Şimdi Ara

CIV 4 Beyond The Sword - SORU ve YARDIM -

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bu Apolostic Palace olayını tam anlamadım. Apolostic Palace ı ı buldum ve her seferinde ben lider seçiliyorum bu tamam. Ancak otomatikman herkes ile 10 tur barış anlaşması imzalıyorum. Tam Hammurabi nin ümüğünü sıkıcam, yapamıyorum çünkü savaş açamıyorum bu 10 turluk barıştan doalyı.

E o zaman ne anladım ben Apolostic ten. Ara ara gidip vergi alıyorum elemanlardan nasılsa savaş açamıyorlar diye ama bu seferde saldıramıyorum tam zayıflamışlarken hemide. Var mıdır bir yolu bilen var mı?

Birde şu ülkeye ambargo yapalım diye oylama yaptırmak istiyorum bu nasıl olacak? bilgisayar kendi soruyor ara sıra ama insiyatif bende değil. yani ben ülkeyi ve zamanı seçemiyorum. Bilgisayar soruyor kafasına göre.

Acil yardım civil ciler.!!!

• apolastic palace lideri sensen oylamaları sen yaparsın ki bu oylamalar genellikle senin dinindekileri korurken senin dininde olmayanları korumayan cinstendir.
    Örnek verecek olursak sen lidersin dinin budizm ve kimsenin sevmedigi bi hintli mansa musa var orda cıkan oylamada mansa musayla ticareti kapama cıkar sen eger oylamada bunu secersen ve gereken oyu alırsan dininin yayıldıgı ulkeler mansa musayla alısverisi keser. Senin sordugun soruya gelince aciklaması su sekilde lider sen deilsin sarı civcive karsı olan savas dursunmu oylaması gelio sende kabul ediyosun ve sana akrsı olan savas duruyo 10 turda kimse sana dalamıyo. Apolastic palaceda onune gelen seceneklere ki ben oyle yabarim NEVER secenegini secersen savas surer oylama bi boka yaramaz.
  • Apolostic Palace liderliği için ne yapmamız gerekiyordu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.