hayatımda ilk defa strateji oynayacağım,ekonomi ayarlama-din işleri-asker üretimi-kaynak üretimi gibi şeylerle uğraşmayı seviyorum.Daha çok diplomasi tarzı şeyleri seviyorum sürekli savaştansa.Sizce hangisini tercih etmeliyim?Civilization 5 complete edition mu yoksa civ 6'mı yoksa şu oyun daha çok sana göre dediğiniz başka bir oyun var mı?
Civ 6'nın daha eksikleri var.
quote:
Orijinalden alıntı: kültigin kağan
Civ 6'nın daha eksikleri var.
tamam o zaman şimdilik civilization 5+brave new world almaya karar verdim bu ikilinin türkçe yaması varmış çünkü.Bunda iyice oynayıp oyuna ve seriye alıştıktan sonra civ 6'ya geçerim.Onun türkçe yaması hemen çıkmış bile zaten.
Civilization V, Gods and Kings ve Brave New World ek paketleriyle 800 saat oynadım. Hala inanılmaz eğlenceli geliyor. Civilization VI'da alacağım ama şuan çok pahalı. Bence Civilization V'i al ve dene. Çünkü herkes sevemiyor bu tarzı (Sıra tabanlı strateji). Beğenirsen VI'ya geçersin.
quote:
Orijinalden alıntı: metehanu
Civilization V, Gods and Kings ve Brave New World ek paketleriyle 800 saat oynadım. Hala inanılmaz eğlenceli geliyor. Civilization VI'da alacağım ama şuan çok pahalı. Bence Civilization V'i al ve dene. Çünkü herkes sevemiyor bu tarzı (Sıra tabanlı strateji). Beğenirsen VI'ya geçersin.
başladım hocam oyuna bir şehirim var bir de bir avuç askerim var osmanlıyla oynuyorum.Madencilik falan geliştirdim güya ama tam anlayamadım oyunu hababam sıradaki tur diyip diyip askerlerimi sağa sola koştuyorum
BlackLead
kullanıcısına yanıt
civ 5 oynuyorsun galiba o madencilik falan olayı şehrinin sınırlarına madendir tarladır tarzı yerler yapıyorsun ve sana bazı bonuslar veriyor mesela tarla şehrinin daha hızlı nüfusunun artmasına ve sınırlarının genişleyip level atlamasına sebep olur sanırım maden sana altın veriyordu tur başına ayrıca şehirlerini başkent ile bağlarsan her tur sana 1 altın fazla verir yeni başladın diye biraz bilgi vermeye çalıştım :)
civ 6 gereksiz pahalı ve yeni, eksiklerini dlclerle satarak kapatacaklar. Civ 5 steamda dlcleriyle birlikte %90+ indirime giriyor zaman zaman 22 tlye alabilirsin..