Şimdi Ara

Citroen C4 mü Skoda Rapid Spaceback mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Rapid de EuroNCAP ten beş yıldız almış bir arabadır.Teşekkürler
  • Heralde araba işleri şu şartlarda en çetrefilli işler. Fiyatlar hakettigi seviyede olsa karar vermesi daha da kolaylaşır ama tomarla para veriyoruz onca emek gerektiren birikimimizden maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sıfırcıyım daimi.
    Ama c4 teki iç mekan kalitesini bulamazsın rapidde.
    Görüntü iyidir ama dokundun mu gerçekler ortaya çıkar :)

• İkisi de sıfır ise tabi ki C4. Bunun tartışması olmaz.
    Ama ikinci el C4 yerine sıfır rapid daha mantıklı.
    Ama rapidi benzinli alabiliyorsunuz.
    Bu durumda dizel ikinci el C4 yine mantıklı oluyor. Tabi aracın çok temiz olması ve yetkili servis bakımlı olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

Hayatında rapid spaceback görmemişsin, kim bilecek
    Olurda görme imkanın olursa bir rapidin, bir de c4 ün kapısını açıp kapat. Rapid sb kesinlikle daha oturaklı daha güvenli ve daha performanslı bir araç

Hocam bizim evin kapısı "tok" değil "tak" diye kapanıyor. VW veya Skoda servisine götüreyim mi?

• Bir götür ya sorun olabilir

• Sağ ol hocam. Randevuyu alıyorum hemen.
  • Konsolda sert plastik kullanılmış diye rapidi yerin dibine sokarlar ama her yeri taş gibi olan civice cruza gelince dut yemiş bülbüle dönerler.

Araçların segmentleri sadece ve sadece boyutlarına göre yapılır. Rapidde milimetrik olarak bilinçli olarak c sınıfına sokulmamıştır. Rapidin bagajı çoğu c sınıfındaki aracta yoktur. İç hacmi arka baş ve diz mesafesi gayet yeterlidir. Yol tutuşu muazzamdır. Yalova yolundaki keskin virajları 110 ile alabilen bi aracı 70 le biraz daha bassan sanki takla atcakmışsın hissi veren teneke clio celysee 301 linea gibi araçlarla( özellikle fransızlar) aynı kefeye koyanlara aldırış etmeyin.

Rapid b ve c arasında b+ segmentindedir denebilir.

Elbette rapidden daha iyi bir sürü araç var ama bu fiyatlarda sıfır olarak en iyilerinden biri bu araçtır.

• Bu araca iliskin tek cekincem dsg şanzıman...garantisi bittikten sonra elimizde patlarsa diye korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cavador

quote:

Sanki c4 satış patlaması yapıyor
    Cümlenin içinden bir kaç kelimeyi cımbızla çekip kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.
    Ne üzerine kurulu olursa olsun, eğer bir gün rapid spaceback bulur da kullanırsan yol tutuşunun gerçekten iyi bir araç olduğunu anlarsın.
    Gerçi anlarsın anlamasına da bu fanboylukla yine söylemezsin.
    Nasıl şu tenekenin fanboyluğunu yapıyorsunuz anlamıyorum.

skoda ne yolu tutucak ki meksika malı jettanın daha ucuzu cakması, vw yol tutamıyorken bünyesi altına girmiş ne üretmiş ki skoda tutuşu arazi araçları gibi olmuş...

segmentinde dünyanın en iyi yol tutan aracıyla (citroen C4 iddası da var artabilirsin spin attırabilicek arıyorlar) dünyanın en çakma ucube aracını kapı sesiyle mukayese ediyorsun

(çingenler kapı sesine dayanamaz oynar derler) ama milletin derdi bence kapı sesi değil dünyanın en pahalı yakıtının satıldığı ülkemizde e-hdi dizel motor daha öncelik olur bence, ek dsg konusuna girmeme gerek dahi yok

Allah Allahhh.

C4 en iyi yol tutan araçmış, hani şirket aracı olarak kullanmamış olsak bileceğiz. Araba düz yolda zıp zıp zıplıyor, viraja hızlı girince arkayı bırakmaya başlıyor. Burada bilmeyenler inanır diye yazdıkça yazıyorsunuz.

• Allah'ım sana geliyorum.

