Şimdi Ara

Citroen C5 2011 Klima Düğmelerinden Biri Çalışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2011 model citroen C5 aracımın çift bölgeli klima düğmelerinden biri çalışmıyor. Sıcaklık ayarlama düğmesi. Yolcu tarafındaki sıcaklık derecesi ayarlama düğmesi çalışıyor ancak şoför tarafındaki sıcaklık düğmesi çalışmıyor.

Geçen yıl Kocaeli'inde bir elektronik ustasına götürdüm. Bana arabayı bırak akşam gel al dedi. Gittim 1 saat sonra döndüğümde aracın hazır dedi. Ve sorun çözülmüştü. Ancak aradan 2-3 ay geçtikten sonra düğme yine çalışmamaya başladı. Arada çalışıyor arada yine takılıyor. Bunun pratik bir çözüm yolu varsa lütfen bilen arkadaşlar paylaşsınlar.

• bende de aynı sorun vardı. servis komple klima konsolunu değiştirmeyi teklif etti. sanayide rica minnet açtırdım. zor söküldü. düğmenin olduğu yerde lehim erimiş onu lehimledi çok şükür halletti. 2 senedir sorunsuz kullanıyorum
  • Cevap için teşekkür ederim. Bende sanayide bir elektronikçiye götürdüm. Maalesef kimse işini tam bilmiyor. İlk başta başka birşeyden olabileceğini düşündü. Daha sonra sizinde dediğiniz gibi dikkatlice inceleyince elektronik devrede iki ayağın lehiminin eridiğini gördü. Onlara lehim yapınca sorun düzeldi. Aynı problemi yaşayanlara bir çözüm olur umarım. Tavsiyem işini bilen bir oto elektronikçiye gitmeleri ve dertlerinin çaresini biliyor şekilde sorunu anlatmaları. Yoksa kafalarına göre iş yapıyorlar veya direk yenisini takalım diyorlar. Ben 1 sene araştırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.