Az once fark ettim parkta duran g.punto mun arka tamponunu biri kazimis gecmis, 2 tane 4cm uzunlugunda siyah cizik var, yani benim tamponun boyasi kalkmis oralarda. Bir yeri de yuzeysel soyulmus. Yarin sabahtan tutanak tutturacagim polis cagirip ama bunun tamiri nasil oluyor acaba? Kaskoya odetmeye gerek var mi, ucuz mudur? Bir de, tampon sanirim cok hafif yamulmus cunku kaportayla birlestigi noktada cok hafif disariya bombe yapmis. Gozle pek belli olmuyor elimle bakinca diger taraf hizali bu taraf degil ondan anladim. Ne yapmaliyim tam olarak?
Saygilar.
Öncelikle geçmiş olsun. Benimde başıma geldi kaputa sivri bir sopa ile göçük oluşturmuşlar.
Kasko firmaların çoğu mini onarım kapsamında hasarsızlığı bozmadan onarımı yapıyor,exper de çağırılmıyor.
Eğer mini onarımın yoksada kaskoyu deldirerek yine onarımını yaptırırsın. Muhtemelen zımpara-macun ve tamponu komple boyarlar.
Servisler bu tür ufak olaylarda direk senin beyanın ile işlem yapıyorlar . Bence tutanak falan tutturmadan direk servise çek arabanı.
Onlar seni yönlendirir. Serviste durumu izah edip altını imzalıyosun, 2 günde tamam.
Cok tesekkur ederim bilgiler icin. Servise cektim orada baktilar fiyat cikardilar mini onarima girmez dediler falan, kasko sirketiyle gorustum auto king diye bir servise yonlendirdiler orada mini onarim kapsaminda halledilecek. Polis raporuna falan gerek kalmadi sorunsuz hallolur isallah.
quote:
Orijinalden alıntı: lakenarr
Cok tesekkur ederim bilgiler icin. Servise cektim orada baktilar fiyat cikardilar mini onarima girmez dediler falan, kasko sirketiyle gorustum auto king diye bir servise yonlendirdiler orada mini onarim kapsaminda halledilecek. Polis raporuna falan gerek kalmadi sorunsuz hallolur isallah.
dostum peki auto king'e götürdün mü aracını yaptılarmı bi bilgi verirmisin bende aracıma rendevu aldım 5 ocağa merak ediyorum nasıl çıktı birde nerdeki autoking'e götürdün istanbul/maslak oto sanayi mi ?