Bildirim
CİVİC'TE YOL BİLGİSAYARI VARMI?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yok maalesef -
yeni civiclerde anlık tüketim yok, yapılabilecek menzil yok, sadece ortalama tüketim var. trip a ve trip b diye iki ayrı ölçüm yapabiliyorsunuz. -
benım aracım 2004 makyajlı kasa yanı en sonkı kasanın bır oncekı versıyonu. normalde yol bılgısayarı yok ancak benım aldıgım aracta servısın yol bılgısayarı adı altında taktıgı bı cıhaz var. teybın hemen altındakı bolumde bulunuyor. benzınle ılıglı herhangıbır bılgı vermıyor.
dış sıcaklık
yolculuk suresı / aktif arac kullanım suresı
honda servis ve acil tel numaraları lıstesı
hız uyarıcı ve saat gıbı basıt fonksıyonları olan bı cıhaz var. servis bana yol bılgısayarı dıyor -
yeni civiclerde ortalama tüketim var.tripA ve tripB olmak üzere iki tane.dilediğin zaman sıfırlayabilirsin.sonra dış sıcaklık var,bi de toplam km var. -
teşekkürler.
yeni civic te hız sabitleyici ve yol bilgisayarının olmayısı eksi bence
trip a ve tripb ne oluyor? -
quote:
Orjinalden alıntı: bilal55b
teşekkürler.
yeni civic te hız sabitleyici ve yol bilgisayarının olmayısı eksi bence
trip a ve tripb ne oluyor?
Hız sabitleyici (c.c.) premium ve elegance donanımlarında standart... -
Benimkinde de yok ama ben LAPTOP koyuyorum binerken. Daha havalı oluyor -
quote:
Orjinalden alıntı: ABABA2307
Benimkinde de yok ama ben LAPTOP koyuyorum binerken. Daha havalı oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X