Şimdi Ara

Honda Civic Euro-Ncap Sonucu : 4 Yıldız... **** (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
8.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Koyver kendini geleceğe...
    Vur kendini yollara...
    Uzat ellerini gökteki yıldızlara...
    Ay parlak,hava ılık
    Denizin içinde neşeyle oynayan balık...
    Ve gülümse...!

Hangi şair bu yaw , merak ettim
  • quote:

C6 nın başarısı ise algılayıcıları ile yayayı görüyor ve kaputu açıyor oluşundan,darbe etkisini azaltıyor.

vay canına.ne güzel,ilginç.
    bilmiyordum.
  • nazar göz değmesin hondaya
    3 yıldız 2 de sizin gözler
  • sanki her gün kaza yapıyormuşuz gibi....???
  • 3 kere neden girmiş anlamadım eğer ilk seferde
    yıldızı alamadıysa 3 denem ne oluyor demekki
    fuzuli mevzular sanırım
    koca navara 1.5 yıldız aldı tank gibi araba
    daha sonra 3 e çıkardı takılma bu yıldıza
    bukadar öntarafa 1 putrel demiri sınıfının
    en iisi olsun
  • şimdi hondanın motorunun nesi var deme sakın
    yolda çaresiz bakışlı honda sürücüsü görmen
    imkansız lütfen yiğidi öldür hakkını yeme
  • ee bosuna dememişler görünüşe bakıp aldanma carpılırsın diye.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clarkson

ee bosuna dememişler görünüşe bakıp aldanma carpılırsın diye.......

ne alaka
  • nedir bu ya.herhes civicin 4 yıldız akmış olmasına kafasını takmış.bir kusur bulacaklar ya.girip civic konusunda yok benim arabam 5 yıldız aldı.benimki iyi.civic kötü.nedir bu yani.çamur atma mı.mundar demeler.civic ile kötü bir anıları mı olmuş?ne yani????merak ediyorum civic euro ncaptan 5 yıldız alsaydı ne bahaneleri kalacaktı?fransız alman arabasının avrupada yıldız alması kolay.japonyadan gelmiş olan araca 5 yıldız verirler mi?kendi araçları ellerinde kalır sonra...
  • honda ruhu taşıyan birisinin 1 yıldızı kendisindedir, işte 5. yıldız
    onlar .. bunu anlayamaz

others ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sovalye99 -- 15 Mayıs 2008; 0:54:44 >
  • nedir bu euroncap ın çekkktii ya...
    kayırma olduğunu markalar farketseler arabalarının teste girmesine izin vermezzz..

koca markalar gözgöre göre kayırma olduğunu bile bile teste araç gönderirmi....

3 kere teste soktuklarına göre çokta güveniyorlar demektir...
  • sakin ol hocam..daha önce de böyler bi anlık heyecanla msjlar yazıp sonradan pişman oldun..
    konuyu ben açtım..açma amacım ne Hondaya çamur atmak ne de Civic'e toz kondurmaktı..sadece Civic sahibi olanların bu konuda almadan önce araştırma yapıp yapmadıklarını, yaptılarsa ne düşündüklerini ve olası bir kaza anında bu 4 yıldızın 5 yıldıza göre ne gibi dezavantajları olacağını öğrenmekti..
    sonuçta forumların temel amacı bilgi paylaşımıdır...Honda bölümünde körü körüne Honda demek ve Honda fanatizmi yapmak yerine, her konuyu enine boyuna tartışıp bilmediğimiz konuları öğrensek fena mı olur ? bugün yarın ben de Honda Civic alıcam ama bu kötü yanlarını görmeme engel değil, olmayacaktır da..kul yapısı olduğu sürece kusuru olacaktır, kusuru olduğu sürece de eleştirilecektir...5 yıldız alan arabaların hiç mi kusur yok sanki ? onların da var..diğer markaları kullanan arkadaşların da ne burda ne de başka bir bölümde fanatizm yapmasını desteklemiyorum..
    evet Honda Civic 4 yıldız alan bir araçtır..bu belki bir kusurdur, dezavantajdır..ama en azından bunu bilmek bile aracı kullanırken daha dikkatli olmaya sevkediyorsa bizi, bu yeterlidir bence...

quote:

Orjinalden alıntı: stilll

nedir bu ya.herhes civicin 4 yıldız akmış olmasına kafasını takmış.bir kusur bulacaklar ya.girip civic konusunda yok benim arabam 5 yıldız aldı.benimki iyi.civic kötü.nedir bu yani.çamur atma mı.mundar demeler.civic ile kötü bir anıları mı olmuş?ne yani????merak ediyorum civic euro ncaptan 5 yıldız alsaydı ne bahaneleri kalacaktı?fransız alman arabasının avrupada yıldız alması kolay.japonyadan gelmiş olan araca 5 yıldız verirler mi?kendi araçları ellerinde kalır sonra...

