Şimdi Ara

Clannad (2007)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İsmi: Clannad
    Tipi: TV Serisi, 22 bölüm
    Yayın Süreci: 05.10.2007 / 21.03.2008
    Etiketler: Komedi, Günlük Yaşam, Hikaye, Okul, Aşk Poligonu, Seinen
    Kaynaklar: Allcinema, ANN, Resmi sayfa (jp), Schedule, Wiki (İngilizce), Wiki (Japonca), .lain, AnimeNfo, Anison, MAL, Marumegane, VNDB
    Rating: 8.61 (4636)
    Tekrar İzlenme Ratingi: 7.73

Küçük yaşta annesini kaybeden Tomoya, babası ile yaşamaktadır. Ancak babası, eşinin ölümünün üzerine kendisini alkol ve kumara vermiştir. Tomoya ve babasının halihazırda kötü olan ilişkileri, Tomoya ve babasının bir kavgaları esnasında babasının, Tomoya'nın kolunu yaralamasıyla daha da kötüleşir ve birbirlerinden tamamen uzaklaşırlar. Kolundaki kesik yüzünden basketbol klübünden de ayrılmak zorunda kalan Tomoya, okuldan ve arkadaşlarından da uzaklaşır. Lise son sınıfda okuyan Tomoya Okazaki, sınıf arkadaşları tarafından artık bir serseri olarak görülmektedir.

Ancak Youhei Sunohara dışında arkaşı olmayan Tomoya'nın hayatı, okulda hiç bir arkadaşı olmayan Nagisa Furukawa ile tanışması ile tamamen değişir. İlk başta Nagisa ile çok ilgilenmiyor görünse de, bir süre kendisini onunla birlikte bulur ve yavaş yavaş kalbini açmaya ve başka arkadaşlar da bulmaya başl
    ar.

Clannad (2007)

Clannad (2007)

Clannad (2007)

Clannad (2007)

Clannad (2007)

Bölüm Listesi:

01. On the Hillside Path where Cherry Blossoms Flutter
    02. The First Step
    03. Once Again After Crying
    04. Let's Find Friends
    05. The Scenery with a Carving
    06. The Older and Younger Sister's Founder's Festival
    07. Star-Shaped Feelings
    08. The Wind that Vanishes into Dusk
    09. Until the End of the Dream
    10. The Girl Genius' Challenge
    11. The After School Rhapsody
    12. Hidden World
    13. Garden of Memories
    14. Theory of Everything
    15. Stuck Problem
    16. 3 on 3
    17. A Room Without Anyone
    18. Counter Measures
    19. A New Life
    20. A Hidden Past
    21. Face Toward the School Festival
    22. Two Shadows

Özel bölümler:

23. What Happened During Summer Holidays
    24. Another World: Tomoyo Chapter (OVA)

Clannad (2007)

İsmi: Clannad After Story
    Tipi: TV Serisi, 24 bölüm
    Yayın Süreci: 03.10.2008 / 13.03.2009
    Etiketler: Ergenlik Dönemi, Günlük Yaşam , Romantizm, Seinen, Trajedi
    Kaynaklar: Allcinema, ANN, Resmi sayfa (jp), Wiki (İngilizce), Wiki (Japonca), .lain, AnimeNfo, Anison, MAL, VNDB
    Rating: 9.11 (3068)
    Tekrar İzlenme Ratingi: 8.77

After Story'deki olaylar Clannad'ın bitiminden hemen sonrasında başlıyor ve sonraki 10 yıldaki olayları kapsıyor. Tomoya ve Nagisa'nın artık birlikte bir aile gibi yaşadığı zamanları yada...

Clannad (2007)

Clannad (2007)

Clannad (2007)

Clannad (2007)

Clannad (2007)

Bölüm Listesi:

01. The Goodbye at the End of Summer
    02. Search for Fake Love
    03. Disagreeing Hearts
    04. With the Same Smile as That Day
    05. The Season You Were In
    06. Always By Your Side
    07. Her Whereabouts
    08. A Fight With Courage
    09. On the Sloped Road
    10. Season of Beginnings
    11. The Promised Founder's Festival
    12. Unexpected Incident
    13. Graduation
    14. A New Family
    15. In the Remnants of Summer
    16. White Darkness
    17. Summertime
    18. The Ends of The Earth
    19. The Road Home
    20. Shiokaze's Fun
    21. The End of the World
    22. A Tiny Palm
    23. The Event from One Year Before
    24. Under the Tree of Green

Özel Bölümler:

01. (25) Events from One Year Ago
    02. (26) Summary - Under the Green Trees

Clannad Opening :

Clannad Ending :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doqac. -- 16 Ağustos 2012; 4:56:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clannad (2007) Rehberi: Seriyi İzleme Sırası ve Bilgiler

"Clannad", 2007 yılında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan bir Japon anime serisidir. Duygusallığı, derin karakterleri ve çarpıcı hikayesiyle tanınır.

Clannad Serisi

Clannad serisi, aşağıdaki yapımlardan oluşmaktadır:

• Clannad (2007)
    • Clannad ~After Story~ (2008)
    • Clannad Film (2007)

Clannad İzleme Sırası

Seriden en iyi şekilde faydalanmak için aşağıdaki izleme sırasına uymanızı öneririz:

1. Clannad (2007)
    2. Clannad Film (2007)
    3. Clannad ~After Story~ (2008)

Clannad Hakkında

Clannad, lise öğrencisi Tomoya Okazaki'nin hikayesini anlatıyor. Bir gün, baharın ilk gününde, okulunda yeni bir öğrenci olan Nagisa Furukawa ile tanışır. Nagisa beş yıl önce bir kaza geçirmiştir ve bu nedenle liseyi tekrar okumaktadır.

İlk başta çekingen olan Tomoya, Nagisa'nın kararlılığı ve hayata olan sevgisinden etkilenir. Arkadaş olurlar ve birlikte lise günlerinin tadını çıkarırlar. Ancak tragedyayla yüzleşmek zorunda kaldıklarında, arkadaşlıkları derinlemesine sınanır.

Sonuç

Clannad, duygusal derinliği ve etkileyici anlatımıyla izleyiciler üzerinde kalıcı bir etki bırakan bir anime serisidir. Serinin tamamını izleme sırasına uygun olarak izlemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Naruto konularindan iyidir.
    Neyse...
    Anime olayina tam olarak baglanmama neden olan animedir bir gun daha iyisini bulabilir miyim umidiyle hala anime izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Naruto konularindan iyidir.
    Neyse...
    Anime olayina tam olarak baglanmama neden olan animedir bir gun daha iyisini bulabilir miyim umidiyle hala anime izliyorum.
    Clannad, 1. sezonu 2. sezonuna hazırlık gibi daha çok. Ama 2. sezonu izlediğim en iyi dramla yüklüydü kesinlikle. Bir kaç sahne var ki gözlerim kurumuştu o derece. Kesinlikle tavsiye ettiğim bir animedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Sousuke

Clannad, 1. sezonu 2. sezonuna hazırlık gibi daha çok. Ama 2. sezonu izlediğim en iyi dramla yüklüydü kesinlikle. Bir kaç sahne var ki gözlerim kurumuştu o derece. Kesinlikle tavsiye ettiğim bir animedir.

Alıntıları Göster
    Clannad After Story izlediğim en iyi animedir.
    Ayrıca tv sezonlarından önce yayınlanmış Clannad The Movie de es geçilmemelidir. Her ne kadar çizimleri çok iyi olmasa da ve yan karakterlere fazla değinilmese de yine mükemmel finali ve yaşattığı dram dolu sahneler için izlenir.
    Şunu da söylemeliyim ki Clannad sevven biri Kanon, Air ve Angel Beats de sevecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 16 Ağustos 2012; 18:42:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Ayrıca tv sezonlarından önce yayınlanmış Clannad The Movie de es geçilmemelidir. Her ne kadar çizimleri çok iyi olmasa da ve yan karakterlere fazla değinilmese de yine mükemmel finali ve yaşattığı dram dolu sahneler için izlenir.
    Şunu da söylemeliyim ki Clannad sevven biri Kanon, Air ve Angel Beats de sevecektir.

Alıntıları Göster
    2 defa indiripizlemeden sildiğim animedir. Bir başlayamadım. Her sildiğimde de acayip pişman oluyorum.

