Bildirim
city euroncap
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
euroncap a sokulmamış herhalde baktım ama bulamadım euroncap.com -
çoğu japon arabası ozellikle honda sedan arabalarını sokmuyo euro ncapa
hep hatbackleri var hondanın nerdeyse -
ee peki güvenli bir aracmı bu yani??Bir arabada en cok önem verdigim güvenligidirde siparis edicem yalnız kafan takıldı bende girdim eueoncapa bende bulamadım o yüzden sordumLütfen yardım edin -
Ama euroncap değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniavolkan -- 8 Mayıs 2007; 16:48:21 >
-
Keşke yeni konu açacağınıza city konusunun altına yazsaydınız arkadaşlar. Herkes oradan takip ediyor. -
kusura bakmayın ya pardon ama cok acil lazım hemen kapora vericem eger güvenliyse gerci bu fiyata güvenlik?? ama bi sorayım dedim -
sağlam araç -
Kaç yıldız almış; anlayamadım -
bende??? -
Bu resimler Honda City bölümünde mevcut. Bende ordan aldım zaten . Yıldız olayını bende bilmiyorum , euro ncap testelerindeki yıldızları bilinen kazalara bakarak bir genelleme yapmak doğru olacaktır sanırım -
ohnda daha cok american ncup ' a sokuyo araclarını oradan bulabilirsin. Bu arada için rahat olsun honda dünyada güvenlige onem veren markalar arasında ilk sıralarda. Mesela her türlü yapabilmek için dünyanın en büyük kapalı çarpışma labrautarlarına sahip -
city nin euroncap sonucu yok; her firmanın her aracı uroncaptan geçmiyor zaten; ancak bu araçta çelik bar+çelik kafes var; bana güvenli olur gibi geliyor... -
yahu bırakın neyin güvenliği allah aşkına.civicin euroncap ta içler acısı halini herkes gördü.city de ondan daha ii değildir herhalde sağlamlık olarak. -
peki çavuşum; yarın hepimiz city lerimizi malezyalılara satıp (bu bilgilendirici; ufuk açıcı yorumundan sonra hiç bi türk almaz artık bu arabayı; alsa da biz satmayız; insan kendi ülkesinin vatandaşına bu yamuğu yapar mı) hemen gidip MAN alıcaz...
"neyin güvenliği" diye sordum bende honda nın resmi sitesinde; bilimsel bir açıklama yapamadı kimse; bunlarda güvenlik olsa çıkarır "ahan da bu" diye cevap verirler zaten...
quote:
yahu bırakın neyin güvenliği allah aşkına.civicin euroncap ta içler acısı halini herkes gördü.city de ondan daha ii değildir herhalde sağlamlık olarak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X