çin'de yaşayan zavallı vatandaş daha bu sene nisan ayında lasnmasnı gerçekleşen citroen c5x aracını new jersey kaldırımlarına sürtmesi sonucu sağ arka kapısını hakkı ve rahmetine kavuşturmuş ardından servise kapıyı değiştirmek için gitmiş. ancak ne yazik kii çin servisleri tıpkı citroen tr servisleri gibi kapının rengini tutturamamış serviste her zaman ki citroen performansını sergileyip zavallı çin vatandaşını grinin 50 tonu olmuş aracıyla baş başa bırakmış çok yazıık çook daha önce citroen tr servislerinde grinin 50 tonuna çevirilen araç buda zavallı çin vatandaşının aracı:( kaynak club.autohome.com.cn 【图】换门事件后续 https://club.autohome.com.cn/bbs/thread/244763b4c9241135/100892735-1.html#pvareaid=6830285 |
citroen çin servisleri de şaşırtmıyor
-
-
Çin malı boya kullanmışlar, gayet normal.
-
Citroenin yeteneksizliğine şapka çıkarmakla birlikte, bu renk sorunlu bir renk sanırım, üst komşum geçen ay gri renkli honda civic aldı aracın özelikle de far vs vurduğunda arka kapının ortasında farklı bir renk çıkıyor resmen.
-
orda boyamayla değer kaybı vs bizdeki gibi olaylar yoktur en azından.
-
Tamamen baştan savma iş yapılması ve düşük ücreti kabul edecek usta bulunmasının neticesi bunlar.
8 yaşında şimşek grisi astra (açık mavi gibi bir renk bilmeyenler için) kapısı değişti. Ara renk ve 8 yıllık solmaya rağmen birebir tutturdu servis.
4 yaşında mika kırmızı corolla (simli boya) çamurluk ve kaput lokal boyandı, yine birebir tutturuldu.
Demek ki usta işi biliyorsa ne sedefli boya ne de yaşa bağlı solma sorun teşkil etmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne çektin şu citroenden yahu 399N.
Citroen adeta bir imtihan, sola sinyal verince fren lambası yanar mı ya kodlasan yapamazsın, geri vitese takınca dişlisi geçer müşürünün haberi olmaz hey gidi hey, bu fakir kardeşin ne citroenler gördü, sahipsiz yol kenarında hafif mahcup dörtlü yakan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
elalemin derdi
-
Komple boyatsın, yurt dışında boya problem değil zaten.
-
Ulan bu boyaların renk kodu yok mu? Boyacının göz kararıyla mı boya seçiyorlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rengı yıne bısey degıl adamlar fıltre bıle değiştirmeyi bılmıyor citroen servislerinde eğitim vermıyorlar sanırım bosch car servis gibi çakma servisleri var eleman yetişmiyor eğitim sıfır gibime geliyor
-
Konu hort ama Citroen servisiyle ilgili bir anımı anlatayım.
Sıfır alınmış C3 araç frene basınca araç dalgalanma yapıyor diye servise götürdüm. Teslim almaya gittiğimde ön disk ve balatalar garantiden değişmiş. Aracı denedim sorun devam ediyor.
Arka disklere baktınız mı dedim? Ne derse beğenirsiniz, abi bu arabanın arka frenleri disk miydi, ben kampana sanıyordum.
-
servisin adı neydi? özelden yazın da gitmeyelim oraya tamire.
-
Bursa İnallar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tamamen baştan savma iş yapılması ve düşük ücreti kabul edecek usta bulunmasının neticesi bunlar.
8 yaşında şimşek grisi astra (açık mavi gibi bir renk bilmeyenler için) kapısı değişti. Ara renk ve 8 yıllık solmaya rağmen birebir tutturdu servis. 4 yaşında mika kırmızı corolla (simli boya) çamurluk ve kaput lokal boyandı, yine birebir tutturuldu. Demek ki usta işi biliyorsa ne sedefli boya ne de yaşa bağlı solma sorun teşkil etmiyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X