Şimdi Ara

CİTROEN XSARA 99 MODEL KLİMA ÇİFT AİRBAG :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar aracım hala satılıktır. orjinal 111500 km'dedir :)

İlana aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-110.000-km-de-emsalsiz-xsara-203419591/detay/

extra olarak klima bakımı yeni yapılmıştır.(klima sistem temizliği ve gaz dolumu :) yaza merhaba :)

Marş motoru kömürü bitmesi sebebiyle marş motoru yenisi ile değiştirilmiştir :)

Aracın hasar kaydı 1 tl dahi yoktur :)

komple boyalı olmasının sebebi ise güneş yanığıdır :) 1 adet resim ekledim önceki durumu ile ilgili :)

• yanlış anlama senin için söylemiyorum ama memlekette kaza yapıp araba boyatan görmedim Allak'tan hep yaz olan bi ülke değiliz yoksa 2 yaşında arabalar bile güneş yanığından boyanacak
  • Tabiki yanlis anlamiyorum bende aracimin boya oncesi halinin albumu var :) alici arkadas gelir bakar baktirir arabam ortada :) 16 yasinda araba yazlikta kalinca boyle yaniyor farkinda isen tek resim olarak tavani ekledim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark ettim senin için demedim zaten üstadım ilanlara bakıyorum ve diyorum ki dünyanın en iyi şöförleri bizde kaportacılar dükkanları kapattı boyacılar zengin oldu :)
  • Neler var dostun neler burasi turkiye :)) yeni turkiye dedikleri bu olsa gerek

• Kayınbirader araç bakıyor. Aracnızı ona bir aktarayım. Beğenirse iletişime geçeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Kayınbirader araç bakıyor. Aracnızı ona bir aktarayım. Beğenirse iletişime geçeriz.

Onceden haber vermek sarti ile bakirkoy devlet hastanesinde gorebilirsinizde araci :)

• aracım satılmıştır :=)
  • Hayırlı olsun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.