• quote:

neden key daha fazla böyle anime yapmazki anlamıyorum beni bu kadar üzüp bi anda mutlu edebilen bi şirket daha olmamıştır olmayacaktırda muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

neden key daha fazla böyle anime yapmazki anlamıyorum beni bu kadar üzüp bi anda mutlu edebilen bi şirket daha olmamıştır olmayacaktırda muhtemelen

Key bir anime şirketi değil,Bu sebepten dolayı yapmıyor.Yaptıkları visual novelleri Animeye çevirecek stüdyolarla anlaşıyorlar sadece,"X ürünümüzü anime yapabilirsiniz" diyor yani belli bir miktar para karşılığında başka birşeye karışmıyor, sadece "Original Creator" Key.

Peki bu ne demek oluyor,Animasyona geçirtebilecekleri visual novel sınırlı kısacası.Zaten aşırı fazla oyunu olan bir firma değil az öz çıkaran bir şirket key,"Air, Clannad, Kanon, Planetarian , Little Busters , Rewrite" toplam oyunları.Planetarian fazla kısa oldugundan pek anime yapmaya yaklaşılmıyor, Rewriteda çıkalı 1 sene olmadı animeye uyarlanması için 2-3 sene kadar bir vakit geçmesi gerekiyor en azından visual novel satışlarına etki etmemesi adına. Little bustersda eylül ayında geliyor kısacası ellerinde animeye çevirttirebilecek başka visual novel yok.

Angel Beats ise istisna idi,Visual novel projesi olarak başladı ancak sonra stüdyodan gelen teklif üzerine "visual novel yerine animeye çevirelim bunu" tarzı bir mantıkla direk olarak animeye geçirttiler.Fakat bundan sonra böyle birşey düşünmediklerinide açık açık söylediler, "normal çıkardığımız bir visual novelin yarısı kadar bile kâr edemedik ve 13 bölüme sığdırmak istemeleri yüzünden güzelim konu israf oldu" tarzı bir şekilde. Şuan ise Keyin sıradaki oyunu Angel Beats serisinin orjinal uzun visual novel versiyonumu olacak yoksa başka birşeymi o tartışılıyor,5-6 aya oda kesinleşir heralde. Kısacası öylede olsa böylede olsa Little Busters ardından uzun bir süre key yok,tadını çıkara çıkara izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 17 Ağustos 2012; 19:12:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suits (2011) | IMDB:9.0
    13 yıl önce açıldı
    The Avengers (2012)
    15 yıl önce açıldı
    Anime Tanıtımı: Monster (2004)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

quote:

Key bir anime şirketi değil,Bu sebepten dolayı yapmıyor.Yaptıkları visual novelleri Animeye çevirecek stüdyolarla anlaşıyorlar sadece,"X ürünümüzü anime yapabilirsiniz" diyor yani belli bir miktar para karşılığında başka birşeye karışmıyor, sadece "Original Creator" Key.

Peki bu ne demek oluyor,Animasyona geçirtebilecekleri visual novel sınırlı kısacası.Zaten aşırı fazla oyunu olan bir firma değil az öz çıkaran bir şirket key,"Air, Clannad, Kanon, Planetarian , Little Busters , Rewrite" toplam oyunları.Planetarian fazla kısa oldugundan pek anime yapmaya yaklaşılmıyor, Rewriteda çıkalı 1 sene olmadı animeye uyarlanması için 2-3 sene kadar bir vakit geçmesi gerekiyor en azından visual novel satışlarına etki etmemesi adına. Little bustersda eylül ayında geliyor kısacası ellerinde animeye çevirttirebilecek başka visual novel yok.

Angel Beats ise istisna idi,Visual novel projesi olarak başladı ancak sonra stüdyodan gelen teklif üzerine "visual novel yerine animeye çevirelim bunu" tarzı bir mantıkla direk olarak animeye geçirttiler.Fakat bundan sonra böyle birşey düşünmediklerinide açık açık söylediler, "normal çıkardığımız bir visual novelin yarısı kadar bile kâr edemedik ve 13 bölüme sığdırmak istemeleri yüzünden güzelim konu israf oldu" tarzı bir şekilde. Şuan ise Keyin sıradaki oyunu Angel Beats serisinin orjinal uzun visual novel versiyonumu olacak yoksa başka birşeymi o tartışılıyor,5-6 aya oda kesinleşir heralde. Kısacası öylede olsa böylede olsa Little Busters ardından uzun bir süre key yok,tadını çıkara çıkara izleyin.

