Şimdi Ara

citroen c5 e-hdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 2013-2014-2015 citroen 1.6 e-hdı düşünüyorum konforunu biliyorum ama motor performans kronigi ve özellikleri konusunda kulanan ve bılgılı olanlardan tavsiye ıstıyorum.

• 2 senedir kullanıyorum. Çalışmayan aksamı yok. Daha masraf etmedim. Bilemiyorum kronik bişeyi varmı yokmu. 15 bin km yaptım.

Buna kusur denirse artık baskı balata değişirken volant ta değişiyor otomatik olanlarında. Oda biraz tuzluymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 5 Ağustos 2024; 23:1:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız model ve paket nedir kaç km de motorundan memnun musunuz ve şanzıman nasıl

• ZEKİ0614 Z kullanıcısına yanıt
    2011 dinamik otomatik. 235 bine geldi. Motora el değmemiş. Yabancı forumlardan anladığım kadarı ile milyona kadar yolu var gibi. Gayet memnunum. Vites geçişleri manuel gibi ancak yemişim manuel gibisini. Neticede elim vites koluna gitmiyor. Değişken geometrili turbo mevcut. Dip gaz yapınca araba kükremeye başlıyor. 270 tork var arabada. Rampada üzmüyor. 6 litreden fazla yakmadi daha.

2011 yılında üretilmiş olan rakibi passatlar lime lime dökülüyor, bu hala canavar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 6 Ağustos 2024; 21:31:6 >

Hocam araç güzel de depo çok büyük degil mi ? Acaba ışık yanınca ne kadar alır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    Hiç deneyim etmedim. Devamlı fullerim

Şehir içi ağırlıklı kullanımda kışın en fazla ne yakar acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla yerine c5?
    13 yıl önce açıldı
    PEUGEOT 3008 HDİ 2011 YARDIM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    Kullanım tarzına göre değişir. 6 litrede yakarsın 8 litrede.

Oynar volanlı araçların baskı balata volanlı beraber değişiyor diye öğrendim. Sorun değil bu şekil tasarlanmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş satamıyordu aracını. 2013 model, 85bin km'de. 700bin mi ne diyordu. Düşünürseniz sorayım.

• 1.6 e-hdi motor son derece güvenilir ve verimlidir. Ancak ileri km deki araçlarda enjektör problemi olabiliyor. Mümkün olduğunca düşük km tercih edilmeli.

• Temiz kullanılmış olması, geçmişin bilinmesi...

sorunluya bulaşırsanız çorap söküğü gibi toplaması zor...

enjektör seti 4'lü sıfır alınmalı...

29.343,64₺

Oynar Volanlı sistemi ise yenilemek için özellikle Robotize mekanizmayı kesinlikle çıkma almayın...

piyasada çokca satan var çoğu patates ve çalışmıyor...

citroen c5 e-hdı
  • kronik sorun olarak kapı gergileri tak tak ses yapar, en önemli sıkıntısı secde ettiren yarı otomatik şanzıman vites geçişlerini çok belli eder...

valla d segmenti 2005 1.6 8v toyota avansis kullandım tadı damagımda kaldı o yuzden c segmenti araclara sogudum ama fıyat permans olarak en uygunu bu gıbı gelıyor hem saglam hem ergonomık kaslı bır arac parca ucretlerıne gelınce en ufak bır aracın parcası dunya para olmus gecen arkadas dogan a motor yaptırdı 50000 harcadı ben sunu ogrendım (arabada avrat gıbıdır ALLAH ıyısıne dusursun ) ama tavsıyelerınız benı olumlu etkıledı alırsam e-hdı almayı dusunuyorum

• commandx C kullanıcısına yanıt

aracın km sı kadar kazası degısenı nedır ama o fıyat yuksek dun benımde takıpte oldugum arac sahıbındende orjınal 82000 km de arac 2015 e-hdı beyaz 635000 e satıldı

• infinite kullanıcısına yanıt

arabada avrat gıbıdır ALLAH C.C ıyısıne dusursun. bende 2005toyota 1.6 8v avansis vardı 2020 yılında tofasın balataları 150 lıra ıken ben 800 lıra odemıstım ya bu tur hıc bir aracı almayacaz yada ceremesıne katlanacaz dedım ya rabbım ıyısını nasıp etsın.

• levogrande kullanıcısına yanıt

millet sanzımandan cok memnun ben anlamadım sımdı hem manuel kullanabılıyosun f1 ozellıgıde var ayrıca masrafı tam otomatıklere gore daha az denıyor bılgılendırırsenız sevınırım

• ZEKİ0614 Z kullanıcısına yanıt
    Secde ettirme biraz abartılı olmuş. Vites geçişleri tıpkı manuel gibi arabanın güçten kesilip tekrar güce girdiğini hissettiriyor. Tam otomatik konforu beklemek zaten yanlış. Ancak dediğim gibi elin vites koluna gitmiyor neticede. Fiyatına göre bence tolere edilebilir.

boyle kesın ıfade ve sozcukler ınsanı korkutuyor evet yıllardır yollarda gordugum ve begendıgım keske benımde olsa dedıgım bır arac evet masrafları mutlaka bır sahın dogan clıo gıbı arac segmentıne gore kat kat agırdır ama alacagın kalıte ve performans nasıl onemlı olan bu mesala benım bır wolksvagen bora vardı bana ıllahlah ettırdı hatta daha boraya bınmem mesala

• C.McRae kullanıcısına yanıt

tavsıyenız ıcın tesekkuer ederım tavsıyenız kulagımda olacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.