Şimdi Ara

city euroncap

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler honda citynin euroncap testlerinden kac yıldız alıdıgını bilen warsa yazarsa sevinirim

• euroncap a sokulmamış herhalde baktım ama bulamadım euroncap.com
  • çoğu japon arabası ozellikle honda sedan arabalarını sokmuyo euro ncapa

hep hatbackleri var hondanın nerdeyse
  • ee peki güvenli bir aracmı bu yani??Bir arabada en cok önem verdigim güvenligidirde siparis edicem yalnız kafan takıldı bende girdim eueoncapa bende bulamadım o yüzden sordumLütfen yardım edin
  • Ama euroncap değil.
     city euroncap

city euroncap

city euroncap

city euroncap

city euroncap

city euroncap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniavolkan -- 8 Mayıs 2007; 16:48:21 >

• Keşke yeni konu açacağınıza city konusunun altına yazsaydınız arkadaşlar. Herkes oradan takip ediyor.
  • kusura bakmayın ya pardon ama cok acil lazım hemen kapora vericem eger güvenliyse gerci bu fiyata güvenlik?? ama bi sorayım dedim
  • sağlam araç
  • Kaç yıldız almış; anlayamadım
  • bende???
  • Bu resimler Honda City bölümünde mevcut. Bende ordan aldım zaten . Yıldız olayını bende bilmiyorum , euro ncap testelerindeki yıldızları bilinen kazalara bakarak bir genelleme yapmak doğru olacaktır sanırım
  • ohnda daha cok american ncup ' a sokuyo araclarını oradan bulabilirsin. Bu arada için rahat olsun honda dünyada güvenlige onem veren markalar arasında ilk sıralarda. Mesela her türlü yapabilmek için dünyanın en büyük kapalı çarpışma labrautarlarına sahip
  • city nin euroncap sonucu yok; her firmanın her aracı uroncaptan geçmiyor zaten; ancak bu araçta çelik bar+çelik kafes var; bana güvenli olur gibi geliyor...
  • yahu bırakın neyin güvenliği allah aşkına.civicin euroncap ta içler acısı halini herkes gördü.city de ondan daha ii değildir herhalde sağlamlık olarak.
  • peki çavuşum; yarın hepimiz city lerimizi malezyalılara satıp (bu bilgilendirici; ufuk açıcı yorumundan sonra hiç bi türk almaz artık bu arabayı; alsa da biz satmayız; insan kendi ülkesinin vatandaşına bu yamuğu yapar mı) hemen gidip MAN alıcaz...
    "neyin güvenliği" diye sordum bende honda nın resmi sitesinde; bilimsel bir açıklama yapamadı kimse; bunlarda güvenlik olsa çıkarır "ahan da bu" diye cevap verirler zaten...

quote:

yahu bırakın neyin güvenliği allah aşkına.civicin euroncap ta içler acısı halini herkes gördü.city de ondan daha ii değildir herhalde sağlamlık olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.