arkadaşlar,2004 civic LS arabama Omni competition disk ile ate balata taktıracağım,servis düz disklere ve balatalara 650 istiyo,malum servisler çok pahalı..ben maslakta bir yerde delikli ve hava kanallı bu diskleri İtalya dan ithal eden bir modifiye dükkanı buldum,orjinaliyle aynı ölçülerdeki bu disk ve balatalar,çok daha iyi performans veriyormuş,,,çabuk soğuma ve daha kısa fren mesafesi,,,taktırmamdsa sizce sorun olurmu?450 ytl ve 12 taksit
üstat orjinalden şaşma, parçaları orjinal al özel serviste taktırt masraf bi nebze azalmış olur
quote:
Orjinalden alıntı: honda34
arkadaşlar,2004 civic LS arabama Omni competition disk ile ate balata taktıracağım,servis düz disklere ve balatalara 650 istiyo,malum servisler çok pahalı..ben maslakta bir yerde delikli ve hava kanallı bu diskleri İtalya dan ithal eden bir modifiye dükkanı buldum,orjinaliyle aynı ölçülerdeki bu disk ve balatalar,çok daha iyi performans veriyormuş,,,çabuk soğuma ve daha kısa fren mesafesi,,,taktırmamdsa sizce sorun olurmu?450 ytl ve 12 taksit
abi parçaların orjinalleri hiçbiryerde yokki,sadece honda servislerinde var,başka nerden bulabilirim ki?Ayrıca bu performans diskleri çok iyi diyorlar,ne sakıncası olabilirki?servisteki disk ve balataların yan sanayisini de buldum toplam 120 ytl,serviste 650 yan sanayi 120 performans diskler ve balataları ise:450 ve 12 taksit?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme