Öncelikle s.a arkadaşlar. Clan bölümünde ne işe yaradığını bilmediğim bazı seçenekler var yardımcı olursanız sevinirim. 1-)Clanda sadece kendi üzerime basınca handover a diye bir yazı çıkıyor , 2-)Clanda başkasının üzerine tıklayınca aynı yerde authorizatio çıkıyor , 3-)Birde disband var galiba clandan atmaya yarıyor ama birisinin üzerine tıklayıp disband a basınca onu clandan mı atıyor? 4-)Alliance den nasıl atılıyor? 5-)Birisini asistanlıktan nasıl atılıyor? 6-)Clan nasıl devrediliyor? 7-)Uzun pelerin almak için np bağışlamak gerekiyor bu nasıl yapılıyor? Biraz uzun oldu ama cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.
up
1-yaptıgın asiste devrediceksen kendi üzerine gelip handover e tıklıcaksın 2-yanlış anlattın heralde 3-evet disband a basınca clandan atar o kisnin üstüne gelmek zorundasın 4-clan'a gel allyce var joind disband var eger ally atıcagın clan a join disband edicegin clan orda gözükür onun üstüne gelip disband'lıcaksın 5-orda autrhorlish yanlıs da olabilir die bieşy var tıklıyorsun dostum 6-ilkten birin asist yapıyorsun sonra kendi üzerine gelip asistanlık tusuna bas ve bir tablo cıkıyor onada ok diceksin. 7-uzun pelerin için ilk önce pelerin atını kesiceksin g3 olup sonra g1 yükselip islioon u kesip acredth knight gradesinde grade1 olup royal grade felankor kesip anahtarını alıp ve 1.300.000 np ye ihticanı var
asistanlık tuşu ne?
autrolish mi öle bişeydi ^^
3-) O kişi yanımızda olmasımı lazım?
yok sen elmorad da ve maradonda yapabilirsin bu işlemi karus'san luferson ve maradon o kisi istedigi yerde olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinho
autrolish mi öle bişeydi ^^
kendi üzerime gelince o asistanlık tuşu yarine handover a çıkıyor?
evet ama sadece g3 grade clanalarda ve ally li pelerinli clanlarda olur handover yazısı
benim clanımda 3 asist var hangi ni leader yapıcağımı nasıl ayarlıcam??
clanına gel kendi üzerine tıkla handover e bi tablo cıkıcak ordan yapcagın kisiyi işaretle ok de
quote:
clanına gel kendi üzerine tıkla handover e bi tablo cıkıcak ordan yapcagın kisiyi işaretle ok de
yaptım ama kimse yazmıo orda asistlerin online mı olması gerekiyor? Senide yordum ama
evet online olucak olmazsa olmaz.
quote:
evet online olucak olmazsa olmaz.
çok sağol kardeşim
np :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme