Şimdi Ara

civic mi golf mü? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/civicsedan/Civic-Sedan_teknik_ozellikler_2009.pdf HONDA OTOMATİK 12,5 SN
    http://binekarac.vw.com.tr/html/teknik.htm?model=golf GOLF TSİ DSG 9,5 SN
    BENİM BİLDİĞİM MATEMATİK KURALLARINA GÖRE 12,5 TEN 9,5 İ ÇIKARIRSAN 3 KALIR SİZ NASIL BİLİYORSUNUZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicman -- 16 Kasım 2009; 22:33:27 >

• uzun hızlanmada 1.4 tsı yı 1.6 125 lik honda önde bitirir bence devir ceviren makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: honda04
    uzun hızlanmada 1.4 tsı yı 1.6 125 lik honda önde bitirir bence devir ceviren makine

Son hizi bilemem denemek lazim. Ama bu son hiza ulasma süresinde bu motorla hondanin sansi yok. Tork yüzünden golf daha hizli ulasir. Manuelde son hizda honda kücük bir ihtimal öne cikabilir. Ama otomatikte hic sanmam. Kendi aracimla 7.viteste 3000 devirde 140 la gidiyorum. 5000 e kadar stabil devam ediyor hizlanma buda yaklasik 220 km ediyor ben bu hizi egimsiz yolda 1 defa gördüm test amacli.
  • bence aşagı yukarı aynı araçlar ikisininde önde oldugu şeyler var ne kadar hondayı sevsemde abartmam ikisininde vitesi çok güzel cıvıc in tipi daha hoş jettanın en sevmedigim şeyi 1.6 102ps lik motoru cıvıc inde en sevmedigim yeri boyası ince
  • sizlerin araç kıyaslamasındaki tek kriteriniz "kim daha uzağa işer" misali kim kimi geçer mi sadece ?
    ya siz araba nedir ne işe yarar bilmiyorsunuz yada üreticiler aptal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: honda04
    bence aşagı yukarı aynı araçlar ikisininde önde oldugu şeyler var ne kadar hondayı sevsemde abartmam ikisininde vitesi çok güzel cıvıc in tipi daha hoş jettanın en sevmedigim şeyi 1.6 102ps lik motoru cıvıc inde en sevmedigim yeri boyası ince

Kesinlikle benzer araclar. Sonucta c segmenti iste. Tip olarak civici bende cok seviyorum. Jettadan kesinlikle daha yakisikli. Ama yukaridaki bazi yorumlarda insanlar cok abartili yaklasmis. Yazmayayim neme lazim diyorum ama yinede yaziyorum. Forum sonucta amac tartismak, paylasmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se
    sizlerin araç kıyaslamasındaki tek kriteriniz "kim daha uzağa işer" misali kim kimi geçer mi sadece ?
    ya siz araba nedir ne işe yarar bilmiyorsunuz yada üreticiler aptal...

Yani?
  • en uzağa ben işerim...

not: rüzgara karşı işenmez
  • Bence bu sorunun cevabı Golf olmalıdır kesinlikle ve kesinlikle. Bu iki araç arasında kalanlar, Golf alsın ki Honda'lar satılmasın; dolayısıyla fiyat kırmak zorunda kalsınlar. Bu sayede bizler de rahatlıkla Civic'lerimizi alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_19

quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orijinalden alıntı: Superonline1

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

quote:

Geçen ışıkta masum masum dururken iki eleman birinde golf birinde de leon vardı. Sanırım ikisi de arkadaştı bana gaz veriyor aklınca. Yeşil yanmadan S ye çektim vitesi benden önce kalkmalarına rağmen 2-3 sn sonra çırpınışlarını görebiliyordum arabayı zorluyorlar basması için, çok komikti. İkisine de fark atınca bıraktım geçtiler sonra

YA BEN BİR TÜRLÜ SİZİN GİBİLERE RASTLAYAMIYORUM
    NE OTOBANDA 220 İLE GİDEN BİR CİVİCE RESTLADIM
    NE DE IŞIKLARDA OTOMATİK VİTESLİ ORTA SINIF ARAÇ İLE DÜZ VİTESLİLERLE YARIŞANLARI

1,6 125 HP CİVİC İLE 102 - 105 - 115 HP GOLFÜ GEÇERSİN
    1,6 125 HP CİVİC İLE 1,4 TSİ 122 HP GOLFÜ DE GEÇ DE GEÇ BAKALIM

Sana özel hız denemesi yapalım istersen belki inanırsın.
    Onu da geçtim merak etme sen. Sen sanırım civicteki koldan vites olayını bilmiyorsun . S'ye çekince onun atmasını beklemiyoruz yani.
    Bahsettiğim şahısları da manuel vites kullanarak geçtim bilmem anlatabildim mi acaba?
    Hem sen nereden biliyordun acaba o araçların düz vites olduğunu onu da sorsam?

Meydanı boş bulmuşsun gibi konuşuyorsun, makina teknikeriyim konu araba motoru olunca
    biraz anlarım neyin ne olduğundan. Atmosferik honda 1,6 125 ile 1,4 122 tsi geçmen imkansız

Makina mühendisiyim. Ben de dediğinin tam tersini savunuyorum yani 122 HP TSI ile 125 HP Honda'yı geçemezsin. Ara hızlanmalarda TSI daha esnektir fakat maksimum sürat ve 0-100 hızlanması gibi değerler bakımından HOnda motoru devirli yapısı sebebiyle TSI'nın avantajlarını ekarte edebiliyor. Bunu anlamak için motoru çok iyi tanımak gerekir. Tork'la ilgili yazmış olduğum bu makale konunun anlaşılması için yardımcı olabilir.

megavolt sen hiç tsi dsg golf gördünmü , kullandınmı o bahsettiğin kollardan goftede olduğunu yada s modunun olduğunu bilmiyormusun . bu konuya cevap yazmak için makina mühendisi olmaya gerek yok. 1.6 otomatik hondanın 0-100 km hızlanması 1.4 tsi golften 3 sn daha yavaştır bana saçma sapan usta şoför geyiğide yapmayın otomatik arabanın usta şoförümü olur? alırsın iki aracıda s moduna basar gidersin. megavolt yukarıdaki tsi golf tokatladığını yazmışsın bana pm at burada uygun bir alan var test için geçersen arabayı verecem sana tabi aksi takdirde alırım arabanın anahtarını. yazmışsın oraya asvalta gelince falan diye al asvalt ayağına geldi işte.. hadi bakalım. halep oradaysa arşın burada..

Ya senin gibi böyle lafta olan insanları çok gördüm ben işte. Hep böyle olur, övünür de övünürler, düelloya davet ederler. sonra da kuyruklarını altlarına alıp tin tin giderler.

Okuma özürün olduğu ortada...Mesajları iyi okusaydın benim o geçtiğim araçların zeteay mı peteay mı ne haltsa onları yazmadığım ortada...

İşte senin gibiler sadece kağıtta yazan rakamlara aldanır. Er meydanına çıkınca havasını alır giderler.

He aslan senin tosbağagenin hondayı geçer, sen akıllısın, sen iyisin, sen usta şöförsün....iyi mi...

• Ben bu linklere giremiyorum. Engellenmiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soldier_19

quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçen ışıkta masum masum dururken iki eleman birinde golf birinde de leon vardı. Sanırım ikisi de arkadaştı bana gaz veriyor aklınca. Yeşil yanmadan S ye çektim vitesi benden önce kalkmalarına rağmen 2-3 sn sonra çırpınışlarını görebiliyordum arabayı zorluyorlar basması için, çok komikti. İkisine de fark atınca bıraktım geçtiler sonra

NE DE IŞIKLARDA OTOMATİK VİTESLİ ORTA SINIF ARAÇ İLE DÜZ VİTESLİLERLE YARIŞANLARI

Onu da geçtim merak etme sen. Sen sanırım civicteki koldan vites olayını bilmiyorsun . S'ye çekince onun atmasını beklemiyoruz yani.
    Bahsettiğim şahısları da manuel vites kullanarak geçtim bilmem anlatabildim mi acaba?

Meydanı boş bulmuşsun gibi konuşuyorsun, makina teknikeriyim konu araba motoru olunca
    biraz anlarım neyin ne olduğundan. Atmosferik honda 1,6 125 ile 1,4 122 tsi geçmen imkansız

Makina mühendisiyim. Ben de dediğinin tam tersini savunuyorum yani 122 HP TSI ile 125 HP Honda'yı geçemezsin. Ara hızlanmalarda TSI daha esnektir fakat maksimum sürat ve 0-100 hızlanması gibi değerler bakımından HOnda motoru devirli yapısı sebebiyle TSI'nın avantajlarını ekarte edebiliyor. Bunu anlamak için motoru çok iyi tanımak gerekir. Tork'la ilgili yazmış olduğum bu makale konunun anlaşılması için yardımcı olabilir.

megavolt sen hiç tsi dsg golf gördünmü , kullandınmı o bahsettiğin kollardan goftede olduğunu yada s modunun olduğunu bilmiyormusun . bu konuya cevap yazmak için makina mühendisi olmaya gerek yok. 1.6 otomatik hondanın 0-100 km hızlanması 1.4 tsi golften 3 sn daha yavaştır bana saçma sapan usta şoför geyiğide yapmayın otomatik arabanın usta şoförümü olur? alırsın iki aracıda s moduna basar gidersin. megavolt yukarıdaki tsi golf tokatladığını yazmışsın bana pm at burada uygun bir alan var test için geçersen arabayı verecem sana tabi aksi takdirde alırım arabanın anahtarını. yazmışsın oraya asvalta gelince falan diye al asvalt ayağına geldi işte.. hadi bakalım. halep oradaysa arşın burada..

Ya senin gibi böyle lafta olan insanları çok gördüm ben işte. Hep böyle olur, övünür de övünürler, düelloya davet ederler. sonra da kuyruklarını altlarına alıp tin tin giderler.

Okuma özürün olduğu ortada...Mesajları iyi okusaydın benim o geçtiğim araçların zeteay mı peteay mı ne haltsa onları yazmadığım ortada...

İşte senin gibiler sadece kağıtta yazan rakamlara aldanır. Er meydanına çıkınca havasını alır giderler.

He aslan senin tosbağagenin hondayı geçer, sen akıllısın, sen iyisin, sen usta şöförsün....iyi mi...

test bitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicman -- 18 Kasım 2009; 8:17:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TcpIp

Ben bu linklere giremiyorum. Engellenmiş.

YouTube Jacker2 programını indir, kur...
  • Arkadaşlar forumda düelloya davet kapışma vs gibi konularda gerginlik oluşturmayın,bu teoriyi pratiğe dönüştürmenin bedeli ağır olabilir,ayrıca sayfa kitlenebilir siz de ceza alabilirsiniz..
  • Ben he haklısın diyorum o arkadaşa başka da birşey demem. Senin eşşek benimkinden önde gidiyor he.

Sıradaki.....
  • Bu tarz kapışma gibi durumlarda o an heyecan yapıp 3'e takamayabilirsiniz yani bu çok sık başa gelen birşeydir daha sonra da adamı yakala yakalayabilrisen tabi. Kimse ne olacağını bilemez o yüzden arabalar denk güçte olmadığında hep güçlü olan kazanır diye bir durum pratikte olmaz.

Birçok ülkede bu gibi kapışmalar için tenha yolları ve gecenin ilerleyen saatlerini tercih ediyorlar. Bizde de bağdat caddesinde bu tarz yarışlar yapılıyor ama bağdat caddesindeki olay büyük ölçüde viraj performansı ve top speed'den ibaret. Maksimum hızı en iyi olan otomobil herkese toz yutturuyor en nihayetinde. Bence kapışacaksanız bunu uygun bir trafiksiz alanda nizami şekilde yapınız veya en iyisi hiç yapmayın boşverin gitsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Okuma özürün olduğu ortada... Mesajları iyi okusaydın benim o geçtiğim araçların zeteay mı peteay mı ne haltsa onları yazmadığım ortada...

