spaceback 1.2 DSG full pack sıfır mi alayım?

• Sahibi olarak rapid spaceback diyorum, öncelikle aracın sıfır olması bile yeter. Ayrıca segment farkı olmasına rağmen c4 e göre daha oturaklı, daha tok bir araç. Bir yıldır kullanıyorum, kafanıza takılanları sorabilirsiniz. Zaten yakında bir inceleme yayınlamayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

Sahibi olarak rapid spaceback diyorum, öncelikle aracın sıfır olması bile yeter. Ayrıca segment farkı olmasına rağmen c4 e göre daha oturaklı, daha tok bir araç. Bir yıldır kullanıyorum, kafanıza takılanları sorabilirsiniz. Zaten yakında bir inceleme yayınlamayı düşünüyorum.

Ortamlarda daha tok daha oturaklı dersin, kim bilecek

• Citroen kullanıcısıyım.
    C4 düşünüyor olsam kesinlikle sıfırını düşünürdüm. 2. elde temiz kullanılmış bakımlı bir c4 bulmak zor. En azından ben bulamadım
    Rapid Spaceback test sürüşünü yapmıştım. 55 bine 0 olarak alınabilecek sınıfındaki en iyi ve geniş araç diyebilirim.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Hayatında rapid spaceback görmemişsin, kim bilecek
    Olurda görme imkanın olursa bir rapidin, bir de c4 ün kapısını açıp kapat. Rapid sb kesinlikle daha oturaklı daha güvenli ve daha performanslı bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B913FB4A -- 7 Ağustos 2015; 21:43:18 >
  • Tok kapı sesi varsa rapid diyorum.

• Ben de Sıfır olduğundan rapid diyorum. Sıfır içi geniş B Sınıfı bir aracınız olur. C4ün birçok konuda gerisinde ama sıfır araç daha mantıklı. Tek konu yakıtta c4 gibi cimri olmayacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Audi a3 mü ?
    geçen yıl açıldı
    Opel Astra j mi Citroen C4 mü?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam dsg şanzıman sıkıntılı diyorlar yaşadınız mı öyle bir sıkıntı?

bir de, şehiriçi hangi rakamları yakaladınız tüketim de..??
  • mfo1905 M kullanıcısına yanıt
    üstad ikinci el temiz araç zaten zor, bir de tutulan bir araçsa daha da zor... sıfırıları da malumun çok pahalı. full paket alsan 75 bin. kullanan arkadaş var da, 3-4 sene sonra sağdan soldan sesler gelmeye başladı demişti, ne kadar doğru bilemem tabi. skodayı test ettim. hoşuma gitti şahsen.
  • quote:

Hayatında rapid spaceback görmemişsin, kim bilecek
    Olurda görme imkanın olursa bir rapidin, bir de c4 ün kapısını açıp kapat. Rapid sb kesinlikle daha oturaklı daha güvenli ve daha performanslı bir araç

Aynen Rapid'i sene başında sipariş alıp sonra müşteriler arasında eleme yaparak 100 adetle sınırlı olmak üzere getiriyorlar.

Çok istedim de bulamadım hiç, nasıl bişey acaba

Kapısını açıp daha tok ve daha oturaklı olduğunu anlıyorsak tamam o zaman. Ben de bi an yolda daha oturaklı sandım orada çıktı sıkıntı.

Yoksa malûm Octavia bile ESP üzerine kurulu bir otomobil, kaldı ki Rapid

Sanki c4 satış patlaması yapıyor
    Cümlenin içinden bir kaç kelimeyi cımbızla çekip kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.
    Ne üzerine kurulu olursa olsun, eğer bir gün rapid spaceback bulur da kullanırsan yol tutuşunun gerçekten iyi bir araç olduğunu anlarsın.
    Gerçi anlarsın anlamasına da bu fanboylukla yine söylemezsin.
    Nasıl şu tenekenin fanboyluğunu yapıyorsunuz anlamıyorum.
  • Abi bizim köy evinin kapısı da gittiğim bir çok evin lüks kapısından daha iyi.Şimdi bizim köy evi diğerlerinden daha mı oturaklı oldu? Ya da daha mı iyi?

Vallah kapı-açma kapama muhabbetini çözemedim.
  • Hocam ben dsg kullanmıyorum, bu güne kadar kullanmadım da.
    Malesef söylenenlere bakıldığında sıkıntılı bir şanzıman olduğu görülüyor, hakkında ki şikayetlerin haddi hesabı yok.
    Ama bu şikayetlerin yanı sıra uzun süre sorunsuz kullandığını söyleyenler de var.
    Mesela forumdan cihan abi, çağıralım gelsin bizzat ona sorun
    Aracım 1.6 tdi olduğu için tüketim konusunda yardımcı olamayacağım.
    Garanti süresini uzatırsanız sorun olmaz, garantisi bitince de satarsınız diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B913FB4A -- 9 Ağustos 2015; 2:11:35 >
  • quote:

Sanki c4 satış patlaması yapıyor
    Cümlenin içinden bir kaç kelimeyi cımbızla çekip kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.
    Ne üzerine kurulu olursa olsun, eğer bir gün rapid spaceback bulur da kullanırsan yol tutuşunun gerçekten iyi bir araç olduğunu anlarsın.
    Gerçi anlarsın anlamasına da bu fanboylukla yine söylemezsin.
    Nasıl şu tenekenin fanboyluğunu yapıyorsunuz anlamıyorum.

Olayı çok yanlış anlamışsın sen Sanki Rapid özel bir otomobil de içine binecek Rapid bulamıyoruz etrafta. Skoda bayine girince iki arabadan üçü Rapid zaten. Aradan Octavia seçiyorum varsa

Ne alem adamlarsınız. B segmenti arabayı C segmentinden üstün gören sen, fanatik olan ben

İyi ki varsınız

Bu arada C4 tenekeyse Rapid anca kartonpiyer olur, el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış. Seninki de o hesap

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    Baban köyün ağası herhalde ?
    Kapı mevzusunu c4 ün kaportasının dandik olduğunu belirtmek için açtım.
    Benim gözümde kaportası tenekeden hallice olan, kapısını kapatınca r12 kapısı gibi ses çıkaran araç tok bir araç değildir.
    Eğer bu tip şeyler göreceli olmasaydı tek tip araç yapılırdı, herkes aynı araca binerdi.
    Şahsen ben her an elimde kalacakmış gibi hissettiğim, kapatınca şangır şungur ses çıkaran kapılara sahip bir araca binemem.
    Ama sana da karışamam, sen de nasıl ben senin o araca binmene, o aracı beğenmene karışamıyorsam, benim o aracı sevmememe o araca binmememe karışamazsın.
    Yol tutuştan ayrıca bahsettim, şuan kastettiğim tokluk diye adlandırdığım şey hissiyat, kesinlikle yol tutuş ile alakası yok.
  • Hocam kapı eski kapı ondan köyün ağası olmakla alakası yok.O tok değil mühim olan aracın güvenliği ve kalitesi.Mühim olan kapı olsa adamlar kapı yapar gerisine bir şey koymazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hocam kapı eski kapı ondan köyün ağası olmakla alakası yok.O tok değil mühim olan aracın güvenliği ve kalitesi.Mühim olan kapı olsa adamlar kapı yapar gerisine bir şey koymazdı.

Ya bıraksana sen. Pazardan karpuz seçer gibi araba alan adamlara ne anlatıyorsun.

130 ile giderken C4 ve Rapid ile Çeşme otobanına çıksın da o hızda yanal rüzgar yiyince görsün Rapid ile kaç şerit birden değiştiriyor. Ondan sonra kapısı toktu bagajı pekti görür.

Olayı yanlış anlayan sensin, ben gayet doğru anladım.
    Olayı zannettiğin şekilde anlayacak zeka sadece bir iki kişide var forumda.
    Sanki rapidi yüceltiyormuşum gibi lanse etmeye çalışıyorsun.
    C4 ün c sınıfı olması c sınıfına hakaret zaten
    Fiorinonun kaportası daha sağlam
    Her neyse hataydı doğru söylüyorsun c4 c segmenti rapid kartonpiyer
    Hadi hayırlı akşamlar.

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    Tabii ki mühim olan aracın güvenliği ve kalitesi, tek mühim olan şey kapı değil.
    Ama bir aracın kapıları o aracın kalitesinde ve güvenliğinde büyük söz sahibidir, büyük bir unsurdur.
  • Kaporta sağlamlığı şöyle bi bakınca nasıl anlaşılıyor paylaşır mısın bizimle?

Hayır paylaş ki millet arabanın sağlamlığını öğrenmek için Euro Ncap'in sitesine girmek zorunda kalmasın

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.