Şimdi Ara

City Car Drivin ve Diğerleri :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar city car driving nasıl bir oyun bide onun giibi oyunlar önerirmisiniz grafikleri iyi olsun lfs gibi kağıttan olmasın :D :D Şmdiden cvplar için eyw

• arkadaşım bu oyun indir dim de aktivasyon şifresi istiyor yardımcı olun
  • Bnde istemddi bnde yamayı arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.K.A Askeri -- 22 Kasım 2012; 0:08:14 >
  • madem istion bn city car driving oynadım bayağı iyi bir oyun ama grafik dersen nfs [ shift 1,2 ] [ undercover ] [pro street ] tavsiyemdir ve böyle oyunları hızlı indircem dersin de U TORRENT indir ve kur sonra bir torrent sitesi bul ve oyunu indir inen oyuna sağ tıkla zorlu başlat de ve indir.Her neyse önerim tavsiye ettiğim oyunlardır fazla sıkmiim :)))

Orijinalden alıntı: im_legend

madem istion bn city car driving oynadım bayağı iyi bir oyun ama grafik dersen nfs [ shift 1,2 ] [ undercover ] [pro street ] tavsiyemdir ve böyle oyunları hızlı indircem dersin de U TORRENT indir ve kur sonra bir torrent sitesi bul ve oyunu indir inen oyuna sağ tıkla zorlu başlat de ve indir.Her neyse önerim tavsiye ettiğim oyunlardır fazla sıkmiim :)))

İndirdim türkçe yamasını bulamadım :D ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İncisöslük

quote:

Orijinalden alıntı: im_legend

madem istion bn city car driving oynadım bayağı iyi bir oyun ama grafik dersen nfs [ shift 1,2 ] [ undercover ] [pro street ] tavsiyemdir ve böyle oyunları hızlı indircem dersin de U TORRENT indir ve kur sonra bir torrent sitesi bul ve oyunu indir inen oyuna sağ tıkla zorlu başlat de ve indir.Her neyse önerim tavsiye ettiğim oyunlardır fazla sıkmiim :)))

İndirdim türkçe yamasını bulamadım :D ?

Hangisini ? Hepsinde bulunmaz öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.