Şimdi Ara

civic mi golf mü? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tanerm

Alaman teknolojisini dandik caponlar karşısında galip getürdüğün içün Merkel ablamızdan hedayedür...

civic mi golf mü?

bulabildiğimiz fitbol madalyası ama idare etcez artıkın...

öyle bir amacım yoktu ama teşekkürler. sizin bu cevaplarınız bana hep imzanızın ne kadar anlamlı olduğunu hatırlatıyor. insanoğlu işte çamurlaşıveriyor işine gelmeyen şeyler yazılınca hatta bunların gerçek olduğunu çok çok iyi bilsede görmezden geliyor, olmadı madalya veriyor. bu arada size birkaç gün önce bir matematik sorusu sormuştum cevabı gelmedi . hayır cevap yoksa küçük bir özürde yeter. arkadaşım kusura bakma yanlış biliyormuşum diyebilirsin mesela. bu da bir erdemdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicman -- 18 Kasım 2009; 16:42:28 >

• arkadaşlar bu arada bu bizim yukarıda yaptığımız tartışmayı civic kullanıcıları yapmış zaten hemde test ederk bakın bana itimadınız yok madem aracınızı kullanan insanların yorumunu okuyun.... aradaki yıldızı kaldırmayı unutmayın
    not : alıntıdır
    http://www.teamhon*daturkey.com/forum/karsilastirmalar/tsi_golf_ve_yeni_civic-t18069.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicman -- 18 Kasım 2009; 16:27:17 >
  • imzam konusunda yerden göğe kadar haklısın. forumda ve gerçek hayatta çamurla çamur olmayı sevdiğimden size bulaştım.
    yanlış bildiğim birşeyi düzgünce yazsaydınız problem olarak algılamazdım. ama insanların alınteri ile aldığı ve tercihleri doğru ya da yanlış olsa da ''conta'' tabiri ile çamurlaştığınızda ben de bir anda sizin kimyasal yapınıza bürünüverdim... bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

122 lik wosvos 8 sn de mi 0-100km/h yapıyor?

quote:

imzam konusunda yerden göğe kadar haklısın. forumda ve gerçek hayatta çamurla çamur olmayı sevdiğimden size bulaştım.
    yanlış bildiğim birşeyi düzgünce yazsaydınız problem olarak algılamazdım. ama insanların alınteri ile aldığı ve tercihleri doğru ya da yanlış olsa da ''conta'' tabiri ile çamurlaştığınızda ben de bir anda sizin kimyasal yapınıza bürünüverdim... bilmem anlatabildim mi?

aman allahım senden beklenmeyecek laflar yine . baktın yine teknik v.s. yönlerden kurtarmıyor devam çamura diyosun yani. ben conta demeden önce sen sen benim aracımın markası için hangi tabiri kullandın peki ? bak yukarıda yazdığın yazı. adam gibi çıkıp bana adam gibi bir sorumu sordunuzda cevap bekliyorsunuz. sen volkswagen kelimesini wosvos diye ne amaçla yazdıysan bende aynı amaçla conta da derim cunta da . yersen yoğurt içersen ayran işine gelirse. bana benzemeye çalışmanız sizin için güzel olabilir çevrenizden aldığınız olumlu tepkilerden anlarsınız yakında. kimyaya bürünmek ne demek ya bu arada laf süsleyeceğim diye bişey yazmışsın ama anlamadım ben.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.