Şimdi Ara

cizgifilm izleyerek ingilizce geliştiren var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çocuklara yönelik olduğu için basit ingilizce oluyor. .. hem de keyifli geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben izledim la tentenin ilk bölümünü. ama türkçe

ingilizce için kitap oku kanki. basit geliyorsa zaten gelişmiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

ben izledim la tentenin ilk bölümünü. ama türkçe

ingilizce için kitap oku kanki. basit geliyorsa zaten gelişmiyordur.
    tenten iyidir severim. filmi de çekilmiş ama daha izlemedim.

kitap okuyacağım ama istediğim/merak ettiğim kitapları okuyamıyorum. diğer basit kitaplara bakıyorum bazen ama böyle video+altyazi olunca daha faydalı diye düşünüyorum

• Ben lisede en çok ingilizce çeviri manga okuyarak ve forumlarda yazarak öğrenmişimdir.
  • İngilizceyi çizgi film, dizi veya normal film vs. ile gelistiremezsin.

Video izlemekle de olmaz. Gerçekten iyi ingilizce konuşup düzgün gramer öğrenmek icin düzgünce gidip kitaplarını alıp (Cambridge veya Oxford tavsiye ederim) oturup çalışman lazım. Bu kitaplara da yüzlerce para verecek durumun yoksa ve bulamazsan bana ulaşabilirsin yardımcı olurum. Diğer üstte saydıklarım film vs. ise öğrendiklerini unutmamak için kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 6 Haziran 2018; 19:23:2 >
  • ben rusça çizgi film izliyordum.Maşa ve ayı çizgi filmin ismi onu da az biraz anlıyordum :D saolsun dota da daha fazla gelişti
  • valla en iyi oyunlar geliştirio ingilizceyi. NET! sırf görevleri anlamak için YDS de 85 alacak kadar ing öğrendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İngilizceni geliştirmek için o dile sürekli maruz kalman lazım. İstediğin kadar gramer çalış sen o dile maruz kalmadıkça ingilizcen 1 gram ilerlemez. O dediklerin de geliştiremezsin dediğin şeyler sayesinde oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

valla en iyi oyunlar geliştirio ingilizceyi. NET! sırf görevleri anlamak için YDS de 85 alacak kadar ing öğrendim.
    benim ingilizcede sorun yok hocam.Rusça sıkıntılı benim.Onu da dota çizgi film falan idare etmeye çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

İngilizceni geliştirmek için o dile sürekli maruz kalman lazım. İstediğin kadar gramer çalış sen o dile maruz kalmadıkça ingilizcen 1 gram ilerlemez. O dediklerin de geliştiremezsin dediğin şeyler sayesinde oluyor.
    Sadece İngilizce değil, diğer diller içinde geçerli bu dediğin. Kendimi tam ifade edemedim üstteki mesajımda o yüzden yanlış anlaşılma olmuş.
    Dilin, önce iskelet yapısını, cümle yapısını ve kuralları bilmezsen; o dilde üstüne koyup, pratik yapıp geliştirebileceğin bir temelinde olmaz.
    Eğer dil öğrenme konusunda ciddi değilsen, izlediğin filmlerde karşına çıkan cümle yapılarını araştırabilirsin ama bu şekilde uzuuun bir süre sonunda düşük bir gelişim kat edersin.
    Ama bir rehber kitap ile (İnternetteki kaynaklar ile de olur) Gramer kurallarını öğrenmek ile başlarsan dili öğrenmen çok hızlı olur. Bunlar da sırayla öğrenilirse hem kafada daha kalıcı olur hemde karıştırması daha zor olur. Bu yüzden dilin gramer yapısını öğrenmek ile başlamak gerekiyor.
    Her konuda olduğu gibi dil öğrenme işinde de sabır ve sistematik çalışma önem arz eder.
    Forumdaki dil uzmanı @rat.planet hocamızın tavsiyeleri de bu yönde.
    Hatta şuraya konusunun linkini bırakayım:
    https://forum.donanimhaber.com/6-adimda-ucretsiz-ingilizce-ogren--120127902

• Rat.planet hocamı biliyorum çok yardımı oldu bana

• ben de bi aralar Carl Squared izliyordum ingilizce ve altyazısız. tabi yıllar öncesinden biliyordum bölümlerini yine de az çok yararı oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

İngilizceyi çizgi film, dizi veya normal film vs. ile gelistiremezsin.

Video izlemekle de olmaz. Gerçekten iyi ingilizce konuşup düzgün gramer öğrenmek icin düzgünce gidip kitaplarını alıp (Cambridge veya Oxford tavsiye ederim) oturup çalışman lazım. Bu kitaplara da yüzlerce para verecek durumun yoksa ve bulamazsan bana ulaşabilirsin yardımcı olurum. Diğer üstte saydıklarım film vs. ise öğrendiklerini unutmamak için kullanılabilir.
    Dil adlarına gelen çekim ekleri kesme işaretiyle ayrılmaz.

"İngilizceyi"

• İngilizceyi bilmem de çizgi film izleyerek sıfırdan japonca öğrenen arkadaşım var

• quote:

Orijinalden alıntı: narrator12

İngilizceyi bilmem de çizgi film izleyerek sıfırdan japonca öğrenen arkadaşım var
    Anime çizgi film değildir :c

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Dil adlarına gelen çekim ekleri kesme işaretiyle ayrılmaz.

"İngilizceyi"

Alıntıları Göster
    Teşekkürler bilgilendirme için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.