Şimdi Ara

Civic fd6 mı Makyajlı Polo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 45.000 liraya kadar b ya da c sınıfı bir araç bakıyorum. Yaşım 19. Makyajlı Polo , Kia Rio III ve Civic fd6 arasında kaldım. Kia çok sorunlu diye duydum (sadece duyum tabi ki emin değilim) o yüzden polo ve civic arasında tercih yapmayı düşünüyorum. Yılda en fazla 10-12 bin kilometre yaparım buna göre önerebileceğini araç varsa önerilere açığım.

Polo olursa 1.2 tsi almayı düşünüyorum (Manuel)
    Civic olursa 1.6 benzin + lpg almayı düşünüyorum (Otomatik)
    Rio olursa 1.4 crdi almayı düşünüyorum (Manuel)

Honda'yı otomatik düşünme sebebim hondanın otomatiklerinin çok sorunlu olmaması fakat 2008-2009 bir araç olucak honda yani 7-8 yaşında bu yaşlarda otomatik sorun çıkarır mı ?

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiraslan1456 -- 31 Mart 2016; 19:07:18 >

• At ile Eşşeği birbiriyle kıyaslamayalım.

Civic in rakibi polo değil jettadır.
  • Biliyorum. Civic C segmenti bir araç. Sizce üst segment için 6 yaş yaşlı bir araç mı almalı mıyım yoksa 2014-2015 bir polo mu almalı mıyım? sormak istediğim buydu. Yani yaşından dolayı civic sorun çıkarır mı? Özellikle otomatik şanzumanı sorun çıkarır ? Ya da başıma büyük masraflar açar mı ?
  • Fd6 civic sadece polo'nun değil bütün b sınıfı sıfır otomobillerin üstünden atlar.Yolda gidişi,sokak tabiriyle yola yayılması,asaleti bile farklıdır.
  • kadiraslan1456 K kullanıcısına yanıt
    kia çok sorunlu diye nerden duydunuz. Ayrıca o kadar km için dizel lüks kaçar. Seçiminiz şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl FD6 kullandım. 2010 modeldi ve kendisinden 4-5 yaş küçük Clio Polo Fiesta hangisi olursa olsun içine oturunca farkı belli ediyor. O yüzden kesinlikle Civic Mümkünse Elegance olsun sunroof güzel oluyor

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Bir yerde okumuştum daha doğrusu ama hatırlamıyorum nerede okuduğumu. O zaman dizel den vazgeçiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda accord mu Passat mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Zaten civic alırsam elegance alırım sunroof falan genç işi

FD6 ' nın ses sistemi nasıldı? Bir de usb girişi var mıydı ?
    Maalesef sadece aux girişi vardı hocam Standart haliyle tatminkar bi kalitesi vardı ses sisteminin

• quote:

Orijinalden alıntı: kadiraslan1456

Bir yerde okumuştum daha doğrusu ama hatırlamıyorum nerede okuduğumu. O zaman dizel den vazgeçiyorum.

o zaman kia çok sorunluymuş demek pek doğru değil. Herkese açık bilgi amaçlı bir forum da siz nasıl bir yerde okumuştum diyorsanız bir başkasida sizin yorumunuz üzerine aynısı söyleyecektir. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkürler.

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Olsun aux da olur telefon bağlarız
    Zaten öyle bütün mahalle inlesin falan diyen tiplerden değilim Kaliteli olsun yeter
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Peki acaba şanzuman bir sorun çıkarır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Maalesef sadece aux girişi vardı hocam Standart haliyle tatminkar bi kalitesi vardı ses sisteminin

Peki acaba şanzuman bir sorun çıkarır mı ?
  • Ben olsam polo alırdım. Daha yeni ve daha küçük kilometreli olsun varsın B sınıfı olsun diye düşünenlerdenim

• Allah'ini severseb mora kacan beyaz isiktan taktirma da bide park+sis le gezme

• C sınıfını tercih ederdim ben olsam
  • Honda FD06 Kullandım bir süre. Sorunsuz, Oldukça performanslı, Tam otomatik. Sunroof ve F1 kulakçıklı. Xenon da vardı. Diğer güncel kasaları için aynı şeyleri duymadım. Ama fazlalıktan sattığıma üzüldüğüm araçlar arasındadır. Yakıt konusunda basarsan ucu açık ama ayağına dikkat eder çok trafiğe girmezsen 7.6lt/100km gibi değerlerde istanbulda gezdiğim oldu.

Senin yaşında olsam FD06 alır geçerdim. Polo ile kıyas kabul etmez. Satarken de üzmez altın gibidir. söylemesi ayıp 45.000'e aldım 0.KM de satarken 48.000'e adam döve döve aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 31 Mart 2016; 19:55:47 >
    Sanmıyorum düzgün kullanılmış ve zamanında yağları değişmişse kolay kolay bir şey olmaz Edit:Bizim ki de otomatikti ilk yağ değişimi (şanzıman) 60 binde olur sonrakiler 40 bin aralıklarla. Serviste 200-250 arasına değişimi yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 31 Mart 2016; 21:14:39 >
  • Civic fd6 al hocam .Amcamda var çok memnun . Bir tek bana bu çok yakıyor demişti . Zaten sonrada tüp taktı .Fakat siz az km yapacaginizdan sorun olmaz .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.