Şimdi Ara

civicim çilli oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • henüz 2k km yol yaptığım gümüş renk aracım ağaç reçinesi yüzünden çilli bir hal aldı.Neyi denediysem bir türlü çıkaramadım hatta cif le bile yıkamayı önerdiler.abartmıyorum ama pürüzlü bir leke değil sanki orjinalinde bulunan bir boya karışımı gibi duruyodu.her yer benek benekti.
    En son çare olarak gaz yağıyla yıkatıp 30 ytl ye yıkamacım sır gibi sakladığı bir ilacla çıkardı ve tekrarlanırsa bir daha çıkmaz dedi.şimdi pırıl pırıl oldu.Ama dikkatsizliğimin sonucu baya sancılı oldu.
    Şimdi de Ma-Fra diye turuncu renkli bir boya koruma önerdiler ama bu markayı hiç duymadım.Bunu kullanan varsa önerirmisiniz yada bu talihsizliği tekrar yaşamamak için sizce ne yapmam lazım.Uygulatmamın faydası olurmu yoksa daha kaliteli bir uygulamamı önerirsiniz.Gerekirse bu hafta sonu autoking den randevu alıcam.
    Konuyla ilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• ayni sorun imzamdaki aractada yasaniyor, fakat cikmaz diye birsey yok iyi bir kaportacida iyi bir pasta cila ile makine ile yapildiginda o lekeler tamamen yok oluyor.
  • yıkamacın pasta cila yapmış olmasın? bi daha olursa çıkmaz dediğine göre, pasta cila da zırt pırt yapılamayacağına göre...
  • şöyle birşey var, zamanında bir sorunum oldu yıkamacımda pasta cila yaptılar makine ile.. ve çıkmadı dediler bunda çıkmadıysa bir daha çıkmaz..

ama daha sonra kaportacımda yapılan pasta cila da çıktı.. yani biraz tecrübe biraz da işin ehli olması çıkmasını sağlayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurBJK

yıkamacın pasta cila yapmış olmasın? bi daha olursa çıkmaz dediğine göre, pasta cila da zırt pırt yapılamayacağına göre...

pasta cila değildi.plastik bir şişenin içindeydi ve gaz yağıyla yumuşattıktan sonra yıkama deterjanının içine koydu.çok sıkıştırdım ne olduğunu öğrenebilmek için ama meslek sırrı değip kestirip attı. çok yere gösterdim hepside pasta cila yapalım dediler ama 2 aylık araca pasta cila yaptırmak istemedim.
    güneş zararlı ağaç reçinesi boyayı bozuyo ne yapmak lazım bende şaşırdım.malesef kapalı garajımızda yok.
  • yapabileceğiniz çok fazla birşey yok, etrafında ağaç olmasa biraz uzakta ki bi ağaçtan rüzgarla beraber gelebiliyor o yuzden sene de bir, boya koruma bakım zamanı bir pasta cila attırır temizlersiniz en fazla bu olabiliyor yoksa galeri deki gibi kalmasını sağlayamıyoruz maalesef bu reçine olaylarında bende sıkıntı çekiyorum ama yapacak pek fazla da birşey yok.
  • Ziebart-Diomand Gloss boya koruma öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaliteli cam suyu çıkarıyor, komşuma olmuştu çıkmaz etmez dediler ama cam suyu çıkarttı. Eğer boya koruma yaptırdınızsa yapan yer çıkartırdı, yaptırmadınızsa şimdi yaptırsanız iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ise yaramaz

henüz 2k km yol yaptığım gümüş renk aracım ağaç reçinesi yüzünden çilli bir hal aldı.Neyi denediysem bir türlü çıkaramadım hatta cif le bile yıkamayı önerdiler.abartmıyorum ama pürüzlü bir leke değil sanki orjinalinde bulunan bir boya karışımı gibi duruyodu.her yer benek benekti.
    En son çare olarak gaz yağıyla yıkatıp 30 ytl ye yıkamacım sır gibi sakladığı bir ilacla çıkardı ve tekrarlanırsa bir daha çıkmaz dedi.şimdi pırıl pırıl oldu.Ama dikkatsizliğimin sonucu baya sancılı oldu.
    Şimdi de Ma-Fra diye turuncu renkli bir boya koruma önerdiler ama bu markayı hiç duymadım.Bunu kullanan varsa önerirmisiniz yada bu talihsizliği tekrar yaşamamak için sizce ne yapmam lazım.Uygulatmamın faydası olurmu yoksa daha kaliteli bir uygulamamı önerirsiniz.Gerekirse bu hafta sonu autoking den randevu alıcam.
    Konuyla ilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Slm,
    Arkadaşım tesadüfen yazını gördüm benden herkese öneri ağaç reçineleri için sonaxın reçimne sökücüsü özel bu iş için %100 çözüm ben senede 2 kere yapmak zorunda kalıyorum reçinelerden dolayı. Bouhouse da mervcut...

• Ben de gölge olsun diye çam ağacının altına çekmiştim Civic imi. Her yeri reçine olmuş küçük küçük kabarmış. Ama bugün camsil ve annemin verdiği özel cam silme bezi ile rahatlıkla çıkardım. Tabi yaklaşık bir buçuk saatimi aldı arabanın her yerini silmem
  • zeytin yağıyla sil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.