Şimdi Ara

Clash of Clans Eylül Güncellemesi *Duvarlar ve Lav Tazı*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta gelecek Eylül Güncellemesi ile artık 11. seviye duvarların rengi değişecek ve 25 yeni duvar gelecek.

Bence duvarların rengi hoş güzel bi grafik güncellemesi olmuş ama ekstra 25 duvara pek samimi bakamadım çünkü yeni köy düzenleri yapmamız, klan savaşlarında bilinen klasik köylerden 3 yıldız alırken şimdi daha fazla duvarlı, daha farklı köyler için yeni stratejiler geliştirmemiz gerekecek.

Ayrıca artık rakibin klan kalesinden çıkan Lav Tazı bizim saldırıda kullandığımız hava birliklerimize (ejder,balon,dalkavuk,tazı) saldıramayacak.

Sizin bu konuda düşünceleriniz nedir ?

• tatmin etmedi ama neyse iksirler bos bos duruyordu yatiririz duvarlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna artik yenilik gelsin sıkıldık artik 104 levelim 1 aydir oynamiyorum oyunu sıktı artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tazıyla ilgili kısım düşündürücü. Balon tazı dalkavuk saldık, 3 öfke 2 dondurma da kullandık ve bina önüne kadar temizledik balonlar dalkavuklar öldü büyüler bitti. Sonuç Max yüzde 40 45 diyelim. Sıra geldi kral Kraliçeyle binaya. Binanın canı 5500 1 kule ve 1 yay kaldıysa 3400 lük Klan kalesi ve kaleden çıkan 6700 lük tazıyla ıvır zıvır derken etti 20k. Tazı patlayana kadar herolar hasar almayacak noktayı bulamazsan yandın. O tazının arkasından bir balon çıksa o bile bela olur, keza balonun 4 saniyede bir bıraktığı her Bombası 650 puan hasar verir ve önden çıkan tazı Ölene kadar arkadaki bir balon kahkahalık durumlar yaratabilir.

Eğer videodaki gibi çıkıyorsa ve sabit kalıyorsa durumu değerlendirip gerekirse tekte kalma ihtimali var, ama sadece kara hedefli olarak golem dev gibi hiç çıkmayacaksa durum vahim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• duvarlar çok güzel olmuş eskisi çok berbattı

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • güzel güncelleme

• Aynen mavi elektrikli bişeydi benim de hoşuma gitmiyordu..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gereksiz bir güncelleme bence.
    25 duvarda geç kalınmış bir ekleme. Simdi gereği yoktu

• Aynen hiç olmasa da olurdu hatta duvarlar gelmeseydi bence daha iyi olurdu katılıyorum..

• Arkadaslar ben guncelleme sonrasi oyuna giremiyorum durduruldu hatasi alıyorum napcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.