Şimdi Ara

Citroen C4 Picasso 2008 model klima ön taraf çalışmama sorunu (P072F Arızası) (çözüldü)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2009 model C4 Picasso ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

Forumda konu ile ilgili döküman aradım ama bulamadım.

Bununla birlikte sorun çözüldüğü için de burada aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlara bilgi vermek istedim.

Aracım geçen cumartesi günü birden ön taraftaki tüm üflengeçleri iptal etti. Arka taraftaki üflengeçler aktif olarak çalışıp soğutmaya devam ederken bir anda ön taraf gitti.

Daha sonra ise sadece bir kez geri geldi ama ondan sonrası nafile.

İnternet üzerinde yerli ve yabancı kaynakları taradığımda böyle bir sorun yaşayana rastlamadım.

Çözümü konusunda birçok alternatif düşünürken sorunun Fan Rölesinin yandığını farkettik. Buradan Menderes ustama selamlar olsun.

İlgili parçayı değiştirdiğimizde sistem hiç sıkıntısız çalışmaya devam etti.

Soruna ilişkin ekran görüntülerini paylaştım.

Başına gelen olabilir. Mümkünse aracınızda yedek bir role bulundurmanızı tavsiye ederim zira ben bir tane de yedek role aldım.

Herkese iyi seyirler dilerim.

Citroen C4 Picasso 2008 model klima ön taraf çalışmama sorunu (P072F Arızası) (çözüldü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanyuksel52 -- 11 Haziran 2024; 13:29:37 >

• Hocam selamlar, bende 3 gün önce 2008 model C4 aldım. Klima ön tarafa veya ayaklara üflemesini istediğimde bunu yapmıyor. Ön cama çok güzel vuruyor ancak içerde ki kanallara çok kuvvetli üflemiyor. Bugün klimacıya gittim. Ön torpidoyu sökeceğini söyledi, içerdeki klipsin ucu kırılıyormuş ve o yüzden ayağa ve direkt karşıya üfletemiyor havayı diyor. Yaklaşık 10 bin masraf çıkardı. Ben daha vermedim ustaya arabayı bir kaç yere daha göstermek istedim. Sorun aynı gibi ancak siz ne kadar ödediniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.