Şimdi Ara

Honda Civic Euro-Ncap Sonucu : 4 Yıldız... ****

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
8.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.euroncap.com/Content-CarAssessment/f59f87ff-d8d3-4290-ad08-43d82408342c/honda-civic-hybrid.aspx

biz konumuza dönelim o zaman tekrar...
    honda civic'in EURONCAP testlerinde 4 yıldız aldığını yukarıdaki linkten görebilirsiniz...sınıfındaki rakiplerinden toyota corolla ve ford focus gibi araçlar aynı testten 5 yıldız almışlar...
    civic'te özellikle belden dize kadar olan bölümde sürücünün önden çarpışma anında ciddi tehlikeye maruz kaldığı görülüyor...ve bu da insanda az da olsa kuşku uyandırıyor..neden 5 yıldız değil de 4 yıldız diye de sormadan edemiyor insan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 3 Mayıs 2008; 13:45:07 >

• sanırım..silen kişi honda sahibi.. başka cevabı varmı bunun
  • : ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

sanırım..silen kişi honda sahibi.. başka cevabı varmı bunun

Evet konuyu ben sildim. Ama bu ithamlar hiç hoş değil.

Honda sahibi olabilirim, doğrudur. Ama hiçbir zaman bu forumda Honda 'cılara yandaş, diğer markalara düşman gibi davranmadım.

Lütfen bir dahaki ithamlarınızda daha dikkatli olun. Foruma " Arama " tuşunu kullanırsanız bu konu ile ilgili birçok konunun daha önce açıldığını görürsünüz, aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp tekrar açmanın kirlilikten başka bir işe yaradığını düşünmüyorum. Daha önce açılmış aynı tarz konulardan devam edebilirsiniz.

• uyarı için teşekkürler ama en azından konuları sildikten sonra konuyu açan kişiye hiç olmazsa pm ile durumu bildirseniz daha şık olur...
    euroncap sonucu ile ilgili bir başlığa uzun zamandır takip etmeme rağmen rastlamadığım için konuyu açma gereği duydum...görsem kirlilik yaratmak istemezdim tabi ki
  • Haklısınız. Dalgınlığıma gelmiş genelde haber veririm, beni üzen ithamlar yoksa haber vermeyi unutmam yanlış olmuş.

İyi forumlar.
  • anlaştığmıza sevindim...

iyi forumlar,iyi pazarlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Punto euro NCAP 0 yıldız
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu anki kasası iihs'den altın madalya aldı.boşver ncap'i : )

http://www.iihs.org/ratings/rating.aspx?id=603
  • o testteki çoğu araç avrupada olmayanlar.... EuroNcap daha sağlıklı bize göre...
  • o testte honda 4 yıldız almış olsa, ncap'ta 5 yıldız almış olsa iihs daha sağlıklı olcaktı ama size göre : )
    neyse şaka bi yana ncap tabiki daha sağlıklı olabilir.ama bu ncap'ta karton reno'ların, citroen'lerin vs.vs. nasıl 5 yıldız aldığını anlayamıyorum.vardır bir hikmeti : )
  • şaka yaptınız için mutluyum..

çünki öyle birşey demezdim inanın...

anlatmak istediğim .... ordaki araçlarda farklılıklar olabiliyor... fakat EuroNcap... bizim kullandğımız araçları temsil ediyor...

Reno & Citreon nasıl almış..onlara sormak lazım

güvenlik te... Volvo & Ford 'dan şaşmayın :))
  • ya 4 yıldızmış 5 yıldızmış bence o kadar mühim bi konu olmasa gerek.. neden derseniz 90 la git bakalım kaza geçirdiğinde yıldızın pek o kadar önemi kalmıyor.. sanırım o yıldızlar biçilirken 64 km/s ile yapılıyor.. akıl var mantık var çoğu kaza o hızda bile olmuyor. adam o hızda bi şekilde direksiyonu dönderebiliyor. yol tutuş bundada önemli bi faktör tabiki neyse orası ayrı bi konu ama gerçekle yıldızlar çok farklı bence........
  • ncap bir fransız organizasyonu
  • 4 yıldız almış bir araç "çok güvensiz" denilemez işte bu gerçekten abartmak olur.

Ama 5 yıldız almış bir aracı 4 yıldızlık aracın yanında karton sayıyorsanız bunada fanatizm denir.
  • aynenn öyle :))) çok büyük farklılık yoksa.. 4-5 fark etmez... örn: 33pu - 5yldz ..... 32pu 4- yldz :)))) resimlerde kırmızı ve koyu kahve varsa o zman tehlike var demek..düşünün 64 km/h bu ise.... oke
  • benim de öncelikle baktığım yıldız sayısı idi ancak sitede gezince yıldızın herşey olmadığını anladım..yıldızın yanında verilen puanların ve şekilde gösterilen renklerin de ne kadar önemli olduğu ortada..testler 64 ve 50 km hızla yapılıyor ancak bu bile araç kullanırken hızın ne derece felakete yol açacağının ispatı..o hızda araç öyle hasar alabiliyorsa yüksek hızları siz düşünün demeye getiriyorlar bence :))
    marka fanatizmi yada sahip olduğumuz aracın üstünlüklerini vurgulamak yerine bu tür testlerin de araç alırken dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum..
  • yahu bu focusu plaka diye taşıyan arabalar 4 yıldız almış
    navara saab mercedes neyin ncap'i miş
  • quote:

yahu bu focusu plaka diye taşıyan arabalar 4 yıldız almış

nedemek şimdi bu... focus boru mu yani :)))

eski kasa bmw mercedes... coupe cabriolar dahil...5 yıldız alan yok denecek kadr az..

yanlış hatırlamıyorsam...ilk 5 yıldızı Laguna 1999 yada 2000 de almıştı.... bundan önceki modellerde 5 yıldız yok :))
  • Mercedesin alamadığı 5 yıldızı laguna ve focus aldıysa ben o testin güvenilirliğine güvenemem
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.