Şu ilanlardaki araçların durumu ve fiyatları nasıldır ? Hangisini almak daha mantıklı olur ? Ya da saxo almayıp bu fiyata alınabilecek bu tarz bir araba öneriniz var mı ?
km de 15 kuruş yakmasıdır büyük ihtimalle tercih sebebi.
quote:
Orijinalden alıntı: gwznr
Şu ilanlardaki araçların durumu ve fiyatları nasıldır ? Hangisini almak daha mantıklı olur ? Ya da saxo almayıp bu fiyata alınabilecek bu tarz bir araba öneriniz var mı ?
Her malın bir alıcısi vardır fakat Saxo ve eski kasa fiesta ya basarsın nikahı. Bu tarz kasa,2000 model civarı ve fiyat aralığı 10-14bin TL bakıyorsanız.Aşağıdaki araçlardan yaşına ve km sine göre temiz diyebileceğiniz bir araç alabilirsiniz 1-opel corsa 2-reno clio 3- pejo 206 4-hyundai getz
Merhabalar;
Saxo konusunda bir fikrim yok ancak Fiestayı tavsiye ederim. Lpg'de oldukça az yaktığını biliyorum. Bana göre o model yılı içerisindeki aynı sınıf araçlardan en iyisidir. Parçası bulunur, mekanik parçaları pahalı değildir, kullanımı çok keyiflidir, motoru sorunsuzdur. İkinci el durumu da söylenenin aksine kötü değildir. Temizini bulabilirseniz keyifle binersiniz diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Yolgezer_7k
Merhabalar;
Saxo konusunda bir fikrim yok ancak Fiestayı tavsiye ederim. Lpg'de oldukça az yaktığını biliyorum. Bana göre o model yılı içerisindeki aynı sınıf araçlardan en iyisidir. Parçası bulunur, mekanik parçaları pahalı değildir, kullanımı çok keyiflidir, motoru sorunsuzdur. İkinci el durumu da söylenenin aksine kötü değildir. Temizini bulabilirseniz keyifle binersiniz diye düşünüyorum.
alın bir palio düşün yollara
gwznrG
kullanıcısına yanıt
Vallahi hocam, bu araç galerici arabası gibime geldi. Ben korkarım galericilerden:) ayrıca klima da yokmuş. gezinirken şöyle bir araç gördüm bir inceleyin isterseniz;