sonunda bende honda ailesine katılıyorum.bugün premium düz vites siyah civic için kapora verdim. pazartesi yada salı alacağım. park sensörü, xenon, bagaj spoileri, egzost nikelajı, bagaj halısı+paspas 36100ytl anlaştık.siyah kir gösterir diye kararsızdım showroomda tekrar inceledim ve siyah istediğime karar verdim.yalnız bir sorum olacak SİYAH CİVİC'E BAGAJ SPOİLERİ NASIL OLUR SİZCE?TAKTIRAN VAR MI ARANIZDA? ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR? eğer taktıran varsa foto gönderebilir mi?
bu linktede her türlü parça fiyatları mevcut...umarım faydalı olabilmişimdir saygılar
bu arada artısı eksisine gelirsek spoylerin yol tutuşa katkısı vardır yanlız bunun için spoylerin şeklinden,yüksekliğinden tutun ağırlıgına kadar vs. birsürü etkenin hesaplanıp üretilmesi ve eklenmesi gerekiyor.Bunların sağladıgı faydaları bütün bunlar bir araya geldiğinde ancak görebilirsiniz(en azından yüksek hızlarda bariz şekilde).Ve tabi yakıt tüketiminide bir miktar artırdıgını söylemeliyim...saygılarımla
sayın enteresavar ilginiz için teşekkür ederim.aracınız güzel görünüyor. tam yoltutuşunu soracaktım yazmışsınız teşekkürler.yakıtı çok etkilermi peki?
quote:
Orjinalden alıntı: epsilon2
sayın enteresavar ilginiz için teşekkür ederim.aracınız güzel görünüyor. tam yoltutuşunu soracaktım yazmışsınız teşekkürler.yakıtı çok etkilermi peki?
Öncelikle araç benim değil malesef ben sattım çünkü Şu anda Citroen C5 kullanıyorum.Yakıt farkına gelirsekte öyle fazla filan değil kale alınmayacak kadar düşük.Ama ön ve arka alt spoyler taktırırsanız yakıt biraz daha artar.Tabi bunuda güvenliğiniz için(altından daha az hava akımı geçen araba yere daha çok temas etme imkanına sahiptir,buda yol tutuşuna katkıda bulunur)gözardı edebilcek düzeyde görebilirsiniz.
Sn.Epsilon 2 öncelikle aracınızın hayırlı olmasını dilerim.Aracınızın tipi premium,mu yoksa dream.mi.şayet bahsettiğiniz araç premium ise belirttiğiniz fiat çok uygun geldi hangi bayiden aldığınızı yazarmısınız lütfen.saygılarımla
bu foto. daki sp. çok uyduruk bence. Taktırılacaksa hibrittekinden taktırın daha kibar ve şık , ama ben olsam hiç taktırmam .
quote:
Orjinalden alıntı: okyaypay
bu foto. daki sp. çok uyduruk bence. Taktırılacaksa hibrittekinden taktırın daha kibar ve şık , ama ben olsam hiç taktırmam .
Bahsettiğiniz spoylerin resmi varmı acaba nasıl birşey merak ettim.Veyahutda şunlardan birimi?
bu arada 1.ile sonuncu aynı sanırım kusura bakmayın...saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: foçalı
Sn.Epsilon 2 öncelikle aracınızın hayırlı olmasını dilerim.Aracınızın tipi premium,mu yoksa dream.mi.şayet bahsettiğiniz araç premium ise belirttiğiniz fiat çok uygun geldi hangi bayiden aldığınızı yazarmısınız lütfen.saygılarımla
teşekkür ederim.araç premium düz vites denizli honda bayiinden aldım.
buarada bagaj spoileri taktıran yok mu aranızda? Bayide bana gösterilen spoyler enteresavarın ilk gönderdiği fotodaki ile aynı .zaten honda sitesinde aksesuar olarak bu tip spoyler gösteriliyor.
aracınız hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim. o güzelim aracın görüntüsünü bozmaktan başka bişey deyil hiç bişey orjinali gibi sağlıklı olmayacaktır sakın aracına bişey taktırma camlara film bile yaptırma mutlaka bitaraftan yıkıma uğruyor
ben alırken spoileri takılmış civic gösterdiler. işin aslı bana çok itici geldi, arabanın çizgisini çok bozuyor ve istemedim. tabiki zevk olayı, sen bilirsin ama........
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: foçalı
teşekkür ederim.araç premium düz vites denizli honda bayiinden aldım.
buarada bagaj spoileri taktıran yok mu aranızda? Bayide bana gösterilen spoyler enteresavarın ilk gönderdiği fotodaki ile aynı .zaten honda sitesinde aksesuar olarak bu tip spoyler gösteriliyor.
evet 2. resimdekinden bahsediyorum diğeri de güzel olurdu ama araç tayyar olsaydı olsaydı zaten üzerinde hazır olurdu gerçi.
arkadaşlar düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler birde xenon far hakkında bilgi verebilirmisiniz? ışığı dağıtıyor taktıracaksan sadece kısaları xenon yaptır diyorlar doğru mu?
zaten far yapısı nedeniyle kısaları xenon yaparlar anca da zaten mercek kısa farda da olmadığı için dağılır ayrıca far camın ıslakken veya kirlendiğinde görüşün kısıtlanır. görüntüsü güzel olabilir ama görüşü kötü olacaktır emin olabilirsin. farı bence orijinali neyse öyle bırak
yukarıdaki siyah civic teki camlara takılan ruzgarlıkları nereden bulabiliriz?
enteresavar arkadaşım o dediğin spollr ve alt marşbiyel takmann yakıta hiç bi katkısı yoktur arttırmaz yani yanlış blyosun hatırlatıyım dedim
quote:
herkese selam
sonunda bende honda ailesine katılıyorum.bugün premium düz vites siyah civic için kapora verdim. pazartesi yada salı alacağım. park sensörü, xenon, bagaj spoileri, egzost nikelajı, bagaj halısı+paspas 36100ytl anlaştık.siyah kir gösterir diye kararsızdım showroomda tekrar inceledim ve siyah istediğime karar verdim.yalnız bir sorum olacak SİYAH CİVİC'E BAGAJ SPOİLERİ NASIL OLUR SİZCE?TAKTIRAN VAR MI ARANIZDA? ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR? eğer taktıran varsa foto gönderebilir mi?