Alıntıları Göster
    bilgi için teşekkürler ben planetarian dan umutluydum ama oynamadığım için kısa olduğunu bilmiyordum tabiki aslında bana blizzard ı anımsatıyor bu şirket '' az yaparım en iyisini yaparım'' mantığı ile ilerliyolar

• quote:

bilgi için teşekkürler ben planetarian dan umutluydum ama oynamadığım için kısa olduğunu bilmiyordum tabiki aslında bana blizzard ı anımsatıyor bu şirket '' az yaparım en iyisini yaparım'' mantığı ile ilerliyolar

Aslında o kadar masum değil,Kimse hayrına yapmıyor sonuçta herkes para için yapmakta.Mesela Keyin Little busters oyunundaki izlediği yola bakalım; Önce temel oyun çıktı, ardından EX versiyonu çıktı genişletilmiş yeni route eklenmiş hali,Ardından Converted edition çıktı,Ardından oyunda sevilen kud karakteri için Kud After adında özel başka bir oyun çıktı.Haliyle artık aynı kişiye aynı oyunu sürekli yeni birkaç şey ekleyip 3-4 defa sattıktan sonra LB'dan kazanabilecek daha fazla para kalmayınca en sonunda Animasyon haline izin verdiler.Diğer oyunlar içinde aynı şeyi yapmıştı key, "Az yapalım öz yapalım" mantığından çok "yaptığımızı sonuna kadar sömürelim tamamen bitirince yenisine geçelim" tarzı bir mantık ile ilerliyor.

Bu arada Planetarian kısadır ancak diğer key oyunlarına yenilmeyecek derecede kalitelidir belirtmeden geçmek istemedim hakkını yemiş gibi olmasın,7 farklı dile çevrilmiş visual noveli var sonuçta kötü olsa bu kadar uğraşmazdı kimse,Dramıda diğer tüm key oyunlarından daha çok etkiler insanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 17 Ağustos 2012; 19:53:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Aslında o kadar masum değil,Kimse hayrına yapmıyor sonuçta herkes para için yapmakta.Mesela Keyin Little busters oyunundaki izlediği yola bakalım; Önce temel oyun çıktı, ardından EX versiyonu çıktı genişletilmiş yeni route eklenmiş hali,Ardından Converted edition çıktı,Ardından oyunda sevilen kud karakteri için Kud After adında özel başka bir oyun çıktı.Haliyle artık aynı kişiye aynı oyunu sürekli yeni birkaç şey ekleyip 3-4 defa sattıktan sonra LB'dan kazanabilecek daha fazla para kalmayınca en sonunda Animasyon haline izin verdiler.Diğer oyunlar içinde aynı şeyi yapmıştı key, "Az yapalım öz yapalım" mantığından çok "yaptığımızı sonuna kadar sömürelim tamamen bitirince yenisine geçelim" tarzı bir mantık ile ilerliyor.

Bu arada Planetarian kısadır ancak diğer key oyunlarına yenilmeyecek derecede kalitelidir belirtmeden geçmek istemedim hakkını yemiş gibi olmasın,7 farklı dile çevrilmiş visual noveli var sonuçta kötü olsa bu kadar uğraşmazdı kimse,Dramıda diğer tüm key oyunlarından daha çok etkiler insanı.

Alıntıları Göster
    Merak ettiğim bir seriydi, dün başladım şimdilik iyi gidiyor. Dram ağırlıklıdır diye başladım ama izlediğim 8 bölümde çoğunlukla güldüm insanın içine işleyen kısmı ise
    fuu-chan'ın hafızalardan birer birer silinmesi.İnsana, biz ölünce ne kadar hatırlanacağız diye düşündürüyor.

