< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Citroen C4X 2023 vs Hyundai Elantra 2021

-
-
Elantra büyükçe sedan, bagaj alanı var ama pek bagaj pratikliği yok, motor yakıt ve Mtv daha yüksek. Bu tip araçların devri geçti açıkcası. şehir içinde dolanmaya C4x iyidir.
2022 sonrasında kayış problemi yok diye bir şey yok, doğru yağ kullanılmaz ve bakım geciktirilirse her yağ içinde dönen kayış sıkıntıdır. bakımlara dikkat eder, triger kayışını da ara ara kontrole ederseniz bir sorun olmaz. mesele bu kötü dizayndan haberdar olmak ve ona göre önlem almak.
-
Her türlü c4x
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam teşekkür ederim. Peki sizce bunları aldıktan 3 yıl sonra falan satmaya kalksak hangisinin piyasası daha hızlı olur ?
Aşırı piyasa arayışımız yok ama önceki araç Lancer'dı ve arabayı çok sevmemize rağmen satılması çok uzun sürdü de. Bu c4x'in yüksek kilometre yapmış halinde satmak sıkıntı olur mu sizce ?
Bir de siz baya anlıyor gibisiniz de bunların dışında bir araç tavsiyeniz var mı ? (Bu büyüklüklerde, kilometresi yüksek olmayan, 2020 üstü model, otomatik) Toyota hariç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
c4x 1.2 puretech motor trigeri kayışlı ise uzak durmanızı öneririm,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 15 Mart 2025; 17:33:18 > -
Ben piyasadan pek anlamıyorum açıkcası, farklı tavsiye olarak da modern otomobillerin bir çoğu ilgimi çekmediği için pek yardımcı olamam, anlayan arkadaşlar farklı öneriler sunabilir. ama söylediğiniz araçlar içinde C4x mantıklı bir çözüm. piyasa odaklı düşünürseniz Peugeot 2008'de bence gayet iyi bir araç. sadece bu motorlar sabıkalı olduğu içi alacağınız modelin yetkili servis bakımlı olması şart, doğru yağ kullanılmış olması şart ve mümkünse düşük km.
-
Evet hocam kayışlı. Olmasa sormadan almayı düşünüyoruz çünkü çok beğendik bu fiyata ama o kayışta kafada soru işareti bırakıyor.
Direk eleyin, yada 50 bin km periyodla triger değişimini göze alın,
ınstagram
İsmail Usta on Instagram: "Yağlı triger kayışlarına mutlaka kontrol ettirin pişmanlık duymayın"https://www.instagram.com/reel/DCqRkxsom80/?igsh=MXJkMmJ5eW9lb3Ruaw%3D%3D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 15 Mart 2025; 20:9:11 > -
İkisinin de piyasası yok ama iki araç arasında c4x daha kolay satılır
Yalnız c4x in on görüşü çok dar, bagajı da çok sıkıntılı
Kayış meselesine gelirsek zaten araç garantili olacak, düzenli bakımlarını servisinde yaptırırsanız sorun yaşamazsınız
Benim anlamadığım c4x ve Elantra bakıyorsunuz, piyasa diyorsunuz sorunsuzluk diyorsunuz o işin piri Corolla alıyor bu para Toyota hariç diyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 15 Mart 2025; 20:10:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corolla çok daha mantıklı bir tercih olacaktır. Toyota'ların ikinci eli de iyidir
Hocam japon severiz ki eski arabamız da Lancer ama yalıtımları, konforları çok kötü oluyor, Corolla için de aynısını duyduk bir de 1.8 motorun vergisi çok yüksek. Yoksa toyotaya yağ koy 500 bin km gitsin :)
Anladım hocam sağ olun.
Peki bu Corollanin yalıtımı nasıl hocam ?
Baktığınız elantradan çok farklı değil
Aldıktan sonra Yalıtıma çok kafayı takarsanız gidin dışarıda gayet güzel yapıyorlar
c4x hocam. triger değiştirmesi maksimum 15k. hyundai yakıt farkı bile telafi eder.
-
C4x'i Aralık ayında bayiler sıfırını 1.35'ten verdi. Pahalı sizin aldığınız fiyat ve hâlâ aynı kayış kullanılıyor.
Evet hocam, bayi ile görüşüp 2025 en full paket için 1.430'a anlaştık haftaya alıyoruz. Tüm arkadaşlara da tavsiyeleri için teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun. Makyajlı kasa mı?
Eski kasa shine ve shineboldlar oldukça güzel görünüyor ben bayide sürüşünü de çok sevmiştim zamanında. Güle güle kullanın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam. İkinci el piyasasının rezilliğini de görmüş olduk. 2 yıllık araçla sıfırı aynı fiyata satıyorlar. İmkanı olan herkes zorlayıp sıfır alsın.
Hayırlı olsun. Şehir içi kullanılacaksa araç kesinlikle elektrikli versiyonu tercih ederdim ben. Günde +170-180 km yol kat ediyorum ben elektrikli kullanıyorum. Birde müstakil eviniz varsa zaten şarj işleminiz neredeyse bedava oluyor. Ayda 3500-4000 km yol yapıyorum şarj istasyonumda şarj ediyorum 2000₺ elektrik masrafım oluyor. Mazotlu aracımda bu masraf 15.000₺ buluyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Elantra büyükçe sedan, bagaj alanı var ama pek bagaj pratikliği yok, motor yakıt ve Mtv daha yüksek. Bu tip araçların devri geçti açıkcası. şehir içinde dolanmaya C4x iyidir. 2022 sonrasında kayış problemi yok diye bir şey yok, doğru yağ kullanılmaz ve bakım geciktirilirse her yağ içinde dönen kayış sıkıntıdır. bakımlara dikkat eder, triger kayışını da ara ara kontrole ederseniz bir sorun olmaz. mesele bu kötü dizayndan haberdar olmak ve ona göre önlem almak. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X