|
Citroen'in ucuz elektrikli aracı 'Ami' Türkiye'ye gelebilir (2. sayfa)
-
-
Citroen " Saxo " dan sonra pek tutmaz ismen. 😆 -
Citroen'in bir vasfı da bu değil mi zaten?
-
Bu isimle gelmez umarım 🤞 -
Ülkece ya boyuna takıyoruz ya da ismine, bir türlü fonksiyon boyutuna geçemedik.
Geleceğin araçları bunlar. Emisyon derdi yok, park etmek kolay, vergileri az, muhtelen batarya hariç yıllık bakım gibi bir durumu da yok, yaşlılar ve özrülüler için biçilmiş bir kaftan. Çoğu insan zaten işe tek gidiyor, gayet iş görür bir araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 19 Ocak 2021; 19:43:32 > -
Bağdat Caddesi dolaylarında 3-5 tane görülür. 100.000TL gibi çok uygun bir fiyatı Donanımhaber ölücüleri yer mi be
-
Rebranding şart
-
amı na bi kere bineyim dese biri çık işin içinden
-
Kardeşim senin yazdıkların Türkiye için geçerli değil bir kere. Özürlü vatandaşlarımız için uygun yürümeye kaldırım bile yok bu memlekette. Arabaya daha çok var... -
quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPERamı na bi kere bineyim dese biri çık işin içinden
Nissan Juke aldım diyen adama abi sen de garipsin erkek adam çük' e mi biner dendiğini duydum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse de hesap yapmamış, Avrupa vergisini düşmesek bile 6900*1.18 KDV*1.03 ÖTV=8396 Euro yani Avrupa'da bu araçtan alınan vergiyi düşmesek bile Türkiye'de güncel kur ile 76.100 TL yapıyor
Not: Ami gibi küçük elektrik motorlu araçlardan alınan ÖTV halen %3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 20 Ocak 2021; 6:12:7 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BabyLatte
Okumadınız galiba yazıyı C4 elektrikli gelicek zaten ami dediği mobilite pazarı için şehiriçi 4 tekerlekli motorsiklet niyetine çıkıyor
Alıntıları Gösterokudum.c3 ve c4 dedim.haberde ise sadece c4 ve ami yazıyor.ami dediği ucubeye benziyor.ulaşılabilir elektrikli araçlar lazım.ve tabi gelince de mercedes fiyatı koymamaları lazım zoe saçmalığı gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: darkhair
Erkek ortamında keyifsiz esprilere kurban edilecek bir isim bulmuşlarBu gene bir derece ..
Bunların 70lerde " ami süper" diye bir modeli vardı. Tövbe tövbe..
-
Arabayi resmen caprazdan kesip obur kisma aynalamislar. Tamponlar kapilar her yeri simetrik. Fiyati ucuzlatmak icin acayip kafa yormuslar. Kayisli kapi kolu koymus adam toros misali.
70km menzil ve maxs 45km hizla sehirici cicekci, paket servis eleman ve full sehirici gezen adamlara hitap eden bir model olmus. Ulkemize de ucuz bir fiyatla girerse bu dedigim adamlar gayet alabilirler. Ama bizim sehiricinde 5+1 cipe binen abi ve ablalarimiza hic hitap etmiyor😁
"Ami" Fransızca Arkadaş demek.
Mon Ami = Arkadaşım.
-
Tr fiyatlarını görünce vereceğimiz tepki bence şimdiden hazır:))) "Yok ebesinin 'Ami' "
-
Ülke ekonomimiz ve TL berbat yoksa 6 bin TL olsa Fransa gibi fiyatlar... gayet güzel market arabası siteici güvenlik aracı su taşıma aracı olabilir 4 tekerlekli motorsiklet fiyatına ..hobi aracı yazın haftasonlari sahile inme aracı vs vs
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarrako dan daha kotu isimli araba cikmaz diyordum cikmis 😁
Arkadaşlar bu hayat pahalılığında yeni elektrikli araçlar fazla satamaz artık. Sadece tuzu kuru olanlar alır. Şimdiki doğan şahin, clio, linea, egea gibi araçların atmosferik motoru yerinw elektrik motoru, yakıt deposu yerine de batarya takılacak. candan mühendislik lpg montajını bırakıp, elektrikli motor montajına başlayacak. güzel ülkemi seviyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X