Şimdi Ara

civic mi golf mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 dizel fluencim var.3 senedir tamirci yuzu gormeden biniyorum.aracimi yenilemeye karar verdim.2017 fabrikasyon honda civic mi 2022 1.0 tsi golf mu?yakit olarak aralarinda cok fark eder mi?fikir verenlere tesekkurler herkese iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Civic mi Golf mü?

Honda Civic ve Volkswagen Golf, kompakt hatchback segmentinde rekabet eden iki popüler araçtır. Her iki araç da benzer özellikler sunsa da, benzersiz güçlü ve zayıf yönleri vardır.

Honda Civic

• Ülkemizde daha yaygın ve bulunabilir.
    • Daha sportif bir sürüş deneyimi sunar.
    • Honda Sensing güvenlik paketi ile donatılmıştır.
    • Yakıt verimliliği açısından Golf'e kıyasla daha iyidir.

Volkswagen Golf

• Daha kaliteli iç malzemelere sahiptir.
    • Daha teknolojik özellikler sunar.
    • DSG otomatik şanzımanı ile daha konforlu bir sürüş sağlar.
    • Civic'e kıyasla daha fazla kargo kapasitesi sunar.

Golf vs Civic

• Golf, daha lüks ve teknolojik bir araç arayanlar için daha iyi bir seçimdir.
    • Civic, daha sportif bir sürüş deneyimi ve daha iyi yakıt verimliliği arayanlar için daha uygun bir seçenektir.

Civic Golf

Civic ve Golf, kompakt hatchback segmentinde iki harika seçenektir. Hangi aracın sizin için daha iyi olduğuna karar vermek, kişisel tercihlerinize ve bütçenize bağlıdır.

Golf mü Honda Civic mi?

Honda Civic, ülkemizde daha yaygın olması ve daha sportif bir sürüş deneyimi sunması nedeniyle bazı kişiler için daha iyi bir seçim olabilir. Volkswagen Golf ise daha kaliteli iç malzemeleri ve daha fazla teknolojik özelliği ile diğer kişiler için daha uygun olabilir.

Honda mı Volkswagen mi?

Honda ve Volkswagen, otomotiv sektöründe saygın markalardır. Civic, kompakt hatchback segmentinde popüler bir seçenekken, Golf da daha lüks ve teknolojik bir alternatiftir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İç hacim, bagaj yeterli geliyorsa golf derim.
    İkinci el civicler uçuk fiyatlı oluyor. Bir de civic kullanıcı kesimi geneli çok iyi değil. İkinci el alırken ona dikkat ederdim.

• Çok yol yapıyorsan Lpg Civic. çok yol yapanı benzinli araba feriştahı olsa üzüyor..

15bin km'yi geçmiyorsan tartışmasız Golf.

• Genişlik ve yakıt istersen civic, geri kalan hepsi golf.

• İkisini de kullandım. Bir önceki aracımda Kadjardı şu anda golf 8 e geçtim. Açık ara golf diyorum. Tek dezavantajı bagajı.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Sebep?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • santa FE S kullanıcısına yanıt
    Golf
    Artıları
    + Yol sesi %40
    + İç malzeme kalitesi daha iyi
    + Turbolu oldugu icin dizeli aratmaz daha seri ve atik
    + 2022 olması(yeni her zaman iyidir)
    Eksileri
    - Şanzıman sıkıntı çıkarabilir (otomatik alinacaksa)
    - Görüş açıları bana göre dar kullanırken kendimi rahat hissetmemiştim yan aynalar kucuk gelmişti ve güvensizlik hissettiriyordu
    - Arka taraf 3 insan için dar
    - Bagaj küçük
    - Donanım az, opsiyonel eklenirse fiyat uçuyor
    Civic
    Artıları
    + Şanzıman sıkıntısız
    + Donanımları fazla
    + Görüş acilari iyi
    + Arka taraf geniş
    + Bagaj geniş
    + LPG ise yakıt daha tasarruflu
    Eksileri
    - Yol sesi %65
    - İç malzeme kalitesi kötü ve deformasyonu yüksek
    - Hantal (dizel fluence sonrasi ilk kalkislar falan hantal gelir)
    - Düşük Model olması

Ortak ozellik olarak ikiside piyasa aracı, satarken zorlanilacak araçlar degil.

Yukarıdakiler her ne kadar fikir yaratsa da son noktada gidip binip hangisi icinize sinerse, begenirseniz onu alacaksınız. O yuzden en kisa surede gidip binip 1-2 kullanip deneyin zaten karar vermeniz çok uzun sürmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    5 yıl önce açıldı
    Civic mi, Cruze mu?
    10 yıl önce açıldı
    Corolla mı Megane mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ne bekliyorsunuz tam olarak ? Daha hayatın rutininden bakalım. Mesela ;

İnce detaylar mı ? Kalite mi ? Konfor mu ? Bakınca bile “ vay be ne araba yapmışlar ya” diyeceğiniz bir araç mı ?

Böyle işteyken mesai dolsada şuna atlayıp eve gitsem dedirtecek bir araba mı ?

Şöyle eşinle çocuklarınla hadi bu hafta sonu şurda güneşi batıralım diye yol yapma bahanenizlerinden olacak bir araba mı ?

Hayattan örnekler bitmez. Bence bir meta maksimum fayda sağlamalı.

Bakınız bunlara sebep olacak yol konforu, malzeme kalitesi, işçilik, yalıtım, yakıt tüketimi, karoser kalitesi, yolda yekpare gidişi, sıkılığı, ikinci el değeri vs. hepsinin en optimumu Golf’te var.

Şimdiden tercihinizde hayırlısı olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • genişlik haricinde siviğin bir artısı yok.

• Aile 4 kişi ve üzeriyse golf dar gelir.

• Ben Leon dan 2020 civic e geçtim. Hacim olarak gemi gibi. Leon dan sonra çok rahat ettim içinde. Arka tarafta oturanlar da aynı şekilde. Tüpte kasmadan şehir içi 80 kuruş yakıyor. 2023 de Benzin fiyatları en olacak belli değil. Turbo olmadığından ilk kalkışlar hantal gibi geliyor ama gaza biraz yükenirsen gitmem demez. LPG olduğundan devir çevirmekten korkmuyorsun. Yakıt hesabı yapmıyorum en azından.

• 2018 civic kullanıyorum, annemde de golf var 2sini de aktif kullanıyorum. golfte oturma pozisyonu daha yukarda, konfor olarak golf bir tık iyi ancak yol tutuşta civic 1 tık önde diyebilirim. yaşam alanı hemen hemen aynı ancak bagaj olarak civic fersah önde. arkada oturanlarda da civic yarım tık daha geniş

• 2022 golf

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.