• quote:

Orjinalden alıntı: vogue

sakin ol hocam..daha önce de böyler bi anlık heyecanla msjlar yazıp sonradan pişman oldun..
    konuyu ben açtım..açma amacım ne Hondaya çamur atmak ne de Civic'e toz kondurmaktı..sadece Civic sahibi olanların bu konuda almadan önce araştırma yapıp yapmadıklarını, yaptılarsa ne düşündüklerini ve olası bir kaza anında bu 4 yıldızın 5 yıldıza göre ne gibi dezavantajları olacağını öğrenmekti..
    sonuçta forumların temel amacı bilgi paylaşımıdır...Honda bölümünde körü körüne Honda demek ve Honda fanatizmi yapmak yerine, her konuyu enine boyuna tartışıp bilmediğimiz konuları öğrensek fena mı olur ? bugün yarın ben de Honda Civic alıcam ama bu kötü yanlarını görmeme engel değil, olmayacaktır da..kul yapısı olduğu sürece kusuru olacaktır, kusuru olduğu sürece de eleştirilecektir...5 yıldız alan arabaların hiç mi kusur yok sanki ? onların da var..diğer markaları kullanan arkadaşların da ne burda ne de başka bir bölümde fanatizm yapmasını desteklemiyorum..
    evet Honda Civic 4 yıldız alan bir araçtır..bu belki bir kusurdur, dezavantajdır..ama en azından bunu bilmek bile aracı kullanırken daha dikkatli olmaya sevkediyorsa bizi, bu yeterlidir bence...

quote:

Orjinalden alıntı: stilll

nedir bu ya.herhes civicin 4 yıldız akmış olmasına kafasını takmış.bir kusur bulacaklar ya.girip civic konusunda yok benim arabam 5 yıldız aldı.benimki iyi.civic kötü.nedir bu yani.çamur atma mı.mundar demeler.civic ile kötü bir anıları mı olmuş?ne yani????merak ediyorum civic euro ncaptan 5 yıldız alsaydı ne bahaneleri kalacaktı?fransız alman arabasının avrupada yıldız alması kolay.japonyadan gelmiş olan araca 5 yıldız verirler mi?kendi araçları ellerinde kalır sonra...

honda bana göre çok sağlam araçtır ve son sürat giderim yollarda
    4 yıldız almış yavaş gidelim ne alaka şimdibu. 5 yıldızla uçalımmı
    bu arabanın motoru dökülmüyor en önemli olan bu diğer özellikler
    fazlasıyla var. takmayın kafanıza çocuklar alın cıvıc alın

• walla o yazdıklarımdan bu sonucu çıkartmışsınız ya helal olsun...bunun üstüne yorum yapmaya gerek görmüyorum!

quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

honda bana göre çok sağlam araçtır ve son sürat giderim yollarda
    4 yıldız almış yavaş gidelim ne alaka şimdibu. 5 yıldızla uçalımmı
    bu arabanın motoru dökülmüyor en önemli olan bu diğer özellikler
    fazlasıyla var. takmayın kafanıza çocuklar alın cıvıc alın

• çocuk güvenliği 3 yıldız (max)
  • yaya güvenliğine ne demeli
    yahu bu bana nerden bulaştı
  • teknoloji bu kadar hizli ilerlerken bence 4 yildiz almasi sasirtici cok heybetli we al benisi olan bi arac icin bence 5 yildiz olmasi gerekiyodu.

bazi arkadasalr 90 lardan falan bahsetmis 90 larda arabalarin tamami nerdeyse demir celik gibi agar we saglam mazemeden uretiliyodu cogunuz farkindadir artik arabalarin plastik olmayan yeri nerdeyse kalmadi 90 model bmw lerde on arka tampon komple demir iken simdi plastik ama daha guvenli. teknolojiyi yakalamak lazim unutmayinki bi kaza aninda su anda umursamadiginiz 1-2 puanlik guvenlik eksigi sizin olum yada kalim arasindaki farki belirleyebilir .
  • sanırım aşağıdaki linkte okuyacağımız haber bu yıldız tartışmalarını başka boyuta taşıyacaktır arkadaşlar. resimdeki araç Honda değil ama yıldızların ne ifade ettiğini önemsemeyen arkadaşların fikirlerinde değişime sebep olabilecek bir haber bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 18 Mayıs 2008; 14:30:39 >

• Bence 100 km hızla giderken birkaç takla atan bir araç için sonuçlar kötü değil. Yolcu kafesi sağlam, tavanda çok az çöküntü var, hava yastıkları açılmış ve kapılar açılabiliyor. Sürücü de kurtulmuş. Aracın deforme görüntüsüne aldanmamak lazım, önemli olan darbe emici dış aksam ve can güvenliği.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.