Şimdi Ara

Peugeot 308 mi Citroen C4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2021 model üstü bir araç arayışındayım. 308 Allure paket ve C4 Shine paket arasında kaldım. C4 crossover olması sebebiyle daha çok ilgimi çekiyor. Ancak yol sesi, sürüş zeki açısından 308 çok övgü alıyor. C4 ise koltuklarından ve süspansiyonlarından çok övgü alıyor. Genelde agresif sürüş yapmam, sakin bir sürücüyüm.

• BilgiFakiri kullanıcısına yanıt
    Tabii ki 308, peugeot citroen e daha teknolojik, albenili ve 2.eli daha çok satılan bir araçtır
  • İkisi arasında kalsaydım tercihim C4 olurdu. Rahatlığa biraz daha önem veriyorum illa crossover olsun derseniz Xceed bakmanızı öneririm

• Birazdan gelir Toyota tavsiyecileri.

İkiside konforlu araçtır. 308 yakışıklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 31 Temmuz 2024; 9:55:57 >
  • PSA grubun içerisinde Peugeot kendini daha üstte konumlandırıyor.

Peugeot sürüş keyfine daha fazla önem verirken Citroen daha yumuşak süspansiyonlarla biraz daha konfora yöneliyor.

Dış görünüş ve iç mekanda da peugeotun sportifliğini daha çok beğeniyorum ben.

• C4'ün altyapısı B, 308'in altyapısı ise C segmenti. Dolayısıyla 308.

• 308 çok güzel araç ancak artık trend suvcuklar. Benzer fiyatlara C5a var. Ne gerek var c4e.

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt

Evet 308 daha kaliteli duruyor ama fiyatıda aynı şekilde. 2023 15binde c4 shine 1150 TL iken 2022 model 308 allure 37binde 1250 TL.

• crssover C kullanıcısına yanıt

Uzun yıllar bineceğim için düşük kilometre araç bakıyorum. Malesef bütçeme göre c5 yok.

• simple1 kullanıcısına yanıt

Xceed güzel duruyor ama hiç bilmediğim bir ekol. Önceki aracımda 2. nesil C4'tü. Bu sebeple fransız araçlarına daha yakınım.

Dinamik sürüş (virajlara daha sert giriş),albenili tasarım ise 308

Konfor, yükseklik ise önceliğiniz c4
  • Bütçeniz nedir? Görece olarak daha sorunsuz olan megane 4 te bakabilirsiniz, yıllarca kullandım gayet iyi bir araçtı.

• 1.2 puretech motordan uzak dur. Hangisini istersen al

• 1.2 puretech kayışı yağ içindeymiş diyenleri görünce aklıma şu karikatür geliyor.

Peugeot 308 mi Citroen C4 mü?

C4 gayet kaliteli araç, süspansiyonları da çok konforlu

5 yıla uzatılabilen garanti süreci var.

Altyapılar zaten ayniyken 100 bin TL üst verip 308 almak anlamsız olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Le_Penseur

1.2 puretech motordan uzak dur. Hangisini istersen al

Bırakın şu mahalle ağızlarını artık binlerce 1.2 dolaşıyor piyasada adamların koymadığı model kalmadı

• en1gma kullanıcısına yanıt

Altyapılar aynı değil malesef, C4 için B sınıfındaki şasi kullanılıyor.

• MaSaFeL M kullanıcısına yanıt

Hocam C4 ile 308 farklı altyapı kullanıyor ancak hemen hemen aynı ebatlardalar. B sınıfındaki şasinin C sınıfındaki şasiden zayıf kaldığı noktalar neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiFakiri -- 31 Temmuz 2024; 13:56:36 >
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt

1200 hocam bütçem. Megane 4 güzel araba ama şirket aracı izlenimi veriyor, çok sıradan geliyor. Yoksa 4 silindirli motoruyla megane kağıt üstünde daha iyi.

• en1gma kullanıcısına yanıt

ya gevşek gevşek konusma bilader. 408 1.2 puretech sahibi olarak yazıyorum. aç forumları oku.

1.2 puretech motorların geneli hic birseyi olmasa bile sürekli motor arıza uyarısı veriyor.

kaç kere servise gittim sordum 2 yıldır güncelleme bekliyor millet.

elin markasını vatan toprağı gibi savunmaya bayılıyorsunuz...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.