Seriyi bitirmeden konusuna yazdım, spoiler almam inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Merak ettiğim bir seriydi, dün başladım şimdilik iyi gidiyor. Dram ağırlıklıdır diye başladım ama izlediğim 8 bölümde çoğunlukla güldüm insanın içine işleyen kısmı ise
    fuu-chan'ın hafızalardan birer birer silinmesi.İnsana, biz ölünce ne kadar hatırlanacağız diye düşündürüyor.

o spoiler hayatımda gördüğüm en mantıklı çıkarımlardan birisi bravo valla tamamen katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

quote:

o spoiler hayatımda gördüğüm en mantıklı çıkarımlardan birisi bravo valla tamamen katılıyorum

Alıntıları Göster
    Ağlatma potansiyeli en yüksek animelerden. Gerçek hayatı hakikaten çok iyi işlemiş. İnsanlar arası ilişkileri, psikolojik durumları vb. Özellikle ikinci sezon olan After Story daha bi duygusal Kesinlikle izlenmesi gereken animelerden.

@Chidori Dostum senin nasıl mantıklı bi bakış açın var yaa. Valla helal olsun. Ben o kısmı saçma bulmuştum, sen o kadar güzel bi bakış açısı yakalamışsın ki

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

Ağlatma potansiyeli en yüksek animelerden. Gerçek hayatı hakikaten çok iyi işlemiş. İnsanlar arası ilişkileri, psikolojik durumları vb. Özellikle ikinci sezon olan After Story daha bi duygusal Kesinlikle izlenmesi gereken animelerden.

@Chidori Dostum senin nasıl mantıklı bi bakış açın var yaa. Valla helal olsun. Ben o kısmı saçma bulmuştum, sen o kadar güzel bi bakış açısı yakalamışsın ki

Aman beyler estağfurullah, kendi çapımda bir yorumlamaydı sadece :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

Aman beyler estağfurullah, kendi çapımda bir yorumlamaydı sadece :)

Alıntıları Göster
    yok ya gayet anlamlı bi çıkarım , yazarlar onu düşündümü bilemeyiz ama yine de çok iyi, fazla duygusal, şair olur senden :)

• quote:

yok ya gayet anlamlı bi çıkarım , yazarlar onu düşündümü bilemeyiz ama yine de çok iyi, fazla duygusal, şair olur senden :)

Alıntıları Göster
    Ağlattı, bildiğin 28 yaşında ki adamı salya sümük ağlattı anasını satayım..

Aşk/Drama dalında cidden unutamayacağım serilerden birisi.
  • quote:

Teşekkürler ama o kadar da değil

quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Okuyunca daha bi izleme isteği geldi

İlk seriyi bitirdim. After Story'e de başlayacağım en yakın zamanda.

• quote:

quote:

Teşekkürler ama o kadar da değil

quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Okuyunca daha bi izleme isteği geldi

İlk seriyi bitirdim. After Story'e de başlayacağım en yakın zamanda.

Alıntıları Göster
    Ben ki slice of denilen fazla gerçekçi anime serilerini çok sevmeyen biriyim, ben bile merak ettim bu seriyi. Olmazsa izlemeye başlayım bu akşam

• quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Ben ki slice of denilen fazla gerçekçi anime serilerini çok sevmeyen biriyim, ben bile merak ettim bu seriyi. Olmazsa izlemeye başlayım bu akşam

Alıntıları Göster
    Angel Beats ile Clannad'ı izleme listeme ekledim. Ne zaman izlerim bilinmez ama ikisinde de ağar dram var diyorlar. Seveceğimi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Angel Beats ile Clannad'ı izleme listeme ekledim. Ne zaman izlerim bilinmez ama ikisinde de ağar dram var diyorlar. Seveceğimi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    İzlemeye başladım bakalım, hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

İzlemeye başladım bakalım, hadi hayırlısı.

Alıntıları Göster
    duygusaldır dedim, dramdır dedim , belki ağlarım dedim izledim.
    ya arkadaş ben böyle ağlamadım hayatımda. yok böyle bir şey yahu. belki herkeste bu kadar büyük bir etki bırakmamıştır ama acayip bir anime. dram falan istiyorsanız elfen lied falan izleyin ne bileyim ama bunu izlemeyin. hayır anime bitince de etkisi geçmiyorki. hatırlıyorsunuz yine üzülüyorsunuz.
    bir anime gazıyla başladım animelere en son bunu izledim sonra anime izlemedim. nedenini bilmiyorum ama izleyesim gelmiyor.
    hadi arkadaşlar benden günah gitti.
    umarım sizde benimki gibi bir etki bırakmaz...
    Not: ilk sezon iyi değil. asıl olan 2. sezon.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.