Şimdi Ara

Civic Kullanıcıları. Önerileriniz Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

farklı bir yere daha açtım bu konuyu ancak buraya açmanın da uygun olabileceğini düşündüm.

2010 civic 1.6 elegance düz sahibiyim. aracım 7000 de. 2009 aralık ayı sonunda 2006 1.6 düz cmax 119000 deki aracımın üzerine 16000 nakit ödeyerek almıştım aracı. ek olarak nikelaj egsoz ve kapı eşikleri + portatif navigasyon + hafif ton cam film + arka park sensörü.

Aracı almaya karar verdiğimde birçok tanıdığımdan uyarı aldım yakıt konusunda. Aldırmadım aracı yakından gördüğümde hiçbirşeyi görmez oldum. zamanla yakıt konusunda sıkıntı çekmeye başladım. araçtan çok memnunum ancak yakıt konusu sıkıntı olduğu için istediğim gibi kullanamıyorum. zaten aracın 7000 de olması da bunun bir göstergesi :) tüp taktır falan gibi tavsiyeler oldu ama tamamen karşıyım prensip olarak.

sonuç olarak biraz birikmiş üzerine biraz kredi ile 15 000 civarları koyarak sıfır bir araç almak istiyorum. Genelde alacağım aracın full olmasını istiyorum. Malumunuz tabi bazı orta donanımda araçlar bile aynı sınıftaki full araçlar ile hemen hemen aynı olabiliyor. Araç kesinlikle dizel ve otomatik olacak. 3 kişilik bir aileyiz. bu hususta da alacağım aracın sıkıntı yaratmasını istemiyorum.

benim aracın benzerlerinin piayasada 2. elinin 38 -40 bin civarlarında, şayet takasa verirseniz 34 - 35 civarlarında satıldığına şahit oldum. malesef iş yoğunluğu nedeniyle muhtemelen aracımı takasta kullanacağım.

astra, golf, ve en çok leon düşündüklerim. octavia, renault ve peugeot kesinlikle düşünmüyorum.

sizden tavsiye olarak şayet böyle bir durumda olsaydınız bu şartlarda hangi aracı düşünürdünüz? ilginiz için şimdiden teşekkürler.

• Ben Peugeot'u kesin düşünün derim... Özellikle 308'ler çok iyi.
  • Arkadaşım bu 3 seçeneğin gayet yerinde..O halde Opel e git..Bu yakıt işini ne yapacağım bende anlamadım gitti ya.
  • yorumlar için teşekkürler.

otomobil olayı gerçekten çok göreceli. yani şimdi dönüp geriye baktığımda uzun yolda bile en fazla 120 km yapan biri olarak nasıl böyle bir araç aldım hala şaşırıyorum :) herhalde civic in dayanılmaz cazibesine kapıldım :)

çok büyük konuşmayı sevmem. ama mecbur kalmadıkça peugeot, renault gibi araçlar kullanmam. octavia düşünebilirim ama kasa çok geniş olduğundan ısınamıyorum bir türlü.

biraz daha zamanım var. otomobil piyasasını pek yakından takip edemiyorum. bu ikisinden yola çıkarak belki daha farklı uygun bir alternatif bulabilirim diye zamana bıraktım. ama bir gün kafam eserse soluğu seat bayiisinde alacakmışım gibi geliyor :)

hayırlısı artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    suv önerisi lütfen
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.