DSG gibi sorunlu şanzımanı olan B sınıfı scoda rapid C sınıfı citroenden c4'den iyiymiş

Nesi iyi olduğu da herkesin malumu kapısnıı kapatınca tok ses çıkarıyor

Ulan o kapının ağırlığı değil menteşenin daha zor kapanacak şekilde ayarlanıyor olmasından kaynaklanıyor be

C sınıfı arabaya ne gerek var bunlara verin yağlanmamış menteşeli şahini C sınıfı araçlardan daha oturaklı desinler

Bir de güvenlik, sağlamlık, sorunsuzluk, yol tutuşu, donanım, iç genişlik gibi şeyler var ama hiç önemli değil. Sonuçta alaman eli değmiş kapısı ağır araba alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 11 Ağustos 2015; 11:07:14 >

• Alman olsun üç kuruş fazla olsun. Bizde böylece çöpleri uygun fiyatlara alabilelim.

• quote:

Hayatında rapid spaceback görmemişsin, kim bilecek
    Olurda görme imkanın olursa bir rapidin, bir de c4 ün kapısını açıp kapat. Rapid sb kesinlikle daha oturaklı daha güvenli ve daha performanslı bir araç

ya kardeş kusura bakma da BU NEYİN KAFASI LA ? rapid dediğin b segmenti vag gurubunun yetim çocuğu skoda markası bir diğeri fransız devi citroen ? citroen c4 sahibi olmasam bizi yiceksin sen hiç bindin mi c4 e ? sabah sabah insanın sinirini zıplatıyonuz zaten niktende belli tdi tipe bak ya valla elim ayağıms inirden boşaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

Cümlenin içinden bir kaç kelimeyi cımbızla çekip kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.
    Ne üzerine kurulu olursa olsun, eğer bir gün rapid spaceback bulur da kullanırsan yol tutuşunun gerçekten iyi bir araç olduğunu anlarsın.

skoda ne yolu tutucak ki meksika malı jettanın daha ucuzu cakması, vw yol tutamıyorken bünyesi altına girmiş ne üretmiş ki skoda tutuşu arazi araçları gibi olmuş...

segmentinde dünyanın en iyi yol tutan aracıyla (citroen C4 iddası da var artabilirsin spin attırabilicek arıyorlar) dünyanın en çakma ucube aracını kapı sesiyle mukayese ediyorsun

(çingenler kapı sesine dayanamaz oynar derler) ama milletin derdi bence kapı sesi değil dünyanın en pahalı yakıtının satıldığı ülkemizde e-hdi dizel motor daha öncelik olur bence, ek dsg konusuna girmeme gerek dahi yok

Allah Allahhh.

C4 en iyi yol tutan araçmış, hani şirket aracı olarak kullanmamış olsak bileceğiz. Araba düz yolda zıp zıp zıplıyor, viraja hızlı girince arkayı bırakmaya başlıyor. Burada bilmeyenler inanır diye yazdıkça yazıyorsunuz.

YAAA HEEEE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

• Her ikisi de sıfır ve 1.6 dizel olmak koşuluyla karşılaştırdığımızda Spaceback'in C4'ten az da olsa pahalı olduğunu görüyoruz. Bizim oralarda bir laf vardır:

"B sınıfı araca C sınıfı parası ödüyor olman onu C sınıfı yapmaz" diye, onu hatırladım nedense...
  • Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    Rapid için söylediklerin doğru olabilir ama fransız devi komik olmuş
    C4 araba mı la ?
    Fransız devi demiş bide
    Fransızlar adam mı ?
    Araba mı yapabiliyorlar ? Bindim de kullandım da c4 ü merak etme .
    Kartonpiyere milyarlar saymak nasıl bir duygu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B913FB4A -- 12 Ağustos 2015; 11:23:27 >
  • quote:

Rapid için söylediklerin doğru olabilir ama fransız devi komik olmuş
    C4 araba mı la ?
    Fransız devi demiş bide
    Fransızlar adam mı ?
    Araba mı yapabiliyorlar ? Bindim de kullandım da c4 ü merak etme .
    Kartonpiyere milyarlar saymak nasıl bir duygu

yaa Allah'ın trollü git forumdan çöp vw ne bin mutlu ol sen Allah'ın trolü seni çek bırak araba alırsın sen anca.o karton piyer dediğin araç Dünya da en az yakan motora sahip tasarımları hep farklı olan bir araç.

sen git 350 yıllık hitler motorunla oyna troll seni hadi bakiyim.

• Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    Ya yuh be sanki anana bacına sövdük.
    Bu nasıl bir uslüptür, nasıl bir konuşma tarzıdır ya.
    Bir insan bu kadar mı eleştriye kapalı olur !
    Psikolojinin normal olduğunu sanmıyorum.
    Burası bağcılardaki evinin önü değil asıl sen çek git bu forumdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

Allah Allahhh.

Bos yapma birader onden cekis araba arkayi niye biraksin? Yalan yanlis konustugun burdan belli.
    Zaten burada fluencede dese lineada dese hepinizin sirkette bir anda beliriveriyor araclar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.