1. arkadaşlar uyarılarınızda haklısınız benim gerçekte böyle bir niyetim yoktu zaten arkadaşın klavye erkekliğini test etmek için yazmıştım onları yoksa çoluk çocuk sahibi insanız. yukarıdaki gibi yazılar yazabilen bir insanla bırak yarışmayı tuvalete bile gitmem . arkadaşa gelince , zaten yarışa falan gerek yok zeteay demesinden belli birisi öğretmiş nasıl telafuz edildiğini. meydan erkek gördü işte iş gerçeğe dökülünce kuyruğu zor topladığın ortada. lafta kırıp geçiriyordun yukarıda. bana okumuyorsun demişsin senin daha ne yazdığından haberin yok . yukarıdaki yazılar senin değilmi. maşallah geçilmedik bir veyron kalmış onada daha denk gelmemişsindir sen. sonuçta arabanda KOLDAN vites var . golfte direksiyondan vites var seninkinin yanına yaklaşamaz . zaten koldan vites ! çıktı mertlik bozuldu. ben okuma özürlü isem eğer korkarım sen daha ağır hatta telafisi mümkün olmayan bir özre sahipsin. sen uzak dur zeteay lardan özellikle son iki harf kırmızı ise hiç yaklaşma. erkeklik yapayım derken yazık olmasın geçilmez conta na.

quote:

2. matador arkadaşım yukarıda bahsi geçen arabalar otomatik zaten 3. vites olayına gerek yok yani. arkadaş otomatik civic ile yapıyormuş bu akrobasileri. zaten yarış falanda yok. ayrıca kağıt üzerinde otomatikte 3 sn aleni fark varken ve mesaj attığınız cevp otomatik arac üzerine iken hala körü körüne civic geçer diye savunuyorsunuz. tork hakkında yazınızı okuyacaktım ama 0-100 km hızlanması 12,5 sn olan bir aracın 9,5 sn olan bir aracı hemde 0-100 de geçeceğini iddia ediyorsanız alınmayın ama bırakın yazınızı ben sizin mühendisliğinizdende şüphe ederim. torkla ilgili yazınızı bu iddianızdan ötürü okumaya bile tenezzül etmedim. ha dersenizki konuya dikkat etmemişim ben manuel sanıyordum. yinede golf önde tamamlayacaktır . aynı yetenekte şoförler aynı araçları kullanırsa golf manuel 9.5 sn honda ise 10.3 sn ortalamaya sahip olduğundan ve yaklaşık 1 sn fark olduğundan honda nın şansı yoktur. 3. vitese gelince golfün şoforü bu hatayı ne kadar yapabilirse hondanın şoforüde o kadar yapabilir.
    3. Videolara gelince dikkat ettiyseniz golf ilkinde kapışma modunda bile değil adam gelmiş direk geçmiş. ikinci videoda ise golf frene basmış önüne araç çıkıyor. eğer o civici kullanan eleman golfü kullansa civic ancak nal toplar. kusura bakmayın ama gerçekler böyle. hesap kitap ortada bana kağıtla yol farklı falan geyiği yapmayın lütfen bu fark honda için ne kadar geçerliyse golf içinde o kadar geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicman -- 18 Kasım 2009; 16:15:54 >

• quote:

Ben he haklısın diyorum o arkadaşa başka da birşey demem. Senin eşşek benimkinden önde gidiyor he.

Sıradaki.....

aferin işte kabullenmekte güzel bir olay.
  • Alaman teknolojisini dandik caponlar karşısında galip getürdüğün içün Merkel ablamızdan hedayedür...

bulabildiğimiz fitbol madalyası ama idare etcez artıkın...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.