Şimdi Ara

Civic yerine hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 model civic imi satılığa çıkardım.sattıktan sonra almak istediğim araçlarından başında golf7 1.2tsi comfortline geliyor.fakat birbirinden alakasız olmasına rağmen sıralamam şu şekilde;
    1-golf 1.2 tsi comf
    2-kia sportage(2011 yada 2012 2.el)
    3-opel astra 1.3 cdti cosmo(2011 yada 2012 2.el)
    4-hyundai i30 1.6 crdi elite(2.el)

golf ile astra fiyat olarak daha düşükler diğer ikisine göre.yılda 12-13 bin km yapıorum.siz olsanız hangisini tercih ederseniz?

• Golf yada Astra olabilir. Astra'ya chip taktırırsanız 115PS civarı olur ve 95PS'in dezavantajı kalkar.
  • yılda ne kadar km yaptıgınız bu seçimde önemli...Az km yapıyorsanız bence en uygunu sıfır golf7 1.2tsi ya da focus 1.0ecoboost (hem az yakıt tüketirler hemde performanslılar)
  • Civic de kalmakta fayda var. Zaten yılda da 13 bin km yapıyormuşsunuz, ne kadar yaksa da cebe dokunmaz.

Neden satıyorsunuz, merak ettim?
  • civic ten sonra hic bir c sınıfı arac sizi kesmeyecektir. örneğin avensis , accord düşünmelisiniz yahut d sınıfı başka araclara bakmanızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesadilla1

2008 model civic imi satılığa çıkardım.sattıktan sonra almak istediğim araçlarından başında golf7 1.2tsi comfortline geliyor.fakat birbirinden alakasız olmasına rağmen sıralamam şu şekilde;
    1-golf 1.2 tsi comf

golf ile astra fiyat olarak daha düşükler diğer ikisine göre.yılda 12-13 bin km yapıorum.siz olsanız hangisini tercih ederseniz?

bütçeyi alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Civic de kalmakta fayda var. Zaten yılda da 13 bin km yapıyormuşsunuz, ne kadar yaksa da cebe dokunmaz.

belirli bi nedeni yok aslinda.1 sene doluyor alali haftaya kasko sigorta fln bitecek,bitmeden satayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

2008 model civic imi satılığa çıkardım.sattıktan sonra almak istediğim araçlarından başında golf7 1.2tsi comfortline geliyor.fakat birbirinden alakasız olmasına rağmen sıralamam şu şekilde;
    1-golf 1.2 tsi comf

bütçeyi alalım.

50 bin civari,max 52,aslinda golf 45600 luk fiyatiyla da listemde ilk sirada,ama ocakta anca alirim heralde arabayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

civic ten sonra hic bir c sınıfı arac sizi kesmeyecektir. örneğin avensis , accord düşünmelisiniz yahut d sınıfı başka araclara bakmanızdır.

Yasim 24 henuz accord neyse de avensis gitmez bana.

• quote:

şu aşamada bravo diye kendini kanıtlamış bir araç var,dizel ve tam bütçenize göre.
    Ocağa kadar beklemenize de gerek yok.
  • sahibindende 13 sayfa 2012 civic satışı bana garip geldi... civic in belki 5 katı satan fluence 10 sayfa...

bu araç bukadar kötümü alan satıyor ?

forumda göklere çıkartılan araçlar ikinci elde çokken yerin dibine sokulanları göremiyorsun...
  • quote:

quote:

Civic de kalmakta fayda var. Zaten yılda da 13 bin km yapıyormuşsunuz, ne kadar yaksa da cebe dokunmaz.

belirli bi nedeni yok aslinda.1 sene doluyor alali haftaya kasko sigorta fln bitecek,bitmeden satayim.

Pişman olabilirsiniz, o yüzden söyledim.

Bence sigortayı yaptırıp mis gibi binersiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Pişman olabilirsiniz, o yüzden söyledim.

Bence sigortayı yaptırıp mis gibi binersiniz.

teşekkür ederim fikrin için fakat kafama koydum değiştirmeyi :)

• Bence de satmayın fakat illa satacaksanız. Golf yada i30 öneririm.
  • golf 1.2tsi mantıklı gözüküyor.
  • Golf al geç madem çabuk sıkıyosun arabadan, 1.4 TSI BMT 122 PS Comfortline 